Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот metodito » 02 сеп 2025 23:06

noo написа:
metodito написа:
noo написа:Олимпи Панов бил предател... какви глупости пишете бе? България след Освобождението може да тръгне по два пътя. Единият е с Русия, другия с Германия. Стамболов ни поставя в сферата на влияние на Германия. 50-60 години виждаме до къде ни води този път. България 1945 години граничи с българи, но без никаква шанс тези територии населени с тях, някога да се присъединят към нас... няма да пиша за няколкото национални катастрофи.
Олимпи Панов е противник да приемем "европейските ценности", за което заплаща с живота си. Режимът на Стамболов не му прощава.

По кой път те води, майна? Чуждопоклоническият ли? 200 000 убити в безсмислени войни? Колко национални трагедии? Детска смъртност, която за 20 век е чудовищна. Цър-цър.

Ако няма какво да кажеш, то поне не пиши. Много несвързано.

Плюеш на кръвта на българите, дали живота си ли? Кое не ти е ясно? България дава най-много жертви като глава на населението в ПСВ. Факти, noo. Благодарение, че не отстояваме суверенитет, в една война която не е нашата. А заставаме на страната на нашия господар. Само факти, noo. Само факти.

By the autumn of 1918, approximately 900,000 Bulgarian men, nearly 40 percent of the male population, had been conscripted. The army suffered 300,000 casualties, including 100,000 killed, the most severe per capita losses of any country involved in the war.

!
https://www.britannica.com/place/Bulgaria/World-War-I
Пак казвам... Надявам се, че има втори живот, всеки от вас ще си заслужи превъплъщението си. Тъпото е, че няма да помните, че сте били хора.
Последна промяна от metodito на 02 сеп 2025 23:10, променено общо 1 път.

drvasko98
Контакти:

Re: olimpi

Мнениеот drvasko98 » 02 сеп 2025 23:09

metodito написа:
drvasko98 написа:Методи, лъжеш просто. Дано не се превърнеш в плъх

Нищо не лъжа, човек. Радвай се на Цуганистан, в който превърнахте България.

Лъжеш яко, но не е темата да ти пиша факти. Аз твърдя, че не съм превръщал България в нищо, което не ми харесва, според моите сили. За теб не знам

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: olimpi

Мнениеот metodito » 02 сеп 2025 23:12

drvasko98 написа:
metodito написа:
drvasko98 написа:Методи, лъжеш просто. Дано не се превърнеш в плъх

Нищо не лъжа, човек. Радвай се на Цуганистан, в който превърнахте България.

Лъжеш яко, но не е темата да ти пиша факти. Аз твърдя, че не съм превръщал България в нищо, което не ми харесва, според моите сили. За теб не знам

Аз самият имам принос за това, признавам. За пръв път съм гласувал с квадратния, зеления паспорт. До появата на ОДС съм гласувал за СДС. Ако и ти си така, значи имаш вина.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 02 сеп 2025 23:24

metodito написа:
noo написа:
metodito написа:
noo написа:Олимпи Панов бил предател... какви глупости пишете бе? България след Освобождението може да тръгне по два пътя. Единият е с Русия, другия с Германия. Стамболов ни поставя в сферата на влияние на Германия. 50-60 години виждаме до къде ни води този път. България 1945 години граничи с българи, но без никаква шанс тези територии населени с тях, някога да се присъединят към нас... няма да пиша за няколкото национални катастрофи.
Олимпи Панов е противник да приемем "европейските ценности", за което заплаща с живота си. Режимът на Стамболов не му прощава.

По кой път те води, майна? Чуждопоклоническият ли? 200 000 убити в безсмислени войни? Колко национални трагедии? Детска смъртност, която за 20 век е чудовищна. Цър-цър.

Плюеш на кръвта на българите, дали живота си ли? Кое не ти е ясно? България дава най-много жертви като глава на населението в ПСВ. Факти, noo. Благодарение, че не отстояваме суверенитет, в една война която не е нашата. А заставаме на страната на нашия господар. Само факти, noo. Само факти.

By the autumn of 1918, approximately 900,000 Bulgarian men, nearly 40 percent of the male population, had been conscripted. The army suffered 300,000 casualties, including 100,000 killed, the most severe per capita losses of any country involved in the war.

!
Пак казвам... Надявам се, че има втори живот, всеки от вас ще си заслужи превъплъщението си. Тъпото е, че няма да помните, че сте били хора.

Кръвта на българите е следствие от политиката на управниците, които за съжаление се избират от българския народ. Това, ако не ти е ясно, няма смисъл да коментираме. Аз само посочих фактите, ти си ги тълкувай както искаш.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 02 сеп 2025 23:30

metodito написа:
noo написа:
metodito написа:

!

абсолютна лъжа. Сърбия губи над 15% от населението. България е на около 6-8 място по този показател

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 сеп 2025 23:38

drvasko98 написа:[

абсолютна лъжа. Сърбия губи над 15% от населението. България е на около 6-8 място по този показател

Енциклопедия "Британика". Щом казваш, лъжат. Лично аз се доверявам на британците.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 сеп 2025 23:40

noo написа:Кръвта на българите е следствие от политиката на управниците, които за съжаление се избират от българския народ..

Ти убеден ли си, че знаеш как функционира монархията?
Последна промяна от metodito на 02 сеп 2025 23:42, променено общо 1 път.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 02 сеп 2025 23:42

metodito написа:
drvasko98 написа:[

Енциклопедия "Британика". Щом казваш, лъжат. Лично аз се доверявам на британците.

Естествено, че ще им се довериш. Нали помнят Дойран. Безпристрастни

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 сеп 2025 23:43

Ох, човече...

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 02 сеп 2025 23:53

Ей ти карта, покриваща поне още 5 източника Това е за последно, че се Ева мамата на темата, но не понасям гнусни лъжи

https://brilliantmaps.com/ww1-casualties/

Върни се в “Левски”