Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Dust
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Dust » 24 авг 2025 23:16

Разликата между Папазки и Ганчев е, че първия определено за сега некупува мачове.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 24 авг 2025 23:18

W84me написа:Днес Годой изпусна 2-3 чисти гола, не го знам каква класа е. А Веласкес за първенство е губил само от Илиан Илиев не знам какви фантасмагории сънуваш. И да сравняваш Керкенез с треньор водил Виляреал, Сарагоса и Удинезе е смехория.

Керкез числото го биха с 5:0, Томаш го победи с 4:0, те го взеха за треньор и да им развива отбора.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 авг 2025 23:20

obi4am_pirin написа:......Освен ако не си готов да се разделиш с големи пари.И не говоря за пари дадени за Исека, Локило, и т.н.Говоря за значително повече.

Ми, бая пари отидоха в канала за трансфери и глезотии с всякаква екзотика, която се кле, че идва да става шампион и да връща Тирето там, където му е мястото, а като "възвръщаемост" процесът стига само до пилеене на неустойки за екзотиката. И това пилеене не само върви с пълна сила, ами и още не е свършило, сякаш, докато приходи нЕма.
Намирисва си много сериозно на фалит и някакаво ново тиренце, но знае ли човек тоя път как ще го направят Тиквата и Шиши... :roll:
Не ме разбирай погрешно, изобщо не лея сълзи на чужд гроб. Просто коментирам случващото се, докато вътрешно умирам от кеф да гледам как най-гнуссната измама в родния футбол се е запътила там, където ѝ е мястото. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 24 авг 2025 23:22

W84me написа:
obi4am_pirin написа:
damyanov1963 написа:
obi4am_pirin написа:Годой е класа, а до Сангаре е голям

Попитах конкретно в този мач как се представи, в Берое може и да е бил някаква класа там, трета или четвърта. Иначе Сангаре защо те е подгонил?

За съпоставка... Пиша това, което мисля...Вижда се, че Годой е класа.Жордао също, Пастор също.Но трябва време, изоставаме 2-3 месеца. Веласкес как започна престоя си?Трябваше му доста време за да се стигне до някакви редултати.Тъпотиите които натвориха ръководните фактори ще тежат. И Фичо, и хората след Фичо. А и феновете имат вина. Като искаш всички вън трябва да знаеш, че сполучливи трансфери трудно се случват.Освен ако не си готов да се разделиш с големи пари.И не говоря за пари дадени за Исека, Локило, и т.н.Говоря за значително повече.

Днес Годой изпусна 2-3 чисти гола, не го знам каква класа е. А Веласкес за първенство е губил само от Илиан Илиев не знам какви фантасмагории сънуваш. И да сравняваш Керкенез с треньор водил Виляреал, Сарагоса и Удинезе е смехория.

Равните на Веласкес не ги ли броиш за издънки или на фона на бройката равни на С Стоилов тези няколко равни с мед да ги намален.
Годой е класа. Не знам какви пропуски си сънувал.
Изброи някакви средняци които е водил испанеца.
По твоята логика и в Берое минаха срашни специалисти с визитки пълни със средноевропеиски отбори
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 24 авг 2025 23:25

Dust написа:Разликата между Папазки и Ганчев е, че първия определено за сега некупува мачове.

Да вярвам ли?
Как ги взел тези три равни мача?
Я вижЛевски и Лудогорец едвам да взели по един.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 24 авг 2025 23:26

Dust написа:
W84me написа:Днес Годой изпусна 2-3 чисти гола, не го знам каква класа е. А Веласкес за първенство е губил само от Илиан Илиев не знам какви фантасмагории сънуваш. И да сравняваш Керкенез с треньор водил Виляреал, Сарагоса и Удинезе е смехория.

Керкез числото го биха с 5:0, Томаш го победи с 4:0, те го взеха за треньор и да им развива отбора.

Бъди малко обективен за Керкез.
Керкез докато всичко беше ОК със Зингаревич беше на второ място след Лудогорец.
Числото го би с 5:0 когато не бяха взимали заплати няколко месецаи беше разпродаден отбора , Томаш също тогава го би.
Есения полусезон би и числото и Томаш като гости с по 0:1. Би и Левски и Черно Море.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 24 авг 2025 23:26

TristaNNN написа:
obi4am_pirin написа:......Освен ако не си готов да се разделиш с големи пари.И не говоря за пари дадени за Исека, Локило, и т.н.Говоря за значително повече.

Ми, бая пари отидоха в канала за трансфери и глезотии с всякаква екзотика, която се кле, че идва да става шампион и да връща Тирето там, където му е мястото, а като "възвръщаемост" процесът стига само до пилеене на неустойки за екзотиката. И това пилеене не само върви с пълна сила, ами и още не е свършило, сякаш, докато приходи нЕма.
Намирисва си много сериозно на фалит и някакаво ново тиренце, но знае ли човек тоя път как ще го направят Тиквата и Шиши... :roll:
Не ме разбирай погрешно, изобщо не лея сълзи на чужд гроб. Просто коментирам случващото се, докато вътрешно умирам от кеф да гледам как най-гнуссната измама в родния футбол се е запътила там, където ѝ е мястото. :)

Те Шиши и ББ са свързани с друг отбор.Големи фенове са.
Фалит ли...мечтите са безплатни, но няма да те огрев.
За изсипаните пари в канала...като купуваш за такива пари е много вероятно да не си уцелил трансфера. Големи пари трябват ако искат промяна.
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 авг 2025 23:29

obi4am_pirin написа:Изброи някакви средняци които е водил испанеца.
По твоята логика и в Берое минаха срашни специалисти с визитки пълни със средноевропеиски отбори

Каквито и средняци да е водил са по-добри от Ботев Пд. А Керкез на запад от Белград няма да му дадат да реди и конусите.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 24 авг 2025 23:31

gihuelo написа:Бъди малко обективен за Керкез.
Керкез докато всичко беше ОК със Зингаревич беше на второ място след Лудогорец.
Числото го би с 5:0 когато не бяха взимали заплати няколко месецаи беше разпродаден отбора , Томаш също тогава го би.
Есения полусезон би и числото и Томаш като гости с по 0:1. Би и Левски и Черно Море.

Що за треньор е не зная, но да поставиш днес най-ниския си защитник да пази най-високия нападател е добро треньорско решение.
Нека да си седи човека, на мен не ми пречи.

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 24 авг 2025 23:34

Според Ники Александров на стадиона е имало 8-9 хиляди зрители...
https://youtu.be/pilfbxVO1EM?si=sTVOAhRqZHYwmo--&t=820
Последна промяна от Dust на 24 авг 2025 23:35, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”