ЛК: АЗ Алкмаар - Левски (София), Четвъртък от 20:30 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: ЛК: АЗ Алкмаар - Левски (София), Четвъртък от 20:30 часа

Мнениеот W84me » 28 авг 2025 21:32

helic написа:
W84me написа:
helic написа:
W84me написа:
helic написа:това с Цунами за Макун и аз не го разбрах............, ама никак не го разбирам като идея.
Ако се измъкнем с по-малко от 5 гола, направо трябва да се радваме

Може би контузия, друго обяснение не виждам.

силно се надявам
Ако е друго, този мач го пиша директно на Дон Хулио на сметката заради тая глупост

Всъщност се надявам да не е контузия де, кви ги дрънкам и аз........

Може и да му е дал почивка, явно човека има реална представа за ситуацията.

първия гол е наистина след малко тъп рикошет, случва се.
Втория е на Цунами, закъсня да го покрие
Третия си е баш на Митков, много много неориентиран е в защита. Лошото е, че когато играе с него като партньор в центъра и Търдин хич го няма като игра.

Първият гол също си е на Митков, в типично негов стил губи топката пред нашето наказателно поле заради бавните си крака.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 28 авг 2025 21:33

vvessel написа:АЗ преподават. Надявах се, че като си осигурят продължаване ще се кротнат, но те са като германците. Като започнат няма спиране. Ако бяха италианци щяха да ви разцъкват и да се мотаят, но тези просто ни изнасят открит урок как се играе футбол. Ако все още има някой заблуден, че първия мач сме им се противопоставили по някакъв начин, сега се вижда кристално ясно огромната разлика между нашия и средноевропейски отбор.
Колкото и да не ми се ще изглеждаме просто жалко и нелепо. Ще ми се да имаме треньор, който да ни научи да атакуваме така, както атакуват АЗ. Това е подходящия стил за Левски, а не безкрайни подавания в защита и пасове само на сигурно и главно назад. Първоначалната ми прогноза 1:1 беше силно пожелателна, но сега желая просто да задържим резултата. Както мача ни 94-та с Нигерия, когато при 3:0 влиза Сираков и като питаха какви указания е получил , казва че Пената му е казал - задръж резултата :)))

Какъв треньор да ги научи - ако имаме нидерландската система ще са научени на 17, не като вече са професионални футболисти.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 28 авг 2025 21:35

Не ни стигат мъките на терена, та ни сложили онова лайно да ни коментира мача. С неговите дълги изречения и престанната употреба на такъв, такава, такива.

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 28 авг 2025 21:35

W84me написа:
helic написа:
W84me написа:
helic написа:
W84me написа:
helic написа:това с Цунами за Макун и аз не го разбрах............, ама никак не го разбирам като идея.

Може би контузия, друго обяснение не виждам.

силно се надявам
Ако е друго, този мач го пиша директно на Дон Хулио на сметката заради тая глупост

Всъщност се надявам да не е контузия де, кви ги дрънкам и аз........

Може и да му е дал почивка, явно човека има реална представа за ситуацията.

първия гол е наистина след малко тъп рикошет, случва се.
Втория е на Цунами, закъсня да го покрие
Третия си е баш на Митков, много много неориентиран е в защита. Лошото е, че когато играе с него като партньор в центъра и Търдин хич го няма като игра.

Първият гол също си е на Митков, в типично негов стил губи топката пред нашето наказателно поле заради бавните си крака.

аз даже съм склонен да мисля, че ще е по-полезен като нещо като фалшив деветка, ама вътрешен халф в такава формация, наистина не знам защо продължават да го мъчат при очевидната липса на дефанзивни умения

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 28 авг 2025 21:36

Той щото, ако Макун беше на терена мелеза асен нямаше да направи тоя балъшки фаул на границата във 2рата мин., да..
Или набедената звезда марин щеше да има поне 1 правилно отиграване. Той и гарет бейл имаше само 1 ляв крак ама приликите са до тук. Макар че го видяхме и първия мач като му падна на левия какво направи. Рупанов поне се мъчи нещо да направи. Антибългарщина било да посочиш очевидното, че не стават набедените таланти, нищо че нанасчо сиг е пръв гласоподавател на ембасито хахах..
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 28 авг 2025 21:36

Айде...още 4 :lol:

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 28 авг 2025 21:36

Марин Петков, Миткова и Рупанов са връстници с повечето футболисти на АЗ. Няма нихилизъм, а реализъм.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 28 авг 2025 21:36

Макун и той е голяма дупка в последно време. Под преса се спъва в топлата, пасовете му са на боц... Като цяло има логика да пуснеш боец с опит, като Цунами, ама ей го на

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 28 авг 2025 21:37

бреей, вкарахме гол.
Ей ся ги почваме :)

Върни се в “Левски”