efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград), Петък от 20:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

vvessel
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград), Петък от 20:30 ч.

Мнениеот vvessel » 20 сеп 2025 00:23

Aronaks написа:Добре бе, няма ли модератори тук, които да баннат завинаги това лайненце крис? Съвсем сериозно питам. Вижте само колко е неадекватен. Махнете го завинаги тоя комплексиран темерут.

Аз съм му скрил коментарите и изобщо не ги чета, защото знам, че няма един нормален. От време на време отварям да се посмея малко. Има някакви проблеми явно, но сега е модерно лудите да си ходят свободно по улиците, така че сигурно е в тон с "новата нормалност" ;))

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 20 сеп 2025 00:25

Да попитам разбирачите понеже аз съм лаик.
Ако даден футболист първо играе с топката, а после счупи крака на опонент има ли фал ?
Първо , няма ясно повторение което показва , кой пръв играе с топката.
Второ, дори футболиста на каузата да играе пръв с топката, не е чист шпагат и после извършва явно нарушение.
Колко фала са свирени не само в България, а и по цял свят където футболиста първо играе с топката ?
Ако това не е дузпа , пожелавам на Каузата в Швеция , три такива да им отмени ВАР.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 20 сеп 2025 00:51

vvessel написа:Имам добро усещане за новата арабеска. Не бил знаел английски, но сигурно знае поне френски . Има кой да му превежда. Сула също може да го играе преводач. На Костадинов може и да му изстине мястото, ако новия се включи добре и другия мач. Изобщо за момента имаме доста опции на всеки пост с изключение на нападението. Очаквам с нетърпение мача, в който като титуляри ще започнат Сула и Рупанов, защото Сула дава разнообразие в атака , а Рупанов е по добър във вкарването от Сангаре.

И френски не знаел. Само арабски.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 20 сеп 2025 00:55

Друго странно ми направи впечатление, защо организираните от сектор Б влизат от пространството покрай А и Б, минават по пистата и влизат в сектора, естествено без билети и това са около 200 човека.
Хем не плащат, хем генерират финансови глоби на клуба с димките и бомбичките.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 сеп 2025 02:46

Сега пак някой да каже колко са силни Лудогорец и как това да се оправдаваме със съдиите било не знам какво. За пореден път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 20 сеп 2025 05:46

tiamat написа:
vvessel написа:Имам добро усещане за новата арабеска. Не бил знаел английски, но сигурно знае поне френски . Има кой да му превежда. Сула също може да го играе преводач. На Костадинов може и да му изстине мястото, ако новия се включи добре и другия мач. Изобщо за момента имаме доста опции на всеки пост с изключение на нападението. Очаквам с нетърпение мача, в който като титуляри ще започнат Сула и Рупанов, защото Сула дава разнообразие в атака , а Рупанов е по добър във вкарването от Сангаре.

И френски не знаел. Само арабски.

Не би трябвало. Не им ли е втори официален език.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 20 сеп 2025 08:19

Halo написа:Луноходец се пазеха за мача с Малмьо. За тях равния си беше достатъчен. Първото полувреме беше прилично, но второто на ниво Втора лига.

Не мисля, че се пазеха. Треньора им е на тръни, едва се измъкнаха срещу Локо ПД, с първото полувреме изглеждаха, като повечето отбори, които идват на Герена - затворени и на контри.
Имахме повече положения, но в атака само Кирилов игра добре, другите ги нямаше. Включително и смените.
Жалко, че удара на Рилдо от прекия свободен не влезе, щеше да е много хубав завършек на мача.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 20 сеп 2025 08:43

TristaNNN написа:
Halo написа:Марин влезе толкова зле в мача, че дори Фабиен приличаше на футболист преди това. Марин се води най-скъпия играч на Левски, а Карл Фабиен е последната дупка на кавала. Влизаш в мач за титлата, ако въобще може да се говори за това, и се разкарваш 30 минути. Мазир Сула игра половина от минутите на Марин и направи повече. Точно тази безхарактерност и мекушавост от юноша ми е най-неприятна.

Много се извинявам за непоискания коментар, но имаш ли представа още колко мача остават до края на сезона? Що за глупост е подобно твърдение "мач за титлата" ? Виждал съм от тъпи, по-тъпи мнения в тоя форум, ама това заслужава медал за неумнотия, наистина!

Всъщност и 40 мача да остават в първенствата има десетина, които могат да се определят като важни и един вид мачове за титлата. В останалите просто трябва да се пазим от елементарна издънка.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 20 сеп 2025 09:23

Първото полувреме ги надиграхме, но и се увлекохме по играта на каузата, която беше повече надборване, а не футбол. Показателно е слависткото поведение на Делиормана в мача. Не е подценяване от тяхна страна, явно за момента толкова си могат, както и ние - в нападение само Кирилов правеше нещо, Сангаре ги разнасяше и до там.

Второто поокапахме, играта се изравни, може би заради, това че Мечката, Санагарето и Бала се поумориха.

Колкото до дузпата, за мен по-скоро е нарушение, сега дали е вътре или вън, не мога да преценя. При всички случаи е жк за техния, респективно червен. Но след като гиджената не го е дал, дори за извади нарушенияето извън пенала, не съм много сигурен дали може да го вдигне.

Това с Кристиан е тъмночервен картон. Знаеме си че ще бъде така, дано по-напечениоте мачове играем като първото полувреме и си ги вземем.

И картоните ще натежат в един момент. Делиормана има два отбора, ние един и половина.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 20 сеп 2025 09:26

Ако някой е очаквал Левски да дръпне на Лудогорец с 5 точки, след като 14 години не се е случвало никога, значи е в сериозна грешка.
Само, че те след загубата(ГАРАНТИРАНА 100%) от Малмьо ще сменят треньора и ще се вдигнат.
А ние играем на върха на възможностите си и горе-долу това ни е лимита. С тези играчи - толкова.
Онези във всеки момент могат и вероятно ще вдигнат нивото, ние нямаме обаче накъде да вдигаме.
При Левски всичко се случва БЛАГОДАРЕНИЕ ня Хулио и ВЪПРЕКИ Сираков.
За да спечели титлата на Левски са нужни пари, класа и качество в състава.
Това с този спонсор и това ръководство няма как да стане.
И пак да кажа, двата отбора са в меко казано топли отношения.
Самият факт, че цели 5 треньора на Лудогорец са били(или щяха да бъдат) при нас, какво ви говори?
Стойчо Стоев, Жоро Дерменджиев, Петев(съблякоха човека, а Сираков се изниза като потка), Станислав Генчев, че дори и Валдас Дамбраускас уговаряхме, ама литовеца искаше много пари.
От нас при тях са Здравко Здравков, Захари Сираков и т.н.
Продадохме им Сонко.
Последните ни 3 мача са 1:1, 2:2, 0:0.
Лудогорец играеше домакинските си мачове в младежката ШЛ на Герена преди време.
Що не отидоха на ст.Славия?
Или на Бълг.Армия?
Забравихте ли двете ни поздравителни телеграми за равния им с Мидтиланд и другата?
Кой поздравява опонент за титлата, че е взел равен мач в Европа?!?
Забравихте ли плакета, който връчиха от Лц на Ники Михайлов в прощалния му мач?
Не казвам, че е лошо, но така се държат приятелски настроени клубове, а не люти врагове.
Като добавим и шампионските шпалири в Разград.
Като добавим и снимките заедно на Моци, Петричев, Наско и Мъри.
Само не сме тръгнали да се бием вчера, мдааа:)
Х и нещата заспиват.
Я пробвайте да сравните мачовете на ЦСКА-Сф и Лудогорец с тези на Левски и Лудогорец.
Там се наричат зализани мастии, тичат да се бият с лопати за сняг, мятаха камъни по Десподов и т.н.
Мачовете между Тирето и Лц са истинска касапница. Отиват като на война.
Да не говорим за явната омраза между Ганчев и Домуса.
И затова при всяка възможност Лц гледа да го начука на Тирето.
Нашите мачове с Лц обаче са съвсем други и самите отношения между двата клуба са значително по-топли.
Успешен ден на всички!.

Върни се в “Левски”