Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Aronaks
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот Aronaks » 04 сеп 2025 08:20

Mача с Лудогорец в петък вечер преди ТРИ почивни дни!!!!! Мача с Ботев във Пловдив - вторник в 17:30!!!! БФС и мракобесната телевизия си правят ташак с нас, а ние мълчим. ДОКОГА? Браво на Ботев за позицията. Редно и нашето ръководство да предприеме действия. Докога ще търпим мачовете да се определят според интересите на една телевизия и един футболен отбор?

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 04 сеп 2025 14:02

"ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI

Относно домакинството на 19.09 срещу Лудогорец:
След вътрешен анализ и консултации със спортно-техническия щаб считаме, че насрочването на срещата за петък вечер, в навечерието на дълъг празничен уикенд, е добър вариант за нас. Това би позволило на по-голям брой привърженици да присъстват на стадиона и да подкрепят отбора. Същевременно, разполагаме с достатъчно време за възстановяване на играчите след предходния мач в неделя."

По-малоумно обяснение от това дето са дали от нашето Мило ръководство няма. Сираков само не е клекнал да врътне една на Домуса. Баси лакеите. Да дават титлата на Разград и да се приключва.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 04 сеп 2025 15:39

От Българската професионална футболна лига (БПФЛ) и Българския футболен съюз (БФС) излязоха с обща позиция, в която казаха защо отложената среща от шестия кръг между Ботев Пловдив и Левски е насрочена за 17:30 на 30-и септември (вторник).

Ето какво се казва в позицията:

"Във връзка с коментарите и реакциите от страна на футболната общественост, включително на ПФК Ботев Пловдив и ПФК Левски София, Българският футболен съюз и Българската професионална футболна лига уточняват следното относно програмата за срещите от efbet Лига:

Изготвянето на програмата е сложен процес, в който участват много страни и който изисква съобразяване с редица фактори. За сезон 2025/2026 беше въведено ново правило – всеки клуб има право на едно отлагане на мач преди или след първия си плейоф в европейските турнири. Всеки отбор, който вземе решение за отлагане на срещата, е наясно, че тя може да бъде проведена само на някоя от резервните дати в календара за настоящия сезон. Резервните дати съвпадат с дати за мачовете от основната фаза на европейските клубни турнири – Шампионска лига, Лига Европа и Лига на конференциите.

УЕФА има категорично изискване мачове от националните първенства да приключват минимум 30 минути преди началото на мачовете от европейските турнири. Това означава, че срещите от efbet Лига в такива дни трябва да завършват не по-късно от 19:15 ч., тъй като мачовете от Шампионската лига започват в 19:45 ч. Нарушаването на правилото води до санкция от 42 000 евро за всеки мач.

Бихме желали да отбележим, че носителят на телевизионните права – Нова Броудкастинг Груп, също понася негативни последствия от провеждането на дерби мачове в делничен ден.

БФС и БПФЛ остават твърдо ангажирани с равнопоставеността, прозрачността и професионализма при изготвянето на програмата.

Български футболен съюз

Българска професионална футболна лига"

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 04 сеп 2025 15:47

Според последното обновяване на статистиките на Трансфермаркт, играчите на Левски вече струват близо 30 млн евро общо.

До преди няколко седмици, общата цена на отбора беше около 22 млн евро.

Това показва, че отбора се развива правилно.

За равносметка, състава на Ловеч е оценен на близо 18млн евро и то с всичките пари в света да направят свестен отбор. Мисля че сравнението се ненужни както и всички препратки към скорошни години на любимия ни отбор.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 сеп 2025 16:41

.....
УЕФА има категорично изискване мачове от националните първенства да приключват минимум 30 минути преди началото на мачовете от европейските турнири. Това означава, че срещите от efbet Лига в такива дни трябва да завършват не по-късно от 19:15 ч., тъй като мачовете от Шампионската лига започват в 19:45 ч. Нарушаването на правилото води до санкция от 42 000 евро за всеки мач.
...

Странно. Да видим какво казва програмата в Лайвскора:
16.09.2025 - Hapoel Petah Tikva - Maccabi Tela Aviv 19:30 / Premier League Israel
17.09.2025 - Feyenoord - Fortuna Sittard 21:00 / Eredivisie
- 2 мача 20:00 / Super League Switzerland
- 2-3 мача в Естония

Разбира се, няма как да знаем дали тези дати и часове няма да се променят дотогава, ама мигар швейцарци и холандци са толкова загубени, та не са наясно с горната подробност, когато са си правили програмите? :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 04 сеп 2025 16:54

icemanbg33 написа:Според последното обновяване на статистиките на Трансфермаркт, играчите на Левски вече струват близо 30 млн евро общо.

До преди няколко седмици, общата цена на отбора беше около 22 млн евро.

Това показва, че отбора се развива правилно.

За равносметка, състава на Ловеч е оценен на близо 18млн евро и то с всичките пари в света да направят свестен отбор. Мисля че сравнението се ненужни както и всички препратки към скорошни години на любимия ни отбор.
Тия оценки в Трансфермаркта не значат нищо, престанете да подражавате на смешните журналисти. Самият факт, че отборът на Тирето е купен за много по-големи суми и взима по-високи заплати би трябвало да ти го показва ясно.
Футболистите струват толкова, колкото някой плати за тях и това е.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 04 сеп 2025 20:18

TristaNNN написа:
.....
...

Странно. Да видим какво казва програмата в Лайвскора:
16.09.2025 - Hapoel Petah Tikva - Maccabi Tela Aviv 19:30 / Premier League Israel
17.09.2025 - Feyenoord - Fortuna Sittard 21:00 / Eredivisie
- 2 мача 20:00 / Super League Switzerland
- 2-3 мача в Естония

Разбира се, няма как да знаем дали тези дати и часове няма да се променят дотогава, ама мигар швейцарци и холандци са толкова загубени, та не са наясно с горната подробност, когато са си правили програмите? :roll:

Това изискване мисля отпадна миналата година. Имаше английски мачове по време на ШЛ даже.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 сеп 2025 23:53

Гледам интервютата след мача на националите и си мисля, че нашият припок-професионалист #99 е същински Софокъл в сравнение с останалите пред микрофона. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 05 сеп 2025 00:07

Аз като ви разправям, че Уефа е мръсна расистка организация, ми се сърдите.
Заради тъпата ШЛ да няма мачове в същия ден фактически.
Щото кой нормален ще гледа Ат. Маланта Брюж или Реал на гъзъна географията, когато играе Левски.
За сведение Чемпиъншип винаги имат междинен кръг, когато има кръг на ШЛ, за да може да се гледа нормален мач и Диема доскоро не ги предаваше заради забрана.
Последна промяна от NOMER14 на 05 сеп 2025 09:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 05 сеп 2025 00:08

olimpi написа:...

Всъщност, описваш вашето, кастрирано откъм аналитично и критично мислене поколение. Израснало в омраза, заблуждения и политическа и гражданска неграмотност. Водени от анти-, а не про- мислене, доктринарщина, вие сте скопени от всякаква градивност и креативност. Може само да рушите, да мразите и гнъсите. Вие сте вредни за ...не за държавата, а и за планетата. Да, такава ви е създала така омразната ви държава, защото само чрез омразата към държавата/страната си, може да намерите смисъл на съществуването си. Е, държавата/страната я няма. Предполагам, че това е някакво върховно усещане. "Хроши, хроши, хроши". "Гнъси, гнъси, гнъси". Това е наистина парадокс. Родил се в тоталитарнаа държава, вместо да станеш демократ, ти ставаш тоталитарист. И искаш да забраняваш, да канселираш, цензурираш, демагогстваш. Да разделяш и да... "хроши, хроши, хроши". Да гнъсиш. Защото в крайна сметка цял живот си завиждал на тези, които са демагогствали, канселирали, цензурирали. И като си дошъл отгоре, си си казал: "Е, сега дойдохте на моЙта". Познавам те, olimpi. За съжаление, десетки през годините, като теб съм познавал. Пак казвам, за последен път. Моето поколение ви знаем, лицемери такива. Знаем ви много добре. Политикани, недомежели. Оставете България. Оставете българите. Гледайте си работата! Ако не... не сте добре приети обратно.
Последна промяна от metodito на 05 сеп 2025 00:13, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”