efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград), Петък от 20:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград), Петък от 20:30 ч.

Мнениеот rhaegar » 20 сеп 2025 18:05

vvessel написа:
rhaegar написа:Кат казах Рилдо, направи ми впечатление колко разбит изглеждаше след мача и как всички отидоха да го успокоят. Сигурно много му тежи че не играе и явно му се иска да вкара някой гол за да му тръгне играта. Ако беше влязъл тоя удар, щеше да взриви стадиона и 20000 да му крещят името, кой не иска това, по дяволите? Дано наистина скоро вкара някой гол и излезе от тази тежка ситуация за него.

Единствения начин Рилдо да излезе от ситуацията е, да излезе с багажа , да си хване такси за летището и от там където го искат да го вземат.

Може и така да е, аз също не виждам особени качества в него, но въпреки всичко си мисля че го има и психологическия момент. Момчето беше на някакви сантиметри да е герой срещу Бер Шева и Брага, сега пак с малко късмет можеше да му се получи и вчера. Самочувствието е важно за всеки офанзивен играч, независимо от калибъра.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 сеп 2025 18:08

tmanolov написа:
rhaegar написа:
tmanolov написа:
rhaegar написа:Мисля че в точно в момента на контакт кракът на Ради е докоснал линията.

Както и да е, при всички положения корнер е най-нелепото възможно отсъждане в ситуацията. Това предполага техният да е избил топката, което е видно че не е така. Според мен решението се взе от страх да не вземе да стане сакатлък. Защото при дузпа или фаул с втори жълт, мачът ставаше друг.

При дузпа или фаул трябваше съвсем да сваляме гащите второто полувреме, за да може пак да се добута до предварително зададения хикс. Така че решението беше отлично

Еее, аз па забравих че Гъз е уредил мача бе, пу. Добре че каза и на Рилдо да го бие прекия точно там, а не 10 сантиметра по-горе, че иначе оня нямаше да се сети сам.

Абсолютно спасяем удар в обсега на вратаря - виж, ако беше шкембьо и трябваше да паднем, щеше да в гол, разбира се. Иначе в Париж е облачно и няма как да ме е напекло

Ти на 7.2 метра врата заставал ли си?

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 20 сеп 2025 18:11

rhaegar написа:
tmanolov написа:
rhaegar написа:Мисля че в точно в момента на контакт кракът на Ради е докоснал линията.

Както и да е, при всички положения корнер е най-нелепото възможно отсъждане в ситуацията. Това предполага техният да е избил топката, което е видно че не е така. Според мен решението се взе от страх да не вземе да стане сакатлък. Защото при дузпа или фаул с втори жълт, мачът ставаше друг.

При дузпа или фаул трябваше съвсем да сваляме гащите второто полувреме, за да може пак да се добута до предварително зададения хикс. Така че решението беше отлично

Еее, аз па забравих че Гъз е уредил мача бе, пу. Добре че каза и на Рилдо да го бие прекия точно там, а не 10 сантиметра по-горе, че иначе оня нямаше да се сети сам.

Очевидно нямат доверие на малък Вуцан и не са го светнали за заверата :lol: :lol: :lol: че без малко да се ушие сам 5 мин преди края.
Тогава какъв зор щеше да е , трябва да вкараме за Хса , ма на кой са казали , на кой не ......бе тежко щеше да е.

ElCochino
Контакти:

Мнениеот ElCochino » 20 сеп 2025 19:10

THE G.A.M.E написа:
tmanolov написа:Абсолютно спасяем удар в обсега на вратаря
Тоест, Рилдо е бил "в далаверата", за да отправи този толкова - "спасяем шут" ? :? :lol:
Ми, ако беше малко по-фалцирана, или па, ако вратарчето нещо се беше подхлъзнал, или па нЕкое рикошетче ... :lol: :mrgreen:
Аз лично на мястото на Рилдо не бих рискувал и просто бих стрелял 2-3 метра в аут, или в стената, ама явно и той и вратарят на Разград, са екстра-класа артисти ... :roll: 8-) :)

Питай бет експерта, който е като солташак на манолката, цялата лига е наясно какви трябва да са резултатите и всичко е редено, при това са толкова добри, че могат да го правят както си искат, само роналдовци и месита в нашата ебем ти лига.
Гидженката и ВАР асистентите му вчера бяха на ниво. Ами, не случайно много хора говореха за това преди мача, но някои казаха, че това са глупости. Е, видяхме кой крив и кой прав.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 20 сеп 2025 19:43

tmanolov написа:Когато човек не иска да види, той няма лак да види и ше твърди, че те такова жуотну немъ, епа немъ. Факт е, че масата нераевисти очаквахме 0:0 преди мача и точно това се случи. Слочаенос, разбира се

И обратното важи. Когато човек иска да види нещо несъществуващо няма как да не го види, като припок, който вижда в Литекс ЦСКА или истина в лакартиите на голямото Д за да бъде цитиран като стожер на истината. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 сеп 2025 20:19

vvessel написа:
gdlk написа:https://www.facebook.com/share/v/17kGLzwitH/ ето я ситуацията.

Спъване има. Въпросът е, дали е вътре, защото изглежда преди линията. Ради като стъпва не личи да е настъпил линията.

Гледайте чорапите!
На това забавено видео се вижда как кракът на маймуната блъска крака на Ради и го усуква - логото на Адидас отстрани отива напред. Цяло чудо е, че не му повреди глезена. Шебекът прави спъване отзад!
Въпросът за багажниците е актуален.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 20 сеп 2025 20:27

Това положения съм сигурен, че всички са го гледали по няколко пъти, спирали са го, забавяли са кадъра и т.н., и т.н.
Главния няма на разположение тези неща. Той знае какво е видял на терен в реално време, след което гледа видео и трябва бързо да вземе решение.
Дали това положение е могло да е разковничето на мача е вече в сферата на неизвестното.
По-слаб Лудогорец през този сезон повече едва ли ще срещнете.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 сеп 2025 20:34

Dust написа:Това положения съм сигурен, че всички са го гледали по няколко пъти, спирали са го, забавяли са кадъра и т.н., и т.н.
Главния няма на разположение тези неща. Той знае какво е видял на терен в реално време, след което гледа видео и трябва бързо да вземе решение.
Дали това положение е могло да е разковничето на мача е вече в сферата на неизвестното.
По-слаб Лудогорец през този сезон повече едва ли ще срещнете.

Що бе? Фармацевтичните им препарати със забавено освобождаване ли са.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 сеп 2025 20:36

За мен Кр. Димитров игра самоотвержено и нападателят не е виновен, че кракът на синия е на тревата. И тук нападателят можеше да получи контузия.
А на Чочарката защо не даде жълт картон за цинично продължително задържане на Майкон?

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 20 сеп 2025 20:44

NOMER14 написа:
vvessel написа:
gdlk написа:https://www.facebook.com/share/v/17kGLzwitH/ ето я ситуацията.

Спъване има. Въпросът е, дали е вътре, защото изглежда преди линията. Ради като стъпва не личи да е настъпил линията.

Гледайте чорапите!
На това забавено видео се вижда как кракът на маймуната блъска крака на Ради и го усуква - логото на Адидас отстрани отива напред. Цяло чудо е, че не му повреди глезена. Шебекът прави спъване отзад!
Въпросът за багажниците е актуален.

И аз така си обяснявах ситуацията ,първи контакт на Ради с върха на обувката и веднага след това оня го сритва барабар с топката
САМО ЛЕВСКИ!

Върни се в “Левски”