Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- metodito
- Контакти:
Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли
Дано е вярно - това за Пинеда. На мен този от Берое отдавна ми е хванал окото.
tmanolov написа:burchill написа:Алжирецът дойде и даже пари платихме за него,някакви къси за европейските стандарти.Дано е успешен и блесне в тази наша посредствена лига.Да чакаме ли още централен нападател или не?Все още нямаме най-важнотото в един отбор а именно добър централен нападател.Това е брънката,която ни липсва за да вдигнем още нивото.Този,който може от едно положение да вкара гол и да те измъкне от тежък мач.Рупанов показа,че е добър на статични и играе добре с глава.По отношение на играта му с крака има още много да учи и да се желае.Сангаре е полезен ,но не е типичен реализатор.Централните нападатели и то добри най-трудно се намират,защото струват сериозни пари.Иначе ментета циркулират и чакат някой тим да се върже,такива като Питас.Аз се надявам и очаквам да си намерим точния човек основен реализатор,който да ни дърпа напред и нагоре.
самото привличане на човек за пари, като за нашите скъсани стандарти са си доста пари, за да играе в ефбати лигата, след като са приключили ЕКТ, е безумно само по себе си, освен ако не се бориш за титла (хипофанатстика) или не градиш отбор за 2-3 години напред (отново хипофантастика). При положение че този Левски има за цел само и единстено оцеляване чрез алъш-вериш, то привличането на футболист за пари в този момент, е абсолютно безумие. Но ъпк знам ли, може извевднъж да сме станали отбор, който планира бъдещето и това да е подобна инвестиция? Дотук трансферният прозорец е абсолютно дъно и провал, но пък да изчакаме малко, все пак трябва време за адаптация
Малееее, как забавляваш хората... ахахахах
Какво дъно и провал за докарани за без пари играчи, бе хейтър?
Серафимов - млад, национал на 26 години /БЕЗ ПАРИ/.
Сула - топ трансфер, 27 години, играл в ППЛ, много класен халф /БЕЗ ПАРИ/
Ради - изключително опитан и кадърен, за ППЛ е отлична сделка /БЕЗ ПАРИ/
Луков - левскар, резервен вратар /БЕЗ ПАРИ/
Рилдо - загадка, но ПОД НАЕМ за 60к евро.
Бурас - национал, на 23 години, шампион последните 3 годни - говори се за 300к евро. /която сума е СМЕШНА за транфер на национал на 23 години/
Викаш, че сме с кофти селекция?
Вземи една елка и разцъй малко, белким кажеш някой път нещо смислено :)
Поредно мнение в коша...
П.С. Ако същата селекция беше правена при хасковсия от сега ти виждам мнението, като нали знаеш, че той не гледа футболисти, а Цанко и Саид: Малеее, Бог Стоилов доведе велики играчи...
Ти лично доволен ли си от работата на Хулио /като треньор/?
Защото това ни е НАЙ СИЛНИЯ трансфер! По спомен ги изпращаше покрай Великден и ти, нали пичага?
Аз смятам, че Рупанов има много сериозно място като титулярен нападател в изграждащия се състав, не този сезон напролет, като се обиграят. За съжаление не виждам мястото на Марин Петков, моето доверие към него вече е 0, не заради самата мои игра, колкото заради желанието му,а с Митков трябва да се работи още
Интересно дали, ще продадем някой днес! Имахме не лоши мачове в Европа! Макун, Майкон и Вуцов направиха впечатление ...дай боже Марин :)
Дано новата арабела поне е добра, че за тия пари не може да си позволим нов безсмилен чужденец. Дано и Бари е по-добър агент, отколкото футболист, че иначе...
Играчите ни са достатъчно добри за комфортно 2-ро място, няма смисъл от повече инвестиции, ако няма сериозни продажби или не изпадне възможност за много класен играч поне от нивото на Макун, който да ни е по възможностите. Обаче обезбългаряването сериозно продължава с всеки прозорец. Ако Димитров напусне по някакъв начин нещата ще станат много зле от тая гледна точка.
Играчите ни са достатъчно добри за комфортно 2-ро място, няма смисъл от повече инвестиции, ако няма сериозни продажби или не изпадне възможност за много класен играч поне от нивото на Макун, който да ни е по възможностите. Обаче обезбългаряването сериозно продължава с всеки прозорец. Ако Димитров напусне по някакъв начин нещата ще станат много зле от тая гледна точка.
realno написа:Ако този алжирец (не коментирам качествата му) беше привлечен по времето на Нептун на риболова, щеше да е надежда, визия за бъдещето, потенциал за печалба или всякакви подобни приказки, но без специалистта по риболов е просто безумие. Безумно е, че не се спомена и за славизацията. Ех, едно време какви дълбоко подчертани левскари имаше. :)
Нептуна на риболова точно това правеше на практика, не виждам защо е тази незаслужена ирония в случая. :roll:
Впрочем, след като се разпродадоха привлечените от "специалиста по риболов" играчи + трансферното чудо в клубната история Дарлан, докъде го докарахме с изходящите трансфери?
Мрънкате, че постоянно се дъвчел Мъри, а вие, мъримразците, сами не спирате да го дъвчете. После ви се отговаря подобаващо с малко факти и следват няколко страници едни и същи приказки през месец-два... :roll:
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Мърииии, на кой ни остави, Мърииии, уаааааа....
Добри, лоши - трансфери има, през годините (дори и в тези, в които уж имаше пари) сме правили доста по-калпави селекции. Явно 8 мача в ЕКТ и два отстранени (поставени!) противника, което не сме правили, ако не се лъжа от 15 години, не са повод за радост и отборът е пълен с куци коне. Друго си е Хамрун да те прониже с харпун!
Добри, лоши - трансфери има, през годините (дори и в тези, в които уж имаше пари) сме правили доста по-калпави селекции. Явно 8 мача в ЕКТ и два отстранени (поставени!) противника, което не сме правили, ако не се лъжа от 15 години, не са повод за радост и отборът е пълен с куци коне. Друго си е Хамрун да те прониже с харпун!
TristaNNN написа:realno написа:Ако този алжирец (не коментирам качествата му) беше привлечен по времето на Нептун на риболова, щеше да е надежда, визия за бъдещето, потенциал за печалба или всякакви подобни приказки, но без специалистта по риболов е просто безумие. Безумно е, че не се спомена и за славизацията. Ех, едно време какви дълбоко подчертани левскари имаше. :)
Нептуна на риболова точно това правеше на практика, не виждам защо е тази незаслужена ирония в случая. :roll:
Впрочем, след като се разпродадоха привлечените от "специалиста по риболов" играчи + трансферното чудо в клубната история Дарлан, докъде го докарахме с изходящите трансфери?
Мрънкате, че постоянно се дъвчел Мъри, а вие, мъримразците, сами не спирате да го дъвчете. После ви се отговаря подобаващо с малко факти и следват няколко страници едни и същи приказки през месец-два... :roll:
Чети с разбиране, че се излагаш. Върни се назад и прочети по какъв повод съм го написал.
А относно приноса на Нептун на гьоловете към клуба не отричам, но няма как да си затворя очите за бягството му от клуба на "сърцето" и то точно преди мач с ловешките ашладисани имитатори. Вече имаме треньор, който идва щастлив на работа, треньора дезертьор не ме интересува.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Интересно доколко е вярно , това което се говори за трансфер на Майкон в Нант. За мен малко нереално ми изглежда , най-малкото има много малко време за да стане.
honda написа:Интересно доколко е вярно , това което се говори за трансфер на Майкон в Нант. За мен малко нереално ми изглежда , най-малкото има много малко време за да стане.
Казаха по Дарик искали са го под наем да не се минат случайно.Не сме приели естествено,несериозно е.