shampi написа:tmanolov написа:shampi написа:futbolqga написа:Тези от УЕФА-та какви са гадове. Видяха, че утихва разговора за расизма в тази тема и веднага да го разпалят пак :)Дисциплинарната комисия към УЕФА наказа Левски заради поведението на феновете. Причината е дискриминационни скандирания на част от привържениците на тима по адрес на играчите на АЗ Алкмаар по време на реванша от плейофите в Лигата на конференциите, завършил с победа 4:1 за нидерландския клуб.
Именно поради това от клуба ще трябва да платят 10 хиляди евро. На Левски е наложена и забрана за продажба на билети в следващото гостуване на тима в евротурнирите.
Една месечна заплатка на Фабио Лима отида у Уефатааа, пууу.
Половин :) Имаме пари, угаждаме си - странно, пък аз след мача забелязах всички футболисти да отидат и да се поклонят пред тези долни расисти от сектора за гости в Алкмаар, дори црънките. Може пък да не са чули нищо. Или да не са се обидили, знам ли?
Цяла, половин... вместо за нещо по-важно да се даде...ние пак за глупости. Сега остава и за пътеходите да излезе глобата и всичко ще е точно!
Тази глоба не е голяма, даже е малка. За расизъм глобите са обикновено 3-4 пъти по-големи.