ЛК: АЗ Алкмаар - Левски (София), Четвъртък от 20:30 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- levskarcheto96
- Контакти:
Re: ЛК: АЗ Алкмаар - Левски (София), Четвъртък от 20:30 часа
Надявам се да не ни разгромят с 3 или 4 гола.
- LoveAndPeace
- Контакти:
Би било хубаво да завършим европата тази година с едно 1:1
- MASTER_COOL
- Контакти:
"Тежко" играят нашите отбори там. За чудо е малко немислимо да се говори, но пък един Х не е никак изключен.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- Странджата
- Контакти:
Аз съм спокоен за мача. Стана така, че всеки резултат, различен от погром, може да се преживее. Не че и преди четвъртък не беше същото. Според мене да следваме треньора си - този мач е изигран, да мислим за следващия ...
Изобщо не ме интересува с колко ще паднем, ние вече се изложихме в София, няма кво да пазим чест. То е ясно, че общият резултат ще набъбне поне на 4 на нула, ако нападаме яко и ни хванат на контра. За мен нямаме шанс, но ако ще играем с титулярите и ще се пробваме за нещо, то единствената опция е да се излезе с Рупанов и Сангаре и крилата да играят за корнери и да изсипват топки. Само така можем да създадем хаос, а тия могат да се пропукат, показаха го и в София. Въпросът е, че нямаме достатъчно класа и липсва агресията в атака от треньора ни, това са причините за липсата на резултатност.
Айде, по-бързо да минава тоя мач и да се вижда по-важното и истинско представяне в първенството.
Айде, по-бързо да минава тоя мач и да се вижда по-важното и истинско представяне в първенството.
-
- Контакти:
Положението след този мач ще бъде: “ Играли смо добро, али смо немали шансе.” Който както иска да ми разбира прогнозата. :)
Единствената ми мечта за този мач е до към 20 мин. да стане 0:1. От там нататък да става каквото ще. Ей тъй да видя малко нервички от надменните неадерландци или там каквито са.
Сашо написа:Единствената ми мечта за този мач е до към 20 мин. да стане 0:1. От там нататък да става каквото ще. Ей тъй да видя малко нервички от надменните неадерландци или там каквито са.
Нещо такова имаше преди 16 години. Ювентус ни би тук в един равностоен мач с 3-1, като последният им гол стана в последната минута. В Торино в началото поведохме с 1-0 и се радвахме на всеки ъглов. Нкрая мачът завърши 1-1. Но тогава головете на чужд терен тежаха.
AZ имат добър резултат пред тях и просто ще влязат в мача колкото да мине същия. Сините ако недопуснат някоя левашка грешка мача ще завърши Х
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Щом Гримсби Таун могат значи и ние можем :lol: :lol: