efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА 1948 (София), Неделя от 19:15 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Halo
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА 1948 (София), Неделя от 19:15 ч.

Мнениеот Halo » 01 сеп 2025 00:14

Русев вкарва гол по-трудно и от Сангаре. Иначе е бърз, но въобще не може да вкарва. Не знам какво ги учат в школите, но българчетата са все куци пред вратата на съперника.

Потребителски аватар
tco4i
Контакти:

Мнениеот tco4i » 01 сеп 2025 00:15

Сангаре има 2, но са от дузпи.

Сигурен ли си? А срещу Апоел??? Верно, че беше от дузпата .....

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 01 сеп 2025 01:44

Halo написа:Русев вкарва гол по-трудно и от Сангаре. Иначе е бърз, но въобще не може да вкарва. Не знам какво ги учат в школите, но българчетата са все куци пред вратата на съперника.

Абе, добре ни вкара срещу Сонко и Кордоба, като бяхме 11 срещу 10 с Мъри.
А български нападатели около нивото на Сангаре има дори в Б и В група. Николов, Рупанов, Лазаров, Борис Димитров са играли точно там в поне един от последните 4 сезона. И са по-евтини.
Но за нас явно е важно пак да излизаме в състав Левски африкански като във всички мачове от първенството тоя сезон.
tco4i написа:Сигурен ли си? А срещу Апоел??? Верно, че беше от дузпата .....

Написал съм, че става въпрос за първенството. Ако не можеш да четеш си е твой проблем.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 01 сеп 2025 08:58

Много добро първо полувреме.
Майкон трябва да излезе на крилото,а Цунами на бека. Бургас и Търсим ще стегнат халфовата линия.
На Рупанов трябва да му се подава на крак или да му центрират, иначе трудно борави с топката.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 01 сеп 2025 09:14

Доволен съм, че спечелихме, тъй като след отпадането от Европа можеше да се стигне до много гадна атмосфера. От приличната програма направихме 5 победи и 1 хикс, а един двубой го отложихме.

Сега следват някои коварни сблъсъци: Локо Сф (г), Лудогорец (д), Локо Пд (г), а после срещу неудобните Берое (д) и Черно море (г).

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 01 сеп 2025 09:41

Аз лично съм много доволен от мача, след като за пореден път ни върза с ранен гол и после си го играхме клатене, където пак ни върза. За съжаление, нямаме отбор и кАсметът рано или късно ще свърши - остава да продадем К. Димитров от отбора на Мъри и ще сме цъфнали и вързали. От новите, доведени през този транферен прозорец, няма нито един играч, всички са дърво до дърво, а се платиха доста пари. Всъщност след Мъри имаме 2 наистина добри трансфера - Макун и литъл Урсула, но вторият транфер е заради баща му, а не заради г.з. За останалия пълнеж се плати - ок, не колкото плащат припоците или делиорманци, но се плати. Засега кАсметът ни покрива много стабилно - включително в АЗ ни покри, иначе можеше да отнесем много срамен резулат, дано да продължава така, все пак има много да ни се връща за 15 години "прокоба". Дано
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

brambar
Контакти:

Мнениеот brambar » 01 сеп 2025 10:14

Сладки 3 точки. Кой играл добре, кой зле, мачът мина и си замина. Много важна победа, в точен момент - преди паузата. Отборът ще има време да си отдъхне от сгъстения цикъл и дано влезем с още по-добър игрови ритъм в много важните мачове за напред. Да, имаме си и доста лимитирани откъм качества футболисти, но не разполагаме с финансов комфорт, за да си удължим скамейката с качество, което да позволи на треньора да върти състава безметежно. За таквиз пари, таквоз кюфте, както се казва. Дано след паузата видим новите и САМО ЛЕВСКИ!!!

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 01 сеп 2025 10:24

tmanolov написа:Аз лично съм много доволен от мача, след като за пореден път ни върза с ранен гол и после си го играхме клатене, където пак ни върза. За съжаление, нямаме отбор и кАсметът рано или късно ще свърши - остава да продадем К. Димитров от отбора на Мъри и ще сме цъфнали и вързали. От новите, доведени през този транферен прозорец, няма нито един играч, всички са дърво до дърво, а се платиха доста пари. Всъщност след Мъри имаме 2 наистина добри трансфера - Макун и литъл Урсула, но вторият транфер е заради баща му, а не заради г.з. За останалия пълнеж се плати - ок, не колкото плащат припоците или делиорманци, но се плати. Засега кАсметът ни покрива много стабилно - включително в АЗ ни покри, иначе можеше да отнесем много срамен резулат, дано да продължава така, все пак има много да ни се връща за 15 години "прокоба". Дано

Истината е, че за новите през този трансферен прозорец сме платили само за алжиреца, а дали е дърво е рано да се каже. Припока Ради пристигна като свободен и върши добра работа в първенството, даже вкара на Сабах важен гол. Рилдо е под наем. Сула - свободен трансфер, а и той върши работа и даже вкара на Сабах. Македонеца - свободен, също без пари. Алжиреца е единствения за който плащаме и то по откупна клауза, което е минималната възможна сума. Къде видя "доста пари"?
К. Димитров е най-добрият в България срещу високи центрирания, но срещу бързи пасове по земя е безпомощен, както се видя и срещу АЗ, където имаше също принос за рЕзилтата. За българското първенстно е идеален, но трудно може да бъде продаден.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 01 сеп 2025 10:37

Имам чувството, че някои хора живеят за да се стигне до "аз нали ви казах" момент. За щастие и вчера не беше така.

Мачът сами си го направихме труден. Предполагам имаше умора, леко подценяване и нерви през второто полувреме. Отделно че имаше Митков и Рилдо, с които сме с двама по-малко. При Асен мисля че вече всичко е в главата, той всяка топка я е сбъркал, още преди да я получи. Не е много приятно и това, което прави публиката, с подигравателните подвиквания към него. Марин и Цунами са също в някаква дупка, от която честно казано не виждам как ще излязат.

Но в крайна сметка, важна е победата и това, че продължаваме да трупаме точки.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 01 сеп 2025 10:40

tmanolov написа:Аз лично съм много доволен от мача, след като за пореден път ни върза с ранен гол и после си го играхме клатене, където пак ни върза. За съжаление, нямаме отбор и кАсметът рано или късно ще свърши - остава да продадем К. Димитров от отбора на Мъри и ще сме цъфнали и вързали. От новите, доведени през този транферен прозорец, няма нито един играч, всички са дърво до дърво, а се платиха доста пари. Всъщност след Мъри имаме 2 наистина добри трансфера - Макун и литъл Урсула, но вторият транфер е заради баща му, а не заради г.з. За останалия пълнеж се плати - ок, не колкото плащат припоците или делиорманци, но се плати. Засега кАсметът ни покрива много стабилно - включително в АЗ ни покри, иначе можеше да отнесем много срамен резулат, дано да продължава така, все пак има много да ни се връща за 15 години "прокоба". Дано

Боже, тоя пак се появи...

Викаш Търдин, Мечката, Майкон, Ради, Алдаир, Камдем, Бала, все лоши трансфери, дай всяка година с лошите трансфери да трупаме коефицент в Европа, да играем по 8 мача, кофти работа...

А и не забравяй трансфера на Хулио, за него какво ще кажеш?

Няма ли сме отбор - дай да изчакаме 11 мача без победа, искаш ли?

Литъл Урсула заради баща му - да бе той е спортен директор, собственик и треньор в Левски, добре, че е той да го вземе, то така стават нещата, айде малко по сериозно...

Айде свали очилата на Мъри - има и живот след това, при това доста по слъчев (макар, че слънцето понякога пречи, футболния Бог също, терена, вятъра и рекламните пана) хахахаха...

Върни се в “Левски”