peliforewer написа:1914.1902 написа:NOMER14 написа:Като няма място в Карлуково, поне няма ли админи тук.
И нека разпозналите се да не ми отговарят.
Има админи, но като се намесят има голям рев понякога, а като не вземат отношение - пак са виновни. :oops:
Защо не смееш да кажеш колко фенове на ЦСКА си гонил за седмица от форума и колко на Левски.След като доста хора се отвратиха и почти не коментират в този форум заради теб и подобни цензори по-добър ли стана форумът или умря.
Никой няма да получи бан, ако пише възпитано. Банвани са фенове и на двата отбора. Един от сините даже редовно получава наказания, защото се държи адски неуважително към останалите. Кои са тези хора, които са се отказали от форума? Неговото западане започна от много години, за което аз не мога да нося вина. Както се вижда аз пускам достатъчно теми (за мачове/първенства или за игри), с които предизвиквам интереса на потребителите, което не отговаря на написаното на теб, че гоня хората. Прави се точно обратното - разгледай разделите в световен футбол или игри и забавления.