vlong написа:А тези нашите на английски ли са скандирали или е имало агент доносник Припок да превежда от български
Попкръстювци в синьо дал Бог...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
vlong написа:А тези нашите на английски ли са скандирали или е имало агент доносник Припок да превежда от български
tmanolov написа:LoveAndPeace написа:vlong написа:LoveAndPeace написа:Dust написа:Сините фенове нещо пак са се проявили в Холандияhttps://dsport.bg/uefa-udari-levski-za- ... ScINGVpuIw
Дисциплинарната комисия на УЕФА глоби Левски с 10 хиляди евро за дискриминационни скандирания на феновете на „сините“ към футболистите на АЗ Алкмаар в реванша между двата тима от плейофите в Лига на конференциите, завършил 4:1 за нидерланците.
В края на мача , когато влезе тоз черничкия нападател , имаше спорадични.
Пак добре , че не са ни броили чашите бира стигнали до терена :lol: :lol: един кег отиде за напояване на ъгловото флагче
Добре де,какво викаха и на какъв език,как го разбраха куките
Звуците , които издава маймуната нямат нужда от превод , точно както и средностатистическия расист няма нужда от мозък.
Значи този двоен аршин не го разбирам - като има прайд на педалите, имнокраставите викат: кво толкова, един парад, вие нали не сте педали, що се обиждате? И донякъде са прави, ама сега, ако црънкьо не е мамун, що се обижда на маймунски звуци и мисли, че са насочени към него? Аз никога не бих се обидил, може би щото не съм мамун ;)
LoveAndPeace написа:... . Защо е създадена програмата за спортни стипендии зад океана ?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
ReBorn1982 написа:Dust написа:Сините фенове нещо пак са се проявили в Холандияhttps://dsport.bg/uefa-udari-levski-za- ... ScINGVpuIw
Дисциплинарната комисия на УЕФА глоби Левски с 10 хиляди евро за дискриминационни скандирания на феновете на „сините“ към футболистите на АЗ Алкмаар в реванша между двата тима от плейофите в Лига на конференциите, завършил 4:1 за нидерланците.
Тази либерастка организацийка УЕФА отдавна се стреми да превърне футбола в опера и театър .... а левскарите сигурно са скандирали нещо политнекоректно, та затова ги глобяват. Знаеш че за УЕФА печките и пeдерастите са висш приоритет. Виж, да псуваш някой бял хетеросексуален играч няма никакъв проблем.
LoveAndPeace написа:Дарвин не е много съгласен с теб :lol:
Между другото доста тъпо сравнение :lol: :lol:
Знам ли що се обижда , може би е свързано с това , че 75 мин преди това няма подобни звуци към беличките нападачи на АЗ........а може и да не е , не знам.
Въпросът е , защо тези фенове , които очевидно не харесват тъмния цвят не почнаха от първата минута. Все пак Майкон , Алдайр , а после и Сангарето , Фабиен. Не е като да нямаше цръни на терена............ма нашите цръни са най-светлите цръни на света , а другите цръни са си маймуни!!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
1914.1902 написа:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:LoveAndPeace написа:Дарвин не е много съгласен с теб :lol:
Между другото доста тъпо сравнение :lol: :lol:
Знам ли що се обижда , може би е свързано с това , че 75 мин преди това няма подобни звуци към беличките нападачи на АЗ........а може и да не е , не знам.
Въпросът е , защо тези фенове , които очевидно не харесват тъмния цвят не почнаха от първата минута. Все пак Майкон , Алдайр , а после и Сангарето , Фабиен. Не е като да нямаше цръни на терена............ма нашите цръни са най-светлите цръни на света , а другите цръни са си маймуни!!
Айде и ти заби в стил припоците, като кажеш КЗЛитекс - ми ако не си Литекс, що се обиждаш? Мисля, че ти бях казал за онзи плакат от метрото в Ню Йорк - if you don't like gay marriage, don't get gay married. Мога да ти го перефразирам - ако не искаш тези, дето са дали по 20-30-50 евро за мач и ти плащат заплатата, да ти викат "мамун", накажи ги - ходи си в Африка и не играй пред тези бели расисти :) Културни особености, баце - не виждам как може да се съобразяваме с такива на всеки Обонго, но не и с тези на коренното си население, особено след като си платило да гледа даден мач - аршинът следва да е еднакъв.
П.С. Нашите мангали са си мангали, техните са мамуни :geek: Апропо, и Дарвин, доколкото помня, търсеше свързащото звено между човека и маймуната, но го е търсил по Галапагос, вместо да отскочи до Африка :mrgreen:
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта