Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот 1914.1902 » 01 сеп 2025 07:52

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

AntonToni
Контакти:

Мнениеот AntonToni » 01 сеп 2025 08:25

1914.1902 написа:
AntonToni написа:
1914.1902 написа:
NOMER14 написа:Като няма място в Карлуково, поне няма ли админи тук.
И нека разпозналите се да не ми отговарят.

Има админи, но като се намесят има голям рев понякога, а като не вземат отношение - пак са виновни. :oops:

Щото се намесват избирателно!
И толерират някои хора!

Не е вярно, че се намесват избирателно, а просто нямат време да изчетат абсолютно всичко във форума, за да реагират веднага.

Поради това ви казах - пускате доклад и очаквате някой модератор да се намеси, ако намери нарушение на правилника от даден потребител.

Не е така и го знаеш много добре!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 01 сеп 2025 08:38

AntonToni написа:
1914.1902 написа:
AntonToni написа:
1914.1902 написа:

Има админи, но като се намесят има голям рев понякога, а като не вземат отношение - пак са виновни. :oops:

И толерират някои хора!

Не е вярно, че се намесват избирателно, а просто нямат време да изчетат абсолютно всичко във форума, за да реагират веднага.

Поради това ви казах - пускате доклад и очаквате някой модератор да се намеси, ако намери нарушение на правилника от даден потребител.

+1000
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 01 сеп 2025 08:48

1914.1902 написа:
peliforewer написа:
1914.1902 написа:
peliforewer написа: :) :) Най- постоянен си в рубриката ...Добро утро, аз съм вашата кака ..., има интерес от тримата ти фена.Само един левскар ли постоянно се държи неуважително, на прима виста мога да изброя поне трима- четирима.

Не е трудно, ако някой не ти харесва - блокирай го, а ако тези трима-четирима нарушават правилата - докладвай ги.

Мен докладваха ли ме или избиваше комплекси.Нали ми цитираше винаги правилника, защо не го изпълняваш ами разчиташ на доносници.Това беше от мен, хубава вечер на модератори и доносници, явно са много важни в този форум.

Какъв комплекс може да имам? Просто следвам правилника и съм видял нарушение от твоя страна. Днес отново те гледам си решил да обиждаш, но иначе мрънкаш от това каква е дейността на другите в този форум и какво правят модераторите.

Признавам, че прекалих, но тук всекидневно се обиждат фенове на ЦСКА и ФК ЦСКА под одобрението на някои фактори.Освен моите обиди дано си забелязал и тирадата към мен от един кандидат за модератор.Няма да Ви преча, няколко месеца ще мълча.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 01 сеп 2025 09:11

AntonToni написа:
1914.1902 написа:
AntonToni написа:
1914.1902 написа:

И толерират някои хора!

Твое мнение, което обаче не отговаря на истината.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 01 сеп 2025 09:45

1914.1902 написа:
tmanolov написа:Тук има един фен на ЦСКА - реборна, и той не е гонен, всички други сте припоци. Даже си е доста лабава админската работа, аз бих бил по-строг

Вярно е много лабава админската работа в тази тема. Няма го Модор, който пращаше потребителите на банановия остров за по една година. Велик човек. 8-)

В тази тема си е ок админската работа - тя си е за това, но във фенските теми си има много сериозни провокации. Аз следя само нашата и понякога драскам из чуждите, ако имаме мач с тях, обаче и при нас е мазало, особено с троловете на Господарката. Но да речем, че при нас има сблъсък между хладния разум и безумната надежда, та затова и се получават някои неща, особено на 3 ракии вечер :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 01 сеп 2025 09:48

Моооже, малко ми е "здрава", сигурно щото е индианче от Латинска Америка, ама моооже. От татуса разбирам, че е 2006 набор, така че пак моооже :mrgreen:
1914.1902 написа:Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 01 сеп 2025 11:07

Шокиран съм от новината, че са свършили билетите за България-Испания. Жалко, че ще паднем с 4-5 гола в този мач.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 01 сеп 2025 11:18

Пели, кажи за мачовете нещо, една камара мачове се изиграха. Кеф ти финал за купата, бараж, евротурнири, нов шампионат

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 01 сеп 2025 11:20

bubka написа:Шокиран съм от новината, че са свършили билетите за България-Испания. Жалко, че ще паднем с 4-5 гола в този мач.

Ми инстаграмките, разни корпоративни, задължени по разни договори да купуват билети, плюс вечните оптимисти и те ти го те - виж срещу Грузия колко ще сме
Непринуден написа:

Върни се в “Левски”