ЛК: АЗ Алкмаар - Левски (София), Четвъртък от 20:30 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: ЛК: АЗ Алкмаар - Левски (София), Четвъртък от 20:30 часа

Мнениеот Балкански Орел » 28 авг 2025 22:59

Eminem написа:
ananas написа:Безнадеждни случаи сте. Пълно чуждопоклонничество. Нула представа от футбол. Закономерен геноцид в движение.

Ти представяш ли си да си дадеш живота, за да може в бъдеще да съществуват такива, като тези българофоби?
Трябваше да си гледат живота и сега да ни нямаше.

Не се притеснявайте и Мажоритарите и Левски на Левскарите си се кефите на Марин и Асен.Такива тука сме малцинство дето чат пат хващаме малко от футбол.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 28 авг 2025 23:01

Балкански Орел написа:
Eminem написа:
ananas написа:Безнадеждни случаи сте. Пълно чуждопоклонничество. Нула представа от футбол. Закономерен геноцид в движение.

Ти представяш ли си да си дадеш живота, за да може в бъдеще да съществуват такива, като тези българофоби?

Не се притеснявайте и Мажоритарите и Левски на Левскарите си се кефите на Марин и Асен.Такива тука сме малцинство дето чат пат хващаме малко от футбол.

Ако българофобите бяхте малцинство, страната щеше да е друга. Уви, мнозинство сте, затова и си отиваме от този свят.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 авг 2025 23:01

NOMER14 написа:
W84me написа:
ananas написа:
gdlk написа:А при 1:0 за АЗ в Софоя твоята звезда Маринчо какво направи като му я сервираха близо до дузпата?? Или изброй му 3 верни подавания днес?

1-2 пропуска в 50%-ви положения на Марин се равняват на един куп подарени и почти подарени голове от Майкон срещу АЗ и Сабах. Да не говорим за отвратитиелния мач срещу Апоел в София, когато бразилският магьосник почти ни коства отпадането собственоръчно. Само това е повече от всички грешки на Митков тоя сезон взети заедно.

Стига си дрънкал глупости. Само ти защитаваш Митков, а Марин няма важен гол за 170 мача!!!

Дузпата в Разград на 1/2 за Купата.

Голям гол!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 28 авг 2025 23:02

SiirStenleyRoise написа:
damyanov1963 написа:Сега Веласкес, Алдаир и кои бяха още, трябва да ни се извинят за локумите, дето ни ги разтягаха преди мача, че отивали за обрат, че Левски бил способен на всичко, ала, бала...

Пичага, тролиш ли? Какво очакваш да ти каже Веласкес, отиваме в Холандия да пием по 1 бира и да се разходим, тия ще ни убият?

ДА, ТРОЛЯ, доволен ли си?!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 28 авг 2025 23:03

Само не разбрах какво общо има футбола с хора дали живота си за свободата на България?
В днешния мач най-слаби бяха Асен,Марин, Цунами и донякъде Рупанов, ама на него не му е работа да връзва играта, че топката го удря от едното коляно в другото.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 28 авг 2025 23:03

Eminem написа:
Балкански Орел написа:
Eminem написа:

Ако българофобите бяхте малцинство, страната щеше да е друга. Уви, мнозинство сте, затова и си отиваме от този свят.

Аз не си отивам никъде, а заради такива пораженци и загубеняци като вас, дето величаят мижитурки нещата не вървят.Спирам до тук.
[center]Levski & Lazio[/center]

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 28 авг 2025 23:04

Като неутрален фен само да ви кажа, че имате нереално висока представа за собствените ви сили.
Като класа не сте много по-високо от Арда. Те с по-добрият жребий и с фенове като вас, най-вероятно щяха да влязат, ама това си е чиста случайност.
Лудогорец въпреки класните футболисти един тъп негър от Шкендия ги остави в Лига Европа.
Просто целия български футбол е отчайващ. Щом Марин Петков е най-актуалната Бг звезда положението е под дъното. Тоя пич преди 20г. и в Б група трудно щеше да хване титулярно място, камо ли да ми разправят, че бил в полезрението на Милан.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 28 авг 2025 23:04

Eminem написа:Ако българофобите бяхте малцинство, страната щеше да е друга. Уви, мнозинство сте, затова и си отиваме от този свят.

Днес почнахме с 6 българчета, 3 от тях не стават за чеп! Аз лично не съм българофоб, а некадърнофоб, просто двете съвпадат доста често.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 28 авг 2025 23:07

OT18, прав си. Марин отдавна е спрял, а когато е на терена, Левски играе като отбор от преди ВСВ. Повечето български футболисти са така. Това не е до нехилизъм, а явно треньорите в школите са изключително тъпи и неадаптивни.

Ако на терена беше друг отбор с ЦЕНАТА на Левски, със сигурност щеше да играе по-атакуващ футбол и с повече удари. Вярно е, че мача тръгна много лошо, но защо играчите в синьо не могат да бягат. То поне това да можеха, щяха да имат значително подобрение в играта. Едното скапано бягане.
Последна промяна от Halo на 28 авг 2025 23:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 28 авг 2025 23:08

Европейски футбол с панически страх не се играе. Няма как да стане. Само това ще кажа и ще замълча за месец.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Върни се в “Левски”