ЛК: АЗ Алкмаар - Левски (София), Четвъртък от 20:30 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

OT18
Контакти:

Re: ЛК: АЗ Алкмаар - Левски (София), Четвъртък от 20:30 часа

Мнениеот OT18 » 28 авг 2025 23:24

Halo написа:OT18, прав си. Марин отдавна е спрял, а когато е на терена, Левски играе като отбор от преди ВСВ. Повечето български футболисти са така. Това не е до нехилизъм, а явно треньорите в школите са изключително тъпи и неадаптивни.

.

Ние въобще нямаме треньори в школите. Има някакви заплатаджии. Първите отбори въртят някакви безработни, но сравнително научени чужденци и така вече 20г.
Последните успехи на Левски бяха, когато имахте някакъв холандец за директор на ДЮШ.
При чорбата съответно бяха обрали от югозапада гладни деца като Бербатов,Стилян и Мартин.

Днес децата ни са презадоволени. Никой не вижда футбола като възможност за излизане от мизерия или нещо такова. За тях е просто възможност да чукат тунинговани кОври и да затварят чалготеките.

Това е тъжната действителност.

Като фен на Локо Пловдив ще кажа едно име-Петър Андреев. Това момче има всички качества да надмине поне футболисти като Гонзо,Камбуров и т.н., ама до колкото знам повече приоритет му е начина на живот на Божинката,Благо Георгиев и т.н.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 28 авг 2025 23:25

Serafim написа:Понеже Марин Петков нямаше един успешен дрибъл днес, да не говорим за опит за удар, понеже Рупанов на 21-2 години или колкото там е не е научен още да си спира топката, без да му отскача на 2м от него, понеже Асен Митков още не може да се научи кога да се освобождава от топката всички, които са недоволни от тях са българофоби. Марин и Митков са сред хората с най-много европейски мачове в Левски. Половината отбор на АЗ е на техните години и играчите им са готови да играят в топ първенствата, а нашите още ги чакаме да се учат. И Цунами бе слаб, и Алдаир (той специално скандално). Долу-горе добре играха Кр. Димитров, Бала, Кирилов и Търдин.
Няма значение кой каква националност има, кой на кого бил изял хляба, като не стават - не стават. Тука в Ефбет лигата стават, вкарват по 7-8 гола и си мислим, че струват по 2 млн. евро, а реалноста е друга

Търдин е брутално слаб на тази позиция. Най-слабият и в двата мача, но това не се вижда щото няма как да сбърка. Нито играе с топката, нито е близо до мястото където е опасността. Уникален е

leedsuafc
Контакти:

Мнениеот leedsuafc » 28 авг 2025 23:26

За толкова години не помня по слаб отбор да ни е отстранявал:) Продължавам да твърдя ,че тия са абсолютни ботушари и още в София трябваше да им сложиме една тройка и днес да са по ниски от тревата,ама шанс.... Да питам аз Асенчо титуляр ли беше ,че умишлено пропуснах тоя срам първото полувреме? Как не съм сега един дон Хулио да го засиля до май месец във втория отбор,че да вземем тая титла на 99 %.По слаб Лудогорец няма да има скоро!Бате Борисов беше три класи над тия АЗ,честно.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 28 авг 2025 23:29

W84me написа:Не е лично към момчетата, просто ги сравнявам с връстниците им отсреща, а те не могат да се доближат дотях дори физически. "Футболист" от средата на трета португалска е по-полезен за Левски от Рупанов, мен ме избива на ярост, някой може да го избива на тъга.

Когато школите в България заработят като нидерландските, испанските и т.н., тогава ще е резонно да ги сравняваш.
А Сангаре по-полезен, моля ти се. Този е полезен за науката - как може двуметров човек да пада от лек полъх на вятъра.

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 28 авг 2025 23:31

drvasko98 написа:
Halo написа:OT18, прав си. Марин отдавна е спрял, а когато е на терена, Левски играе като отбор от преди ВСВ. Повечето български футболисти са така. Това не е до нехилизъм, а явно треньорите в школите са изключително тъпи и неадаптивни.

Ако на терена беше друг отбор с ЦЕНАТА на Левски, със сигурност щеше да играе по-атакуващ футбол и с повече удари. Вярно е, че мача тръгна много лошо, но защо играчите в синьо не могат да бягат. То поне това да можеха, щяха да имат значително подобрение в играта. Едното скапано бягане.

Цената на отбора на Левски е като на третодивизионен английски или на втородивизионен нидерландски отбор. Цената. Хората дават по 3-4 млн евро за резерви, тука ми говорят за цена от около 1,5 млн платени за всички. Смях. Цената вика. Когато се изсипят 2-3 млн евро за централен нападател ще приема, че в Левски се дават пари за играчи

Преди два дни гледах Кайрат Алмати. Като пари са класата на Левски,ЦСКА и под Лудогорец, ама ще играят в ШЛ.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 авг 2025 23:32

Eminem написа:
W84me написа:Не е лично към момчетата, просто ги сравнявам с връстниците им отсреща, а те не могат да се доближат дотях дори физически. "Футболист" от средата на трета португалска е по-полезен за Левски от Рупанов, мен ме избива на ярост, някой може да го избива на тъга.

Когато школите в България заработят като нидерландските, испанските и т.н., тогава ще е резонно да ги сравняваш.
А Сангаре по-полезен, моля ти се. Този е полезен за науката - как може двуметров човек да пада от лек полъх на вятъра.

Поне може да ги настигне, че да ги ритне...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 авг 2025 23:33

OT18 написа: Преди два дни гледах Кайрат Алмати. Като пари са класата на Левски,ЦСКА и под Лудогорец, ама ще играят в ШЛ.

Да, с тая разлика че техният 16 годишен талант отива в Челси, а от нашето топ крило се отказа Ракув.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 28 авг 2025 23:34

OT18 написа:
drvasko98 написа:

Ако на терена беше друг отбор с ЦЕНАТА на Левски, със сигурност щеше да играе по-атакуващ футбол и с повече удари. Вярно е, че мача тръгна много лошо, но защо играчите в синьо не могат да бягат. То поне това да можеха, щяха да имат значително подобрение в играта. Едното скапано бягане.

Цената на отбора на Левски е като на третодивизионен английски или на втородивизионен нидерландски отбор. Цената. Хората дават по 3-4 млн евро за резерви, тука ми говорят за цена от около 1,5 млн платени за всички. Смях. Цената вика. Когато се изсипят 2-3 млн евро за централен нападател ще приема, че в Левски се дават пари за играчи

Преди два дни гледах Кайрат Алмати. Като пари са класата на Левски,ЦСКА и под Лудогорец, ама ще играят в ШЛ.

И какво като играят, спечелили два мача с дузпи,случва се. Нито съм ги гледал, нито ме интересуват. Нямат отношение и към Левски

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 авг 2025 23:34

OT18 написа: Преди два дни гледах Кайрат Алмати. Като пари са класата на Левски,ЦСКА и под Лудогорец, ама ще играят в ШЛ.

Кайрат играха с Любляна и Селтик в ШЛ, Левски с Алкмаар и Брага в ЛЕ и Конференции...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 авг 2025 23:36

Сверихме си часовниците с "онези" на Запад. Много сме далеч. Това е. Сега идва ред на малките прасенца.

Върни се в “Левски”