damyanov1963 написа:Като го гледам прилича на спортен модел за писта, та нищо чудно и да ги вдигне.
Ние пък в соца си имахме Формула Естер с двигатели(форсирани) на Лада!
Всъщност това е AMG, не 300Е, и да, може да ги вдигне най-вероятно.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
damyanov1963 написа:Като го гледам прилича на спортен модел за писта, та нищо чудно и да ги вдигне.
Ние пък в соца си имахме Формула Естер с двигатели(форсирани) на Лада!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
vlong написа:Затова и ги нарекоха Ловешки катун преди 8 г.
Един от циганите
Диого Виана - След като Литекс бе пратен във Втора лига, а собственикът на клуба е собственик и на ЦСКА, какво направи? Взе всички футболисти от Литекс и ги прати в ЦСКА. Така отново всички се събрахме, но в друг клуб".
TristaNNN написа:Що не свиркате по-рано, че клетото Тире имал мач днес?
Би му ма*ката, изпуснахме поредния оранжев футболен празник... :(
NOMER14 написа:TristaNNN написа:Що не свиркате по-рано, че клетото Тире имал мач днес?
И аз не знаех, последните 15 минути хванах. Едва издържах поредния боклук коментатор, който постоянно ни подготвяше за гола, че е време, вече е крайно време безтирето да вкара гол, как напъвало. Колко класа имало в тях. Бръщолевеше за някакви 20 и кусур милиони на ново дружество, старо дружество и други техни фасмагории, а пък малкият Илиан какъв добър играч бил...Нямаше да издържиш.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Halo написа:Да, бе и аз гледам ранните мачове в ШЛ и отдолу Arda Kardzhali - PFC CSKA Sofia 1:0.
Друго ми направи впечатление от по-горните мнения - по-сериозни приходи за Латекс - дарения - 8 428 000 лева. Брейййййй, откъде такива дарения, бре?! :)
W84me написа:NOMER14 написа:TristaNNN написа:Що не свиркате по-рано, че клетото Тире имал мач днес?
И аз не знаех, последните 15 минути хванах. Едва издържах поредния боклук коментатор, който постоянно ни подготвяше за гола, че е време, вече е крайно време безтирето да вкара гол, как напъвало. Колко класа имало в тях. Бръщолевеше за някакви 20 и кусур милиони на ново дружество, старо дружество и други техни фасмагории, а пък малкият Илиан какъв добър играч бил...Нямаше да издържиш.
Коментаторчето даже твърдеше, че имало дузпа за Тирето...
Потребители, разглеждащи този форум: velez и 19 госта