realno написа:AntonToni написа:realno написа:AntonToni написа:realno написа:Въпрос към "винаги верните" припознавачи: за кой клуб говори Саталиев - за ЦСКА или Литекс? :)))
Сакалиев: "На първо място искам да изразя своята огромна благодарност към господин Гриша Ганчев и Дани Ганчев, с които [b]започнах моя път в клуба.[/b]"
Ето поредната му лъжа: "Винаги съм бил честен и откровен с вас и никога не съм крил това, което мисля". :)))
Понеже сте плиткоумни,голяма част от вас,трябва да ви се обяснява по няколко пъти.
"Подкрепата ми ще бъде вечна и винаги ще съм там, където е ЦСКА.
ЕДНА ЛЮБОВ,ЕДНА БОРБА ЕДИН ОТБОР … САМО ЦСКА!", написа Сакалиев.
Ето за този клуб говори Сакалиев.
Защото ви липсва четене с разбиране,затова сте припоци на ловешката измама.
Отговори конкретно и ясно: в кой клуб е бил Ганчев, когато Сакалиев е " започнал своя път в клуба" - ЦСКА или Литекс?
Понеже ви е трудно четене с разбиране,затова сте плиткоумни:
"От 16 юли 2021 до 27 август 2025 е администратор в ЦСКА (София)."
Припознавачо, има една ключова думичка, която пропускаш, както пропусна смъртта на "любимия" ти ЦСКА. Тази думичка е "започнах". Преди за премине в умрелия ви клуб през зимата на 2004 е играл половин година 23/24 къде ..............в ЛИТЕКС. Кой е бил собственик тогава на бъдещата ви любов - Ганчев. Тоест това което казва Сакалиев днес е: отбора, който играе днес в София е Литекс. В него аз "започанах моя път в клуба (Литекс)".
Сега когато ти разтълкувах думите му, се оказва, че с Сакалиев имате една и съща любов и това маскирания Литекс. Честито ! :)))
П.С. Сакалиев: "Винаги съм бил честен и откровен с вас и никога не съм крил това, което мисля". :)))
ЕДНА ЛЮБОВ,ЕДНА БОРБА ЕДИН ОТБОР … САМО ЦСКА!",