Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот mikata » 04 сеп 2025 14:26

Трябваше да направят контрола в паузата :oops:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 04 сеп 2025 14:37

drvasko98 написа:
Значи моят коментар е следният.
Бием с две победи този, който е по-слаб. Този, който е с малко по-силен му правим два равни. Единият от много по-силните ни бие с триста зора след много спорна недадена дузпа и майсторски, но късметлийски гол. Другият много по-силен ни скрива топката.
Каква е общата оценка според теб?
Каква е тази на Костов и каква на Стоилов?

каква да е оценката - разбира се, че положителна - взе се максимумът, с оглед на жребието, така че оплакване не може да има. Играта не ми хареса и беше клатене, но важен е крайният резултат. Тъпото е, че това е максът - плейоф, нагоре вероятността да се случи е 0 и ми липсва мИчтаенето, което го имаше преди да ни нахарпунят едно хубаво. А за плейоф кой знае какви кинти няма.

При пеТ Костов ситуацията е ясна - див късмет в последните минути, след като не надиграхме нито севернофиромските албанци, нито еврейците, а с Айнтрахт беше мъка и в двата мача (но пък това на Фадигааааааа ще се помни с десетилетия). За алчния рибар нямам какво повече да кажа - уникални мачове с ПАОК и още по-уникална атмосфера около тях, като и за секунда не изглеждахме обречени. После дойде едно шкембе и.. - да не се повтарям.

Средна оценка:
- на Веласкес слагам 5, а на отбора 4
- на КолЮ давам 4, колкото и на отбора
- за рибарчето - отличен 6+ за ПАОК и нещо под 2 за мача с харпуните

Естествено, с оглед наличния материал, Веласкес се справи най-добре, Мъри е по средната с ужасяващи екстремуми в двата мача, а колЮ е последен с готов отбор и много кАсмет. Лично мнение
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 04 сеп 2025 17:52

NOMER14 написа:Пак да попитам.
Отборите, с които Арда игра, бяха ли преодолими за ФК Левски? След като отговорът е около 99% да, то т.нар. РАЗБИВКА ни попречи да сме в някаква групова фаза.
И оная дузпа в Брага...

Има една малка подробност - ние започнахме в ЛЕ, Арда - в ЛК. Там отборите са с едно ниво по-слаби по принцип.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 04 сеп 2025 20:19

Отборите отпаднали от шампионска лига играят с други такива от същия турнир но в нашия турнир вече и се получава отбори от Гибралтар срещу Фарьорски острови и всякаква подобна паплач не могат да играят срещу АЗ и Брага примерно, защото са шампиони на страните си! Поне така го разбрах аз, с две думи като думнем кренвиршите тази година и догодина с откупен и аклиматизиран Рилдо и малко късмет срещу ирландските пощаджии и сме в лига на конференциите :)

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 08 сеп 2025 20:32

mikata написа:Трябваше да направят контрола в паузата :oops:

Нека починат. А и имаме 2-3ма с леки болежки. Новите и те трябва да вземат въздух. Правилно решение.

Air_Smuggler
Контакти:

Мнениеот Air_Smuggler » 09 сеп 2025 16:10

scooool написа:...........откупен и аклиматизиран Рилдо........ :)

Името на Рилдо, и това на Левски, не може да са в едно изречение.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 09 сеп 2025 17:41

Дайте му време на Рилдо. Има поглед върху позиционирането, умее да стреля без подготовка. Нека видим как ще се развие във времето.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 09 сеп 2025 18:23

Вълчан написа:Дайте му време на Рилдо. Има поглед върху позиционирането, умее да стреля без подготовка. Нека видим как ще се развие във времето.

Гледай му още първата контрола, в която игра за нас. НУЛА поглед върху играта, не вижда елементарни коридори, които съотборниците му отварят за пас. Да не говорим за анемичния му удар, неспособността да вкара от чиста позиция или да преодолее съперник с топка. Рилдо е футболист на ниво Б група, в това съм сигурен. Ще се радвам, ако греша и ще се извиня с удоволствие, ако ме опровергае. Според мен обаче няма да помирише терен от момента, в който Сула и Бурас са в оптимална кондиция.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 10 сеп 2025 08:05

Вълчан написа:
mikata написа:Трябваше да направят контрола в паузата :oops:

Нека починат. А и имаме 2-3ма с леки болежки. Новите и те трябва да вземат въздух. Правилно решение.

Можеше да пробва някоя юношка защото треньора такива не използва.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 10 сеп 2025 08:09

И аз мисля, че трябваше да има контрола. Такива, като Луков, Серафимов, Мислович, Охене, Лима, Сула, (Бурас не знам дали е тук или с националния си), Костадинов имат нужда от игрови минути.

Върни се в “Левски”