Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот tmanolov » 20 сеп 2025 17:21

maxi1914 написа:Бля , бля палячо , нищо не каза . Като си такъв капацитет не ми казвай кой какво казва ами кажи какво требва да се направи като си толкова отворен. И не знам каква ви е тая мания с профилите . Ако имаше грам мозъчно вещество щеше да видиш , че коментарите са ми 99 % в профила на умрелото дружество . Имам си мое мнение по въпросите на Левски ама не съм тръгнал да храня нито подкрешящите Сираков нито противниците . Но ти правиш изключително гнусно впечетлание . Кой какво бил казал . Дъщерята на Сираков какъв фактор е във футбола ? Зададе ти се конкретен въпрос. Какво повече могът да направят от ръководството ?Ама като нема какво да кажеш се хващаш на Сираков за щерката .

Отговарям за последен път - 5000 левскари излизат пред НС и си искат Раковски. Протести, докато не ни го дадат. После инвеститор се намира за нула време и се излита в друга орбита. Простичко е, но на г.з. му е забранено от този, дето ми даде акциите. В тази държава на БХ и човека с главно Д, единственият страх е от протести, реални протести. Сега можеш да отидеш да готвиш спокойно
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 20 сеп 2025 17:29

tmanolov написа:
maxi1914 написа:Бля , бля палячо , нищо не каза . Като си такъв капацитет не ми казвай кой какво казва ами кажи какво требва да се направи като си толкова отворен. И не знам каква ви е тая мания с профилите . Ако имаше грам мозъчно вещество щеше да видиш , че коментарите са ми 99 % в профила на умрелото дружество . Имам си мое мнение по въпросите на Левски ама не съм тръгнал да храня нито подкрешящите Сираков нито противниците . Но ти правиш изключително гнусно впечетлание . Кой какво бил казал . Дъщерята на Сираков какъв фактор е във футбола ? Зададе ти се конкретен въпрос. Какво повече могът да направят от ръководството ?Ама като нема какво да кажеш се хващаш на Сираков за щерката .

Отговарям за последен път - 5000 левскари излизат пред НС и си искат Раковски. Протести, докато не ни го дадат. После инвеститор се намира за нула време и се излита в друга орбита. Простичко е, но на г.з. му е забранено от този, дето ми даде акциите. В тази държава на БХ и човека с главно Д, единственият страх е от протести, реални протести. Сега можеш да отидеш да готвиш спокойно

Ясно . Значи на Наско му е забранено обаче на спонсора дето ще го намерим за нула време му е позволено . Логиката ти е покъртителна, да не кажа , че я нема :mrgreen:. И след като явно на Наско му е забренано защо го храниш
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 21 сеп 2025 00:51

maxi1914 написа:
tmanolov написа:

Ясно . Значи на Наско му е забранено обаче на спонсора дето ще го намерим за нула време му е позволено . Логиката ти е покъртителна, да не кажа , че я нема :mrgreen:. И след като явно на Наско му е забренано защо го храниш

Дори пияницата Крушарски има собствен бизнес.

Въпрос: Какъв бизнес има Сираков, за да заема поста СОБСТВЕНИК на най-обичания клуб в държавата?
Искам някой да ми обясни какъв е бизнесът на Сираков и какви доходи има, за да е мажоритарен собственик на Левски?

И също искам някой да ми каже дали на Ривър, Бока, Реал, Барса, Ман Юн, ПСЖ, Фенербахче и т н собствениците са такива хора, като наш Сираков?

Има ли на света ГРАНД, в която и да е страна с такъв СОБСТВЕНИК като нашия?

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 21 сеп 2025 10:16

Що ми се струва, че бизнесът по своя генезис в България е мръсен и кървав.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 21 сеп 2025 10:23

Няма нужда да е бизнесмен за да управлява футболен клуб, но е важно да е футболен човек с връзки. Розовите са идеален пример за лаици-ентусиасти оправляващи много пари на някой богат собственик. Сираков с Борето го играят собственик, мениджър, спортен директор и каквото се сетиш разпределено между тях, дори и да вземат някой лев настрани от трансфери не мога да им отрека, че поне го правят по европейски хем за тях, хем за отбора има. Въпреки видните им човешки пропуски, политическите фигури в България могат само да взимат пример от нашите за една прилична европейска култура на заделяне и разпределяне.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 сеп 2025 13:06

NOMER14 написа:Що ми се струва, че бизнесът по своя генезис в България е мръсен и кървав.

"Бизнес" у нас днес, както и "демокрация" са най-големите лъжи. Кухи думи, облечени с целофан, дъвка за ретроградни малоумници (e.g. Васко Кръпката с вечно мазната коса) и соросоидни ч*киджии.
Конкретно за футбола, това, което се случи с държавните предприятия, се случи и с футболните клубове. Бандити ги откраднаха и ги съсипаха. Въобще това, което се случи с България. В една алтернативна реалност, "Левски" и бг отборите днес, щяха да имат едни малки кокетни стадиончета, тип арени и щяха да са хегемон в Източна Европа. Относно бизнеса, нещата от 1977 не са се променили много. Ти може да имаш интелектуални и предприемачески качества да си българския Илън Мъск. Все тая. Няма да стане.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 сеп 2025 14:13

Между другото, АЗ ще дойдат да са били бая висока топка. Ще ги видим днес с Фейеноорд, но определено май ги подценявам. Ше дойде, че това е най-късата клечка, където сме изтеглили.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 21 сеп 2025 14:15

Типичен пример е олигофренчето на слоницата Ирен. Това шопарче какво образование има и какво е работило, че изведнъж стана толкова голям фактор в робска България. Само в една поробена държава може такива посредствени същества с Даун визия да се пишат за определящи всичко. Най-лошото е, че в т.н. демократична България порядките са същите като в Източна Румелия, част от болната Османска империя.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 21 сеп 2025 14:30

Halo написа:Типичен пример е олигофренчето на слоницата Ирен. Това шопарче какво образование има и какво е работило, че изведнъж стана толкова голям фактор в робска България. Само в една поробена държава може такива посредствени същества с Даун визия да се пишат за определящи всичко. Най-лошото е, че в т.н. демократична България порядките са същите като в Източна Румелия, част от болната Османска империя.

Шиши не е виновен, че народа е прост и лесно манипулируем от разни "маноловци". Просто се възползва от този факт. Някой беше казал, че такива като Прасето и Тиквата се поставят на власт не от гласуващите, а от обидните и отвратени "умни" негласуващи.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 21 сеп 2025 16:02

realno написа:
Halo написа:Типичен пример е олигофренчето на слоницата Ирен. Това шопарче какво образование има и какво е работило, че изведнъж стана толкова голям фактор в робска България. Само в една поробена държава може такива посредствени същества с Даун визия да се пишат за определящи всичко. Най-лошото е, че в т.н. демократична България порядките са същите като в Източна Румелия, част от болната Османска империя.

Шиши не е виновен, че народа е прост и лесно манипулируем от разни "маноловци". Просто се възползва от този факт. Някой беше казал, че такива като Прасето и Тиквата се поставят на власт не от гласуващите, а от обидните и отвратени "умни" негласуващи.

Все пак Шиши не е избиран от народа, а е посочван още от преди 20 г, когато не го бях чувал и една колежка ми обясняваше кой е

Върни се в “Левски”