ЛК: АЗ Алкмаар - Левски (София), Четвъртък от 20:30 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
drvasko98
Контакти:

Re: ЛК: АЗ Алкмаар - Левски (София), Четвъртък от 20:30 часа

Мнениеот drvasko98 » 30 авг 2025 11:17

ПСЖ то прегазиха ШЛ с около и малко под 25 г. средна възраст. Уменията на играчите и треньора са важни

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 30 авг 2025 11:20

И кой е казал, че един отбор от младежи е по-добър от един балансиран? Само че ние какви сме? Прав е Манолката, че ни стига, дето сме над водата - вижда се, че "собственикът" само кърпи отбора, та да не се виждат и неговите съдрани гащи ( не че не ни е показвал какво има под тях) . Ама ние не сме расли с Хари Потър, ами с царят е гол....

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 30 авг 2025 15:14

https://youtu.be/-ZGhrVyoLiI?si=SufdcupPzyhjNkKW
От снощното предаване "Пред стадиона" съм напълно съгласен с мнението на Касабов. Знам, че някои във форума не го харесват, но може би това е , че казва директно и болезнено истината, колкото и неприятна да е. Не искам да го повтарям, който иска да го изслуша, мисля че за няколко минути каза много и важни неща и обобщи ситуацията в клуба към момента.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 30 авг 2025 16:27

metodito написа:
W84me написа:Тия некадърници "Пред Стадиона" казаха, че Алкмаар и Утрехт били на едно ниво. Нищо, че едните имат 50 коефициент, а другите - 12... Абсолютни лаладжии невежи!

Що да не са? АЗ имат едно голямо предимство, което е и недостатък. Младостта. Тях голям отбор би ги бил лесно. Ние не. Ще припомня нещо, което тук съм писал. Преди няколко години Аякс се паднаха в баси ши6аната група с ПСЖ и Барса. Аякс по-силни от това, което видя от АЗ сега. Като оси. Млади, атакуващ футбол, цъкат, таланти. И с ПСЖ и с Барса им гледах мачовете. Онея класни, опитни. Чакат ги да се натичат, те млади. Грохват. Правят им една контра - гол. Млади - психиката им пада. Още една атака - гол. Но Аякс бяха по-добри и с ПСЖ, и с Барса в тези мачове. Ама загубиха. Но младостта в случая беше порок.

Няма как да са на едно ниво, като едните играят всяка година в Европа, другите за първи път от 10 години...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 30 авг 2025 16:35

W84me написа:Няма как да са на едно ниво, като едните играят всяка година в Европа, другите за първи път от 10 години...

Може. Ще следя внимателно АЗ в Европа. Брага ме впечатлиха срещу Клуж. За разлика от Вельо, треньорът на румънците явно си беше повярвал и тръгна на атака (гледах само първото полувреме в Румъния). Две контри - два гола.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 30 авг 2025 17:38

W84me написа:Тия некадърници "Пред Стадиона" казаха, че Алкмаар и Утрехт били на едно ниво. Нищо, че едните имат 50 коефициент, а другите - 12... Абсолютни лаладжии невежи!

"Невежите" познават много добре холандското първенство и вероятно са имали предвид в момента, че са на едно ниво. Последната година Утрехт завърши преди АЗ в класирането.

Върни се в “Левски”