Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Какви са тия мантри за тия 50 милиона. Айде, по-сериозно.
-
Dust написа:Пиша го общо казано, а не конкретно. Папазки го мислех за по-така тарикат и разумен бизнесмен след като е изградил такъв бизнес и е в топ 10 на милионерите в България. Но за кажи речи две години да хвърлиш за селекция над 50-60 милиона, а продукцията да е шесто качество грам не го разбирам, а и тези харчове без приходи в един момент ще им изиграят лоша шега.
Папазки нищо не е изградил, той е от назначените "милионери". Също както го назначиха и за собственик на футболен клуб. Той на 1 мач не е бил, как мислиш, дали се интересува въобще ??! .... или просто снася едни пари, както му е наредено.
Ти си по конспирациите. Също така те много бяха назначение за милионери, но много стигнаха до под кривата круша, така че назначен за милионер или не, трябва да имаш и малко сиво вещество между ушите.
Грешно написано. 50-60 милиона бюджет, така по-добре ли е?
NOMER14 написа:Какви са тия мантри за тия 50 милиона. Айде, по-сериозно.
Грешно написано. 50-60 милиона бюджет, така по-добре ли е?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Ти вярваш ли?
Bet_Expert написа:....
Трошим си нервите всеки ден с тези цървули!
Що бе, Тирето този сезон почти всеки кръг създава празнично настроение за нормална футболна България. Празник след празника! :)
Последна промяна от TristaNNN на 22 сеп 2025 23:10, променено общо 1 път.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

NOMER14 написа:Ти вярваш ли?
Има официални ГФО
За 2024г имат над 41 милиона лева разходи
За 2023 има над 29 милиона лева разходи
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
delqnski47 написа:Написах го и в темата за мача, пиша го и тук. Тва спортистите са най тъпите същества на земята и нищо не става от тях освен да следват команди от тъч линията и да бягат като халтави и паралелно с тва имат ебати договорите - правят си некви топ договорчета и ги боли К. У. Р. А. Победи, загуби, няма значение братче, там сметчицата се пълни. Е тва е ебати парадокса. Един лекар или инженер с 10 пъти по малка заплата и далеч по стойностни професии с такъв резултат не ще го изгонят ами ще влезе в затвора сигурно
Тва е ебати малоумието да се дават толкова много пари за ритнитопковци. И тук не става въпрос за нашата лига и за тва че сме падали много важно. По принцип говоря
Мен пък по ме е яд на военните...цяла кариера нищо не правят, симулират дейност, пооткраднат квото може, ранно ги пенсионират, 20 заплатки накуп + неизползваните отпуски. И после пенсията голяма и постоянно ъпдейтвана. Футбола ни поне ни забавлява, дори и пародиен.
NOMER14 написа:20 минути слушах ревльото-коментаторче за пореден път. Не коментира мача, а как гостите трябвало да победят. Е, пак не му се случи. Той е основният карък, след като го няма Керкенеза.
Ми, разбираемо, шок е да не можеш да биеш собствения си сателит.
DoSomethingDifferent написа:ReBorn1982 написа:Хайде да уточним, че България никога не изплаща тези пари на Русия и никога не й правен проблем за това. .... не е истина колко са жалки някои хора в нелепите си опити да отрекат очевидния факт, че Русия има огромна заслуга за признаването на независимостта ни от страна на Отоманската империя.
Няма никакво значение кой харесва, не харесва или мрази Русия, това са исторически факти. Колкото и да им е болно на някои. Ето, tmanolov поне е откровен и не отрича реалностите въпреки че не харесва Русия. Но други ....
България е платила част от парите и това е доказано. Русия е помогнала, защото това е било изцяло и само в неин интерес, а не защото руснаците много ТЕ обичат.
П.П
Манолов е от най-лютите комплексирани купейки, от онези, които умират да живеят и обикалят Запада.
Тоа па, припок, у Евродисни бях цял ден :) утре ше катеря Айфеловата - букнал съм обяд на върха
Реборна е ит малкото, които мислят в този форум, той затова и не припозна…
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
-
- Контакти:
miro_rz написа:Но мача е 2, Янев ако ви вземе точка ти пращам един Джак!
Прати му една, а не един.
Do Something Different!