Пък Дъст вика Супер висока резолюция?!??!.
Мани го съдията нали вар бяха резолюционирани,пък то във фесбоклука по-добри повторения
efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград), Петък от 20:30 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград), Петък от 20:30 ч.
vlong написа:NOMER14 написа:vvessel написа:gdlk написа:https://www.facebook.com/share/v/17kGLzwitH/ ето я ситуацията.
Спъване има. Въпросът е, дали е вътре, защото изглежда преди линията. Ради като стъпва не личи да е настъпил линията.
Гледайте чорапите!
На това забавено видео се вижда как кракът на маймуната блъска крака на Ради и го усуква - логото на Адидас отстрани отива напред. Цяло чудо е, че не му повреди глезена. Шебекът прави спъване отзад!
Въпросът за багажниците е актуален.
И аз така си обяснявах ситуацията ,първи контакт на Ради с върха на обувката и веднага след това оня го сритва барабар с топката
Тези тинтири-минтири кой първи играе с топката нямат никакво значение. Те са за мисирките-журналя по телевизиите. Защитникътт прави нарушение отзад, а топката не е напуснала терена.
tmanolov написа:Когато човек не иска да види, той няма лак да види и ше твърди, че те такова жуотну немъ, епа немъ. Факт е, че масата нераевисти очаквахме 0:0 преди мача и точно това се случи. Слочаенос, разбира се
Насо е футболистът, чиито голове в Левски и в Националния са ми носили най-голяма радост.
Предвидих 0-0, защото е стратегическо и Хулио ще играе за него (отработил го е вече тоя сезон на Герена) с надежда голът ни да падне в последната минута, че и съдиите да не могат да реагират (имахме 2 победи срещу тях по този начин)
Dust написа:ВАР гледат изключително качествена картина. Това което виждат те като детайли, ние не го виждаме от телевизионния екран. Те гледат картина с много висока резолюция. При тях това едно замазано го няма
Тя, картината може да им е качествена, но вараджиите са некачествени отрепки или са полученли качествени подаръци.
Имаме спъване отзад, при което дори да е изритал топката защитникът, това не може да стане без нарушение.
Нали всички се сещаме, че това в центъра на теран си беше жив втори жълт картон.
Нещо повече. Защитникът е много сигурен, че няма да получи втори жълт картон и прави това рисково спъване. Кой му е вменил тази увереност, че е над правилата? КОЙ...се чува от багажниците.
-
- Контакти:
tmanolov написа:rhaegar написа:Мисля че в точно в момента на контакт кракът на Ради е докоснал линията.
Както и да е, при всички положения корнер е най-нелепото възможно отсъждане в ситуацията. Това предполага техният да е избил топката, което е видно че не е така. Според мен решението се взе от страх да не вземе да стане сакатлък. Защото при дузпа или фаул с втори жълт, мачът ставаше друг.
При дузпа или фаул трябваше съвсем да сваляме гащите второто полувреме, за да може пак да се добута до предварително зададения хикс. Така че решението беше отлично
Евала за мнението, Манолов!
Предварително зададен - 100%
-
- Контакти:
tmanolov написа:Когато човек не иска да види, той няма лак да види и ше твърди, че те такова жуотну немъ, епа немъ. Факт е, че масата нераевисти очаквахме 0:0 преди мача и точно това се случи. Слочаенос, разбира се
+1
NOMER14, хубаво е когато се цитира нещо да се види даденото мнение в какъв смисъл е написано. Изобщо некоментирам решенията на съдиите, нито имали нарушение или не, коментирам момента, в който колегата споделя ЕДНО ТАКОВА ЗАМЪГЛЕНО. Именно върху това е акцентът на мнението ми, защото във ВАР буса подобни неща НЯМА, там картината наистина е перфектна, нещо което обикновените зрители никога няма да получим и видим в живота си.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
-
- Контакти:
ElCochino написа:THE G.A.M.E написа:Тоест, Рилдо е бил "в далаверата", за да отправи този толкова - "спасяем шут" ? :? :lol:tmanolov написа:Абсолютно спасяем удар в обсега на вратаря
Ми, ако беше малко по-фалцирана, или па, ако вратарчето нещо се беше подхлъзнал, или па нЕкое рикошетче ... :lol: :mrgreen:
Аз лично на мястото на Рилдо не бих рискувал и просто бих стрелял 2-3 метра в аут, или в стената, ама явно и той и вратарят на Разград, са екстра-класа артисти ... :roll: 8-) :)
Питай бет експерта, който е като солташак на манолката, цялата лига е наясно какви трябва да са резултатите и всичко е редено, при това са толкова добри, че могат да го правят както си искат, само роналдовци и месита в нашата ебем ти лига.
Гидженката и ВАР асистентите му вчера бяха на ниво. Ами, не случайно много хора говореха за това преди мача, но някои казаха, че това са глупости. Е, видяхме кой крив и кой прав.
Споко, ти винаги си от кривите:)
Както казват в някои краища на Бг - кривак :)))
А Манолов колкото е изкарал от мачове(с неговите редки залози, щото човекът не е комарджия като Сираков), вие не сте ги и сънували тези суми.
-
- Контакти:
NOMER14 написа:vvessel написа:gdlk написа:https://www.facebook.com/share/v/17kGLzwitH/ ето я ситуацията.
Спъване има. Въпросът е, дали е вътре, защото изглежда преди линията. Ради като стъпва не личи да е настъпил линията.
Гледайте чорапите!
На това забавено видео се вижда как кракът на маймуната блъска крака на Ради и го усуква - логото на Адидас отстрани отива напред. Цяло чудо е, че не му повреди глезена. Шебекът прави спъване отзад!
Въпросът за багажниците е актуален.
Аз чорапи не гледам, само прашки:))))
Шегувам се!
Жив и здрав!
Bet_Expert написа:tmanolov написа:rhaegar написа:Мисля че в точно в момента на контакт кракът на Ради е докоснал линията.
Както и да е, при всички положения корнер е най-нелепото възможно отсъждане в ситуацията. Това предполага техният да е избил топката, което е видно че не е така. Според мен решението се взе от страх да не вземе да стане сакатлък. Защото при дузпа или фаул с втори жълт, мачът ставаше друг.
При дузпа или фаул трябваше съвсем да сваляме гащите второто полувреме, за да може пак да се добута до предварително зададения хикс. Така че решението беше отлично
Евала за мнението, Манолов!
Предварително зададен - 100%
Що си не покажеш фиша дето залагаш 10000лв на хикс, нали си бет експерт и си знаел как е уреден мача? Я дай да видим.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага