АЗ средна възраст 23,5 години. На Левски колко е средната възраст?! 28?
Левски е отбор без бъдеще. Ако се продадат най плютите играчи - Петков, Митков и Рупанов, отиваме на средна възраст 30. Над 28 кой играч може да бъде продаден? Бъдещето на този отбор къде е?
Все трудни въпроси с тежки отговори.
ЛК: АЗ Алкмаар - Левски (София), Четвъртък от 20:30 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛК: АЗ Алкмаар - Левски (София), Четвъртък от 20:30 часа
Лошото е, че не се вижда скорошно подобрение.
- metodito
- Контакти:
W84me написа:metodito написа:Eminem написа:W84me написа:Eminem написа:Кои са тези 8?
Дето могат да я спрат и подадат на 2 метра от тях.
Дано скоро да сме с 11 памукаджии, та да се чудите кого да обвините.
Това не е просто националнихилизъм, а българофобия. И е на всяко ниво.
Пак казвам, Митков и Марин общо имат над 250 мача за Левски и резултата е това тяхно представяне - нищо футболно. Все ми се струва, че към най-опитните уж, трябва да имаме най-високи очаквания. Вуцов, Кирилов и Димитров също са българи, някой да казва нещо срещу тях?
Аз критикувам Марин от три мача. Асен попитах дали този не си плаща да е титуляр. При теб е някаква фиксация, W48me. Не съм прочел да пишеш за грешките на Макун, които допусска в почти всеки мач. Нито за Майкон, който в дефанзивен план просто не се справя. Или за Алдаир. Всичките тези ги покриваше досега това, че играем в глупавата ефбет лига. Отидохме в Европа и ...прас, лъсна истината. Ма не си писал за тях...
- metodito
- Контакти:
Halo написа:Лошото е, че не се вижда скорошно подобрение.
Виж сега, не трябва да се правят драми. За А група е добре. Мноого добре. За ЕКТ, назад сме. Не само като единици. Тези пак използваха сигурно 60% от потенциала си. И ни напълниха кошницата. Ти виждаш Луноодец как се мъчи с някакви албанци. Не съм проверявал колко им е селекцията в Трансфермаркт, ма Шкендия сигурно е десетина пъти по-евтина селекция.
Грешките на Майкон и Макун бяха в основата на загубата в София, но и изключително импотентната игра в нападение. Защитата не може да носи на гърба си целия отбор, защото вратата е близо.
metodito написа:Аз критикувам Марин от три мача. Асен попитах дали този не си плаща да е титуляр. При теб е някаква фиксация, W48me. Не съм прочел да пишеш за грешките на Макун, които допусска в почти всеки мач. Нито за Майкон, който в дефанзивен план просто не се справя. Или за Алдаир. Всичките тези ги покриваше досега това, че играем в глупавата ефбет лига. Отидохме в Европа и ...прас, лъсна истината. Ма не си писал за тях...
Тези дето ги изброи поне изпъкват в България, другите и със Спартак Вн трудно се оправят.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
metodito написа:W84me написа:metodito написа:Eminem написа:W84me написа:Eminem написа:Кои са тези 8?
Дето могат да я спрат и подадат на 2 метра от тях.
Дано скоро да сме с 11 памукаджии, та да се чудите кого да обвините.
Това не е просто националнихилизъм, а българофобия. И е на всяко ниво.
Пак казвам, Митков и Марин общо имат над 250 мача за Левски и резултата е това тяхно представяне - нищо футболно. Все ми се струва, че към най-опитните уж, трябва да имаме най-високи очаквания. Вуцов, Кирилов и Димитров също са българи, някой да казва нещо срещу тях?
Аз критикувам Марин от три мача. Асен попитах дали този не си плаща да е титуляр. При теб е някаква фиксация, W48me. Не съм прочел да пишеш за грешките на Макун, които допусска в почти всеки мач. Нито за Майкон, който в дефанзивен план просто не се справя. Или за Алдаир. Всичките тези ги покриваше досега това, че играем в глупавата ефбет лига. Отидохме в Европа и ...прас, лъсна истината. Ма не си писал за тях...
Няма как играчи, които ти изнасят 90% от топките да ти играят в защита. Това че се водят бекове не значи че са функционални защитници. Не ги защитавам, но това е истината. Друг въпрос е че те и напред са неефективни
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Абразурчиците на марин и асен са най-големите смешници. Истината е, че сме мега жалки и не трябва да си българофоб за да го констатираш, а просто реалист. Всяко лято сърби, хървати вадят по 2ма човека на по 18-20г които ги купуват за по 10,15,20млн евро директно в топ 5 първ. Вчера някъв незнаен србин вларва гол за брюж и ще играе в ШЛ на 20г момчето струва 10млн евро и даже не сме го чували. Пилзен и Слован Братислава играха в ШЛ с по 8-9 чехи и съответно словаци преди време, ние тука се радваме на смешници като марин и се радваме, ако е опропастил само 5 обещаващи атаки вместо 10. Я си спомнете другия гига талант стаси маси, дето отиде до юесей и после обратно на бостана в кърджали. Сега влиза резерва за лудогорец в 105мин.. ясно е, че проблемът е по-дълбок, но просто констатираме очеводното, че сме мн далече от каквото и да било.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
- metodito
- Контакти:
drvasko98 написа:
Няма как играчи, които ти изнасят 90% от топките да ти играят в защита. Това че се водят бекове не значи че са функционални защитници. Не ги защитавам, но това е истината. Друг въпрос е че те и напред са неефективни
Майкон е супер работлив футболист, много сърцат. Ебаи попадението. Но почвам да се чудя дали е бек? Този си оставя дробовете на терена. Както казах, почнах да се чудя дали е бек...
- metodito
- Контакти:
sinqkrepost1914 написа:Абразурчиците на марин и асен са най-големите смешници. Истината е, че сме мега жалки и не трябва да си българофоб за да го констатираш, а просто реалист. Всяко лято сърби, хървати вадят по 2ма човека на по 18-20г които ги купуват за по 10,15,20млн евро директно в топ 5 първ. Вчера някъв незнаен србин вларва гол за брюж и ще играе в ШЛ на 20г момчето струва 10млн евро и даже не сме го чували. Пилзен и Слован Братислава играха в ШЛ с по 8-9 чехи и съответно словаци преди време, ние тука се радваме на смешници като марин и се радваме, ако е опропастил само 5 обещаващи атаки вместо 10. Я си спомнете другия гига талант стаси маси, дето отиде до юесей и после обратно на бостана в кърджали. Сега влиза резерва за лудогорец в 105мин.. ясно е, че проблемът е по-дълбок, но просто констатираме очеводното, че сме мн далече от каквото и да било.
Обиди ли се, мило мое мече. Не беше към теб. Ами замисли се за това, което правят чехи и хървати. И това, което правим ние. Всъщност, недей. Може да ти докара някой аневризъм.