Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- vratar4eto
- Контакти:
Re: Без цензура!
W84me написа:Мяркат ми се из пространството разни припочески "анализатори", интересното при всички от тях е, че защитават Керкенез. Явно са активирани.
Знаеш как е при тиретата - "трябва да се мисли по финансовата част"
Припознавачи, що така сте ругали и плюли по Иван Стоянов - треньора на новото истинско ЦСКА? Не ви ли минава през има един, че ден може да опрете до него да ви спасява? Не си научихте урока от Бройчо и духащия супи, които сега спрягате за спасителни пояси на потъващия оранжев кораб.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- MASTER_COOL
- Контакти:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- MASTER_COOL
- Контакти:
realno написа:Припознавачи, що така сте ругали и плюли по Иван Стоянов - треньора на новото истинско ЦСКА? Не ви ли минава през има един, че ден може да опрете до него да ви спасява? Не си научихте урока от Бройчо и духащия супи, които сега спрягате за спасителни пояси на потъващия оранжев кораб.
Ти като цяло имаш голям потенциал, но го пилееш за страшни глупости.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
damyanov1963 написа:rane написа:ReBorn1982 написа: .... единствените резили на ЦСКА са Зимбру и Мура. Други няма....
Я разясни чорбарската логика, как например отпадането от ИФК Малмьо не е резил?
Вземи предвид няколко факта:
- ИФК Малмьо има едно(1) участие в ЕКТ и до ден днешен!
- ИФК Малмьо никога в историята си не е бил шампион на страната си!!!
- ИФК Малмьо когато отстранява ЦСКА, същия сезон завършва 6-и в Алсвенскан, а на следващия изпада и... никога повече не се връща в 1-во ниво. Никога повече!
- ИФК Малмьо за 100-а издания на местното първенство е участвал всичко на всичко 13 пъти в тамошната първа лига, като 4 пъти от тези 13 изпада от нея!
- ИФК Малмьо има едно единствено 2-о място в историята на Алсвенскан. Останалото са класирания между 6-о и 12-о място!
- ИФК Малмьо е играл предимно в 2-а лига!
- ИФК Малмьо е играл още в 3-а, 4-а, сега е в 5-а(има общо 5 сезона там), а в 3 сезона е стигал дори и до 6-а местна лига!!!
Дай да видим, как отпадането от такъв слабак не е резил по чорбарската логика?
https://en.wikipedia.org/wiki/IFK_Malm%C3%B6_Fotboll
През 64-та Локо Сф отстранява Малмьо за КЕШ с 2:3 и 8:3.
Това твоето Малмьо и онова Малмьо на ране имат толкова общо, колкото ЦСКА и ЦСКА-София(София) - мерси, ране, този уникален резил го бях пропуснал - определено е на нивото на нашите издънки, които също никакне са малки. Въпросът е, че почти всички наши резили са след 1989 (причините са най-различни), докато на умрялото дружество си има много сериозни издънки и преди 1989, когато, няма какво да се лъжем, са много сериозен футболен отбор, обиращ почти всичко читаво у нас
П.С. Чакай, че сега се загледах:
Spain continued to be represented by two clubs, with Real Madrid qualifying as title holders and Barcelona as Spanish champions. CDNA Sofia appeared in the fifth edition of European Cup, with only Real Madrid having more appearances in the competition.
Баце, ми те ЦДНА-то са втори по участия в ЕКТ към онзи момент :o :shock: , само след Реал (Мадрид), а въпросното ИФК Малмьо дори не става шампион, само водели в класирането пролетта - вярно са уникален резил! Все пак следва да отбележим, че преди това ЦДНА отстранява Ювентус, което си е топ резултат, гледан, според статистиката, от същото количество публика, като "позорно малкото" фенове на Левски и АЗ миналата седмица. Ми факти, кво да правиш
Последна промяна от tmanolov на 25 авг 2025 09:34, променено общо 1 път.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
1914.1902 написа:
при тая все се чудя г.з. ли ми харесва повече, или циците, хем не съм особен фен на вторите, ма силиконът ѝ е топ. Обаче не си чисти изцяло сливата и оставя от онези грозните "пътечки", дето много ме дразнят още от студентските ми години - да ѝ намеря кусур :mrgreen:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- LoveAndPeace
- Контакти:
tmanolov написа:damyanov1963 написа:rane написа:ReBorn1982 написа: .... единствените резили на ЦСКА са Зимбру и Мура. Други няма....
Я разясни чорбарската логика, как например отпадането от ИФК Малмьо не е резил?
Вземи предвид няколко факта:
- ИФК Малмьо има едно(1) участие в ЕКТ и до ден днешен!
- ИФК Малмьо никога в историята си не е бил шампион на страната си!!!
- ИФК Малмьо когато отстранява ЦСКА, същия сезон завършва 6-и в Алсвенскан, а на следващия изпада и... никога повече не се връща в 1-во ниво. Никога повече!
- ИФК Малмьо за 100-а издания на местното първенство е участвал всичко на всичко 13 пъти в тамошната първа лига, като 4 пъти от тези 13 изпада от нея!
- ИФК Малмьо има едно единствено 2-о място в историята на Алсвенскан. Останалото са класирания между 6-о и 12-о място!
- ИФК Малмьо е играл предимно в 2-а лига!
- ИФК Малмьо е играл още в 3-а, 4-а, сега е в 5-а(има общо 5 сезона там), а в 3 сезона е стигал дори и до 6-а местна лига!!!
Дай да видим, как отпадането от такъв слабак не е резил по чорбарската логика?
https://en.wikipedia.org/wiki/IFK_Malm%C3%B6_Fotboll
През 64-та Локо Сф отстранява Малмьо за КЕШ с 2:3 и 8:3.
Това твоето Малмьо и онова Малмьо на ране имат толкова общо, колкото ЦСКА и ЦСКА-София(София) - мерси, ране, този уникален резил го бях пропуснал - определено е на нивото на нашите издънки, които също никакне са малки. Въпросът е, че почти всички наши резили са след 1989 (причините са най-различни), докато на умрялото дружество си има много сериозни издънки и преди 1989, когато, няма какво да се лъжем, са много сериозен футболен отбор, обиращ почти всичко читаво у нас
П.С. Чакай, че сега се загледах:Spain continued to be represented by two clubs, with Real Madrid qualifying as title holders and Barcelona as Spanish champions. CDNA Sofia appeared in the fifth edition of European Cup, with only Real Madrid having more appearances in the competition.
Баце, ми те ЦДНА-то са втори по участия в ЕКТ към онзи момент :o :shock: , само след Реал (Мадрид), а въпросното ИФК Малмьо дори не става шампион, само водели в класирането пролетта - вярно са уникален резил! Все пак следва да отбележим, че преди това ЦДНА отстранява Ювентус, което си е топ резултат, гледан, според статистиката, от същото количество публика, като "позорно малкото" фенове на Левски и АЗ миналата седмица. Ми факти, кво да правиш
Пичове , забравяте загубата от Акурейки. Злите езици твърдят , че това е първата и единствена победа на този отбор в Европа.
MASTER_COOL написа:realno написа:Припознавачи, що така сте ругали и плюли по Иван Стоянов - треньора на новото истинско ЦСКА? Не ви ли минава през има един, че ден може да опрете до него да ви спасява? Не си научихте урока от Бройчо и духащия супи, които сега спрягате за спасителни пояси на потъващия оранжев кораб.
Ти като цяло имаш голям потенциал, но го пилееш за страшни глупости.
Принуден съм след като вършите глупости след глупости. :)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Припознавачи, кога спечелихте толкова пари, че ги раздавате като неустойки за напускащи уж ментета и купуването на скъпоплатени нови ментета? Да сте чували за финансов феърплей? Пак ли ще припознавате? Декларация за "вярност" към старата лъжа ще има ли или вече това не е на мода? :)))