maxi1914 написа:Бля , бля палячо , нищо не каза . Като си такъв капацитет не ми казвай кой какво казва ами кажи какво требва да се направи като си толкова отворен. И не знам каква ви е тая мания с профилите . Ако имаше грам мозъчно вещество щеше да видиш , че коментарите са ми 99 % в профила на умрелото дружество . Имам си мое мнение по въпросите на Левски ама не съм тръгнал да храня нито подкрешящите Сираков нито противниците . Но ти правиш изключително гнусно впечетлание . Кой какво бил казал . Дъщерята на Сираков какъв фактор е във футбола ? Зададе ти се конкретен въпрос. Какво повече могът да направят от ръководството ?Ама като нема какво да кажеш се хващаш на Сираков за щерката .
Отговарям за последен път - 5000 левскари излизат пред НС и си искат Раковски. Протести, докато не ни го дадат. После инвеститор се намира за нула време и се излита в друга орбита. Простичко е, но на г.з. му е забранено от този, дето ми даде акциите. В тази държава на БХ и човека с главно Д, единственият страх е от протести, реални протести. Сега можеш да отидеш да готвиш спокойно