Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот NOMER14 » 01 сеп 2025 16:30

Dust написа:
burchill написа:
NOMER14 написа:Разград пак ли са наказани без публика?

Снощи около 200 човека бяха.Да гледат Домусчиеви и да спират,че смисъл вече няма.

Футболът е бизнес и ако още му излиза сметката, защо трябва да спира?

Футболът е всичко, дори и войни са се водили за него. И само една във хокея.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 01 сеп 2025 16:36

NOMER14 написа:
Dust написа:
burchill написа:
NOMER14 написа:Разград пак ли са наказани без публика?

Снощи около 200 човека бяха.Да гледат Домусчиеви и да спират,че смисъл вече няма.

Футболът е бизнес и ако още му излиза сметката, защо трябва да спира?

Футболът е всичко, дори и войни са се водили за него. И само една във хокея.

една война във футбола, а не войни, за да сме коректни, което все си е изродщина, както и да го погледнеш - не че ми дреме за някакви индианци де
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 01 сеп 2025 16:37

Манолов,
Париж и Манчестър са от 100 до 500 пъти по-големи от Каузата. Сравнението е неуместно.
Последна промяна от NOMER14 на 01 сеп 2025 16:39, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 01 сеп 2025 16:38

Да, официално - една. Но нашата със съветските отбори какво си беше? Добре, че Туньо им го заби и с помощта чешкия съдия.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 01 сеп 2025 16:56

NOMER14 написа:Да, официално - една. Но нашата със съветските отбори какво си беше? Добре, че Туньо им го заби и с помощта чешкия съдия.

При нас нямаше война - ние ги осводихме, както орки1 освободиха Донецк от орки2 :mrgreen: Иначе мачът баше топ - нямаше билети, та си платихме с един приятел на чичката на входа да ни пусне в А и се навряхме точно до руската агитка. Те викат "шайбу, шаубу", ние правим онзи жест с възвратно-постъпателните движения и викаме "ша ви ебу, ва ви ебу" - разбрахме се :geek: Егати, върна ме в юношеството, макар че тогава вече бях тийнейджър, а не юноша :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 01 сеп 2025 17:08

Имах предвид как бяха уволнявани български треньори след отстраняване на Съветски.
За щангите в друга тема ще повторим преподаваното.
Последна промяна от NOMER14 на 01 сеп 2025 17:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 01 сеп 2025 17:11

Коя е тая война в хокея, че не се сещам. Помня СП през 72-а, когато Чехословакия би на финала абсолютния хегемон до тогава СССР и Чехословаците започнаха да си хвърлят каските от радост. Вратаря им се казваше Владо Дзорила и маската му беше някаква зверска, като на горила :lol:
Тогава бях болен от гнойна ангина и след мача майка ми като ми премери температурата беше спаднала до 36,6 :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 01 сеп 2025 17:25

Чета, че Интересчийски бил подписал да играе за някакъв майна клуб - не следя волейбола, но като нищо мога да отида да гледам някой мача, само за да викам "Интересчийски-ковро" - мръсен предател
Непринуден написа:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 01 сеп 2025 17:39

damyanov1963 написа:Коя е тая война в хокея, че не се сещам. Помня СП през 72-а, когато Чехословакия би на финала абсолютния хегемон до тогава СССР и Чехословаците започнаха да си хвърлят каските от радост. Вратаря им се казваше Владо Дзорила и маската му беше някаква зверска, като на горила :lol:
Тогава бях болен от гнойна ангина и след мача майка ми като ми премери температурата беше спаднала до 36,6 :lol:

Истината е някъде по средата на двата ми поуста. 68-а ЧССР бие в олимпийска квалификация СССР за ОИ, на които вземаме среброто. Заради инванзията на СССР в ЧССР след това, първенството по хокей от Прага е преместено в Швеция. Чехословаците 2 пъти ги бият, но не се разбират със скандинавците кой да бие в последния мач и СССР прави поредната си световна титла.

Dani Kiki
Контакти:

Мнениеот Dani Kiki » 01 сеп 2025 18:20

damyanov1963 написа:
ReBorn1982 написа:
damyanov1963 написа:Блазе ти, ти поне вече нямаш такива дертове.

Като го споменаваш, да ти кажа, животът е доста по-спокоен като ги няма мъките около българския футбол (щото то отдавна си е мъка това) ..... някакси без емоции гледаш на нещата отгоре-отгоре .... не си тровиш нервите за някакви скъпоплатени лайна от чужбина, които ги боли пишката за теб.

А вече не гледам и ""европейски"" футбол ..... щото такъв няма. Като човек, гледал Милан на Малдини, Барези, Ван Бастен и сие (вярно, и Гулит и Рийкард, но бяха само те), Реал на Йеро, Бутрагеньо, Раул, Касияс и прочее, няма как да седна да гледам сега печки, латино цигани, араби и всякаква такава паплач, с каквато се напълни целият бивш европейски футбол.

Тука вече съм съгласен с тебе. Аз поне имах късмета да гледам Милан на живо на Герена с Гулит, Бастен и Рийкард. Биха си ни лежерно с 2:0, Гулит го държаха резерва, но понеже Ники Илиев обезличи напълно Бастен, като се залепи за него и не му даде пипне топка(съвсем сериозно), второто полувреме Саки пусна Гулит и той си ни заби същия гол с глава, като на руснаците на финала на Евро'88 за два на нула.

При този гол на Гулит срещу Левски имах чувството, че гледам Гунди. Същото пласиране, същато движение и грация на тялото, същия великолепен отскок!
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? :)

Върни се в “Левски”