damyanov1963 написа:Ако АЗ са толкова добри и с поне две класи над нас, трябва да стигнат поне до финала.
Със сигурност ще излязат от групите без никакво напрежение. Не са чак толкова феноменални, но ние не показахме нищо от мачовете досега.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
damyanov1963 написа:Ако АЗ са толкова добри и с поне две класи над нас, трябва да стигнат поне до финала.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
gdlk написа:А за тея където не разбират от футбол, могат да обвиняват само защитниците
Вълчан написа:Нищо феноменално не е станало. По добрият отбор продължава. Видимо по добрият. Сравнително слабо играха сините. Но онези ги бяха разгадали още след първият мач. Догодина пак ще се пробваме.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:Вълчан написа:Нищо феноменално не е станало. По добрият отбор продължава. Видимо по добрият. Сравнително слабо играха сините. Но онези ги бяха разгадали още след първият мач. Догодина пак ще се пробваме.
Най-важното е г-н Сираков да иляди - все някога може и да постигнем нешо повече от славизация, пардон плейоф за влизане в лигата на скъсаняците
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Потребители, разглеждащи този форум: DoSomethingDifferent и 25 госта