damyanov1963 написа:AntonToni написа:damyanov1963 написа:AntonToni написа:Дамянов,никой не отрича резилите на другите отбори.Вие отричате резилите на Лефски!
Резили,ама резили ОГРОМНИ ,коити ти,се опитваш да изкараш успехи!
Аз не ги отричам, ако си ми чел внимателно постовете щеше да видиш колко пъти съм се базикал с наще такива. Опонирам, когато ги преувеличавате за сметка на ваши такива, ако някой не си признава резилите, това сте Вие, точно Вие изкарвате вашите, като успехи, забрави ли какъв отбор изкарахте 6вепси, другите няма да ги изброявам.
А това, че когато ние сме на плейоф а вие две години не стигате до Европа и наблягате на наще резили, вече говори за комплекси.
Глупости,ти казваш,че Хамрун и Вадуц били страшилища,продължили напред.
Ти постоянно пишеш за Сепси ,а не виждаш резилите от втородивизионни отбори,които друг я надмине,я не и срама от АЕК със 7демте гола!
100 пъти написа Швепси,швепси,та затова трябваше да ти се напомни за ЧУТОВНИТЕ ви резили,НЕНАДМИНАТИ до този момен от друг,БГ отбор,А именно отпадане 2 ДВА пъти от ВТОРОДИВИЗИОНЕН отбор.
Ти си доказателството, кога съм написал Страшилища?
Даже тебе, или кой беше те поправих, че само са стигнали до тук и има шанс за групите, ако за вас, които след отпадането от Проекта и втора година без ЕКТ такива ви се виждат Страшилища си е ваш проблем, а и от абсолютни дебютанти не сме отпадали. Разбирам мъката ви от евентуалното ново разпадане и предстоящо търсене на ново припознаване, но натякването за резилите на Левски и пренебрегването на вашите такива, няма да ви оправи жалкото и унизително положение в което изпаднахте точно на датата на вашия празник преди 9 години и продължавате да сондирате дъното, проучвайки го до къде може да стигнете. Четох някъде, че ако се прокопае достатъчно дълбок тунел от България може да се излезе в Австралия, така че продължавайте, само гледайте да не е в пустинята при аборигените.
Пич, никой не пренебрегва нашите резили, ти ОТРИЧАШ вашите!
Отпадали сте от отбор на който е второ участие.при първото е разбит от Пюник,ако си чувал за тях с 6 гола!