Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Венелин
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Венелин » 13 сеп 2025 13:40

shampi написа:
tmanolov написа:
shampi написа:
futbolqga написа:Тези от УЕФА-та какви са гадове. Видяха, че утихва разговора за расизма в тази тема и веднага да го разпалят пак :)

Дисциплинарната комисия към УЕФА наказа Левски заради поведението на феновете. Причината е дискриминационни скандирания на част от привържениците на тима по адрес на играчите на АЗ Алкмаар по време на реванша от плейофите в Лигата на конференциите, завършил с победа 4:1 за нидерландския клуб.

Именно поради това от клуба ще трябва да платят 10 хиляди евро. На Левски е наложена и забрана за продажба на билети в следващото гостуване на тима в евротурнирите.

Една месечна заплатка на Фабио Лима отида у Уефатааа, пууу.

Половин :) Имаме пари, угаждаме си - странно, пък аз след мача забелязах всички футболисти да отидат и да се поклонят пред тези долни расисти от сектора за гости в Алкмаар, дори црънките. Може пък да не са чули нищо. Или да не са се обидили, знам ли?

Цяла, половин... вместо за нещо по-важно да се даде...ние пак за глупости. Сега остава и за пътеходите да излезе глобата и всичко ще е точно!

Тази глоба не е голяма, даже е малка. За расизъм глобите са обикновено 3-4 пъти по-големи.

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 13 сеп 2025 13:47

futbolqga написа:Няколко позитивни новини от последните часове - Бурас е картотекиран за мача с Локо София, а нашите са поискали чуждестранни съдии за мача с Лудогорец. Не вярвам, че "синьото" БФС ще го позволи, но поне поставя съдиите под малко по-сериозен фокус сред медиите, което играе някаква роля.

Защо пък да не позволи? Разходите се поемат от домакина, а ние сме домакини. Освен това УЕФА има практика на обмен на съдии в първенствата на различни държави и не е нещо необичайно.

vlong
Контакти:

Мнениеот vlong » 13 сеп 2025 19:56

Вълчан, дали ще каже коя е тази бг фирма, която искала да е нов спонсор?
САМО ЛЕВСКИ!

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 14 сеп 2025 07:39

vlong написа:Вълчан, дали ще каже коя е тази бг фирма, която искала да е нов спонсор?
Захарни Заводи Горна Оряховица.:)
Вероятно те ще сменят Палмсбет, парите горе-долу ще са същите, понеже е ясно, че Палмите не са много по даването :)

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 сеп 2025 10:02

Е па супер, ще си имаме шугър деди Изображение
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 14 сеп 2025 14:11

Bet_Expert написа:
vlong написа:Вълчан, дали ще каже коя е тази бг фирма, която искала да е нов спонсор?
Вероятно те ще сменят Палмсбет, парите горе-долу ще са същите, понеже е ясно, че Палмите не са много по даването :)

Супер. Ще продължим да сме скъсаняци, докато за другите има Чичко Паричко, нови стадиони и милионни селекции. За нас има скъсан и зависим Мажоритар и разни измислени спонсорчета, които отпуска Тиквун Велики. Но иначе се борим за титлата хахха

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 14 сеп 2025 17:05

Aronaks написа:
Bet_Expert написа:

Супер. Ще продължим да сме скъсаняци, докато за другите има Чичко Паричко, нови стадиони и милионни селекции. За нас има скъсан и зависим Мажоритар и разни измислени спонсорчета, които отпуска Тиквун Велики. Но иначе се борим за титлата хахха

Докато Сираков и Боримиров са в Левски - ТИТЛА ЙОК!
Опасявам се, че и сметките на Манолов също са близки до истината и догодина, ако не направим добри игри в ЕКТ или продажби на играчи, сериозно можем да сгънем цирка.
Приказките за титла са наивни.
Особено, след като е ясно, че максимум до НГ, Руй Мота ще бъде сменен в Разград, а всеки отбор с нов треньор дръпва напред.
Самият факт, че сериозно си разпродават отбора(като продажбата на Пьотровски), говори, че са си направили сметката - титла може да се спечели и с по-слаб състав, не е нужно всяка година да печелят с 20 точки преднина още март масец.
За ШЛ е ясно, че нямат шанс вече, но пък ЛЕ им е винаги на една ръка разстояние.
При тях нещата са ясни.
При нас обаче, тежка мъгла, и всичко хубаво се случва само благодарение на Хулио и щаба му, и въпреки Сираков и Боримиров.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 14 сеп 2025 18:40

След тази "експертна" прогноза вече съм по - спокоен за бъдещето на Левски. :lol:
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 14 сеп 2025 19:34

realno написа:След тази "експертна" прогноза вече съм по - спокоен за бъдещето на Левски. :lol:

Лошото е, че това е мнение на мнозина.
Да изброя ли колко хора само от форума мислят същото?
А да изброя ли хората, които меко казано не одобряват управлението на Сираков?
Чудно, как приемаш за нормално, начело на най-обичаният клуб в държавата да стои един нещастен измамник комарджия, без 2 лв, и за теб това да е ок?
Би ли поверил фирмата си на такъв човек да я управлява?

Bet_Expert
Контакти:

Мнениеот Bet_Expert » 14 сеп 2025 19:38

Надценил съм Руи Мота, нищо чудно още този месец да изхвърчи, а аз му давах до Нова Година.
Като гледам какво става на Лаута, зелените до 10 дни са с нов треньор.

Върни се в “Левски”