Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
1914.1902 написа:AntonToni написа:1914.1902 написа:NOMER14 написа:Като няма място в Карлуково, поне няма ли админи тук.
И нека разпозналите се да не ми отговарят.
Има админи, но като се намесят има голям рев понякога, а като не вземат отношение - пак са виновни. :oops:
Щото се намесват избирателно!
И толерират някои хора!
Не е вярно, че се намесват избирателно, а просто нямат време да изчетат абсолютно всичко във форума, за да реагират веднага.
Поради това ви казах - пускате доклад и очаквате някой модератор да се намеси, ако намери нарушение на правилника от даден потребител.
AntonToni написа:1914.1902 написа:AntonToni написа:1914.1902 написа:NOMER14 написа:Като няма място в Карлуково, поне няма ли админи тук.
Има админи, но като се намесят има голям рев понякога, а като не вземат отношение - пак са виновни. :oops:
И толерират някои хора!
Не е вярно, че се намесват избирателно, а просто нямат време да изчетат абсолютно всичко във форума, за да реагират веднага.
Поради това ви казах - пускате доклад и очаквате някой модератор да се намеси, ако намери нарушение на правилника от даден потребител.
Не е така и го знаеш много добре!
1914.1902 написа:peliforewer написа:1914.1902 написа:peliforewer написа: :) :) Най- постоянен си в рубриката ...Добро утро, аз съм вашата кака ..., има интерес от тримата ти фена.Само един левскар ли постоянно се държи неуважително, на прима виста мога да изброя поне трима- четирима.
Не е трудно, ако някой не ти харесва - блокирай го, а ако тези трима-четирима нарушават правилата - докладвай ги.
Мен докладваха ли ме или избиваше комплекси.Нали ми цитираше винаги правилника, защо не го изпълняваш ами разчиташ на доносници.Това беше от мен, хубава вечер на модератори и доносници, явно са много важни в този форум.
Какъв комплекс може да имам? Просто следвам правилника и съм видял нарушение от твоя страна. Днес отново те гледам си решил да обиждаш, но иначе мрънкаш от това каква е дейността на другите в този форум и какво правят модераторите.
AntonToni написа:1914.1902 написа:AntonToni написа:1914.1902 написа:NOMER14 написа:Като няма място в Карлуково, поне няма ли админи тук.
И толерират някои хора!
Не е така и го знаеш много добре!
1914.1902 написа:tmanolov написа:Тук има един фен на ЦСКА - реборна, и той не е гонен, всички други сте припоци. Даже си е доста лабава админската работа, аз бих бил по-строг
Вярно е много лабава админската работа в тази тема. Няма го Модор, който пращаше потребителите на банановия остров за по една година. Велик човек. 8-)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
1914.1902 написа:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
bubka написа:Шокиран съм от новината, че са свършили билетите за България-Испания. Жалко, че ще паднем с 4-5 гола в този мач.
Непринуден написа:
Потребители, разглеждащи този форум: BAT UGOR, TristaNNN и 18 госта