efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград), Петък от 20:30 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Лудогорец (Разград), Петък от 20:30 ч.

Мнениеот realno » 19 сеп 2025 21:39

Зализания съдия първо видя нарушение и дузпа, а след ВАР - а нито дузпа, нито нарушение. Толкоз за българските съдии.
Освен това гледайки мача виждам един отбор, който се опитва да играе футбол и друг, който се търкаля като магаре на земята с цел да бави и руши играта и то още в първото полувреме. СлаБия в зелено.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 19 сеп 2025 21:41

Да, може и да не го е свирил, пък и си спести излишни главоболия. Можеше да покаже червен картон, но сме виждали много по-големи грешки в мачове с Лудогорец. За мен тези ситуации са допустими. Не може да очакваме съдията да свири в полза на Левски или съвсем според правилата. Все пак, както писах и по-горе, спести 2-3 картона и за сините. Аз лично съм доволен от Гидженов, защото Железов щеше досега да е осрал тотално нещата.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 19 сеп 2025 21:45

По принцип ако нарушението е върху линията се счита за нарушение в нак. поле.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 19 сеп 2025 21:46

Serafim написа:
mrw8 написа:Гиджена испусна мача или по-скоро ВАРа му го направи, а коментатора е ебаси мазното леке. Всички видяха, че Кирилов игра с топката, а защитника го изрита, само той видя обратното....
Въобще не е вънка, с някакви сантиметри след линията е.

Точно коментатора каза, че Кирилов играе последно с топката. И каза, че би се изненадал Видал да остане в игра...

Това е просто коментатор...той ли е последна инстанция. Мисля че тук пишещите гледате редовно футбол за да кажете че такова положение няма как да е дузпа. Намалете малко пристрастията, по добри сте и ако продължите така ще вземете мача.

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 19 сеп 2025 21:46

Пичове, каква дузпа, какво нарушение. Очевадно играча на турците играе първи с топката. Вижте самата траектория на топката.

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 19 сеп 2025 21:46

k20dan4o написа:
Serafim написа:
mrw8 написа:Гиджена испусна мача или по-скоро ВАРа му го направи, а коментатора е ебаси мазното леке. Всички видяха, че Кирилов игра с топката, а защитника го изрита, само той видя обратното....
Въобще не е вънка, с някакви сантиметри след линията е.

Точно коментатора каза, че Кирилов играе последно с топката. И каза, че би се изненадал Видал да остане в игра...

Това е просто коментатор...той ли е последна инстанция. Мисля че тук пишещите гледате редовно футбол за да кажете че такова положение няма как да е дузпа. Намалете малко пристрастията, по добри сте и ако продължите така ще вземете мача.

И червен картон няма, нали….

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 сеп 2025 21:47

Bet_Expert написа:
rhaegar написа:
1914.1902 написа:9 септември 2025 г., петък, 20:30 ч.
ПФК Левски - ПФК Лудогорец 1945

ГС: Радослав Петров Гидженов АС1: Мирослав Максимов Иванов АС2: Георги Йорданов Дойнов
4-ТИ: Мариян Георгиев Гребенчарски ВАР: Венцислав Георгиев Митрев АВАР: Владимир Вълков Вълков
СН: Александър Костадинов Костадинов

https://levskisofia.info/referee/radosl ... gidzhenov/

Събрали са авенджърите направо Изображение

Тук ще проличи накъде отиваме, ако се налага да ни режат с гореспоменатите, значи сме на прав път.

В България има ли поне ЕДИН съдия, който не реже Левски и да сме доволни от него?
Има ли въобще такъв за нас, левскарите?
Аз не чух да кажем добра дума за съдия(и то винаги преди мача).
Очевидно нашият Левски трябва да играе в първенството на Косово или Румъния, за да намерим най-после добър съдия, от когото да не ревем предварително.
Значи Гидженов може да води Ливърпул - Атлетико Мадрид от ШЛ за младежи, но не е достоен да води мач на Левски с Лудогорец?

Не казвам че бях прав, но бях прав.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 19 сеп 2025 21:47

Гиджена до тук свири 50/50. Т.е. ощетява и двата отбора.
За пръв път виждам 14 минути продължение на първото полувреме, но беше абсолютно нормално, което показва колко и какво се игра.
Мача изглежда 1Х2 и до края не се знае какво ще стане. Изглежда най-вероятно е така да си остане.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 19 сеп 2025 21:48

Дузпи всякакви сме виждали, дори и такива, каквито ги няма въобще.

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 19 сеп 2025 21:50

Тий Гиджена не е виновен изцяло а има и един бус с педали, те какво гледат.

Върни се в “Левски”