TristaNNN написа:AntonToni написа:TristaNNN написа:AntonToni написа:TristaNNN написа:Мале-мале, бая голям е бил дертът припошки. Гледам тука клетничето се радва все едно Тирето е станал Щампион, а любимците ми от оранжевия треньорски щаб щяха да продънят скамейката от емоции. :mrgreen:
Абе, комплексирани и изперкали от мъка и злоба припоци, то ваш Сираков не тичаше и не се кефеше така, когато вкара на Италия през 1986, бре. :))))
Ама ти мача ли гледаш?
И следиш внимателно, кой как се радва?
Много внимателно следиш "Септември".
Не, гледам разни репортажи на сайтове из ФБ. Да не мислиш, че в събота вечер ще си губя времето да гледам цял мач на изпадащи тото отбори с тирета?
Аа не ,не мисля,че гледаш.......
:mrgreen: даже как и репртажите гледаш мо е чудно,ама явно те влече "Септември". :lol:
Разбирам, че си изпаднал в делириум, понеже любимото ти Тире най-сетне роди. :))) Сега излез за миг от делириума и прочети пак какво съм написал.
Оф, едва ли ще прочетеш, сигурно си изперкал от кеф и припошко облекчение, та нека ти го преведа, защото явно не си и особено умен - когато човек е харесал разни страници във ФБ, и когато тези страници качват разни видеа, които са популярни за потребителите в даден момент, на теб също ти изскачат. Просто алгоритми на сайтовете и на ФБ.
Приемете, че този сезон не сте нищо повече от изпадаща оранжева тото трупа с тире и хората не се избиват да ви гледат миризливите мачове.
Дали съм умен или не ,не си ти който ще кажеш.
Факт е че коментираш мача на ЦСКА В 24:00.
А Тия за ФБ ги разправяй на малките ТЕЛЕТА.
Гледал си със затаен дъх до последната секунда,та чак кой как се радвал.
Ако ,тая изпадаща тото трупа ви бие,интересно какво ще напишеш тогава УМНЬО?
А Умньо и друго,когато ти излезе клип,който не те интересува,просто не го гледаш,ако иска и 100 пъти да ти излиза във ФБ,разбрали или да ти го напиша отново УМНЬО?