Ха, че нали е българин, израстнал през комунизма бре. Колко изпростяха и оскотяха хората от онова време. Завист да искаш от онези типове!ReBorn1982 написа:rane написа:Най-вероятно грозденцето е било кисело?
Чубриков е бил в ЦСКА. Може да е бил чорбариков в душата си?
Стига, това не е сериозно. Завиждали на Гунди и затова решили да лъжат ...... Чубриков е карал и някои по-яки коли от тая Алфа, колко па да завижда ?!rane написа: Гунди е имал повече кешовица и си я е купил, а Чубриков е останал извън играта.
Всичко може да е. Това не е била първата западна кола на Гунди. Аз знам за 3 със сигурност, т.к. ги има на снимки. Костенурка, докарана му на старо от ФРГ. Мерцедес, закупен от Кореком - пак доста вероятно на старо, предвид ниската цена от 1200 долара. както и въпросната Алфа.
Само че не и на тази цена .... този модел се прави от съвсем скоро, дори да се залъжем, че е взел такъв на 2 години, примерно, няма как да струва над 50 % по-малко .... той трябва да е сериозно ударен, за да го вземе за 2 200 .....
Аз не съм виждал номер на двигател или рама, за да ти кажа, кое, кога е произведено. Това са догадки. Може да е бил на 1 година, може на близо 4!?
На снимки съм виждал обгорялата алфа напълно разкостена. Кой взел са спомен фарове, кой рег. номер, кой ключове.
Рег. номер и ключовете се появиха. Някакъв твърди, че е взел фаровете. Един ден може да ги покаже? Може и номер на рамата да излезе, ако е можело да бъде свален?