ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа
Важното е Левски да използва тези мачове за израстване. Предишният път, когато играхме с много силен отбор - Айнтрахт, не успяхме да извлечем много позитиви футболно. Дано този път е различно.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Странджата
- Контакти:
Сига с Мъри и връщането назад. Ами да вземем тогава да възкресим Витлачил. Постигнал е много с Левски, според мене никой не му е пречил да постигне повече. Спекулация е да си мислим дали би могъл ...
Днешният Левски хич не е лош - засега, съвсем отделен е въпросът защо не е по-добър. На нас, като привърженици, ни се полага да го подържаме, но и да искаме обяснение защо не е по-добър.
В четвъртък ми се струва, че ще играем достойно - както досега. Дали птичето на щастието ще качне на рамото ни или не - това и Касандра не би могла да каже. Така че да се надяваме и да живеем със Само Левски и с желанието да е по-силен, а клубът - по-добър.
Днешният Левски хич не е лош - засега, съвсем отделен е въпросът защо не е по-добър. На нас, като привърженици, ни се полага да го подържаме, но и да искаме обяснение защо не е по-добър.
В четвъртък ми се струва, че ще играем достойно - както досега. Дали птичето на щастието ще качне на рамото ни или не - това и Касандра не би могла да каже. Така че да се надяваме и да живеем със Само Левски и с желанието да е по-силен, а клубът - по-добър.
koisa написа:Kotooshu написа:Висша форма на идиотщина е да омаловажаваш успехите на треньори, който не се казват Станимир Стоилов!
Пълен идотизъм е изобщо да омаловажаваш успехите на уж любимия си тим!!!
Да е жив и здрав Янис Каргас, иначе щяхме да преминем през маляките .. ама друг път :)
Но това е част от футбола.....
Едно е ясно като бял ден, натягането да се разделят левскарите е повече от очевидно ... защо по дяволите трябва да сме обединени, хъммм.. най-добре е като пипоците да сме на три!
Нещо неясно?
То щото успехите на Стоилов не се омаловажават... Само за Хамруни и 11 мача без победа четем. Отбора, който направи и беше разпродаден бил благодарение на Палмите и Перейра, той му водил играчите. А, самите играчи били развити от Пеп Костов.
Друг е въпросът какво броим за успех... Защото за мен единствените успехи в последните години са отстраняването на ПАОК и спечелената купа (и не, не е защото са постигнати при Стоилов).
Достигане до плейоф в ЛК и отпадания от Айнтрахт, Брага или АЗ не ги броя за успех.
Успех ще бъде, ако в четвъртък някак отстраним АЗ и влезем в основната схема/група. Ето това ще засенчи по успех предните две.
Не знам как по ясно да го напиша, за да не чета подобни мнения под моя коментар!!!
Пълен идотизъм е изобщо да омаловажаваш успехите на уж любимия си тим!!!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:

blue avalanche написа:След като АЗ са 5 пъти по-скъпи от нас и нямаме аргументи, защо изобщо излизаме на терена? Защо хабим "дзвиздити"? Хулио да пуска юношите и да си гледаме "кочината" у нас. Където може и да имаме "аргументи".
Защото това е футболен мач, в който излизат и играят най-добрите които са способни в този ден. Ако беше пуснал юноши, щеше да обяснявате как се е предал, как такъв треньор не бил за Левски, как резултатът е срамен (а той щеше да е такъв) и прочее. Защото ти и хората като теб сте едни постоянни мрънкала, на които не може да се угоди в нищо и съм сигурен, че не е така само за футбола. Бахти черногледата секта, честно.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

По-добре неможеше да му се обясни!
Kotooshu написа:Не знам как по ясно да го напиша, за да не чета подобни мнения под моя коментар!!!
Подобни мнения под твоя коментар просто не ти изнасят, затова си надраскал тази тъпотия за идиотизма в случай, че някой ти отговори на глупостите. За да може гордо да се самоцитираш... Като децата в пети клас.
А, аз пак ще се повторя, без значение дали бай Ганьо ще го приеме за пълен идиотизъм:
За да бъде омаловажен нечии успех, първо той трябва да съществува...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- blue avalanche
- Контакти:
rhaegar написа:blue avalanche написа:След като АЗ са 5 пъти по-скъпи от нас и нямаме аргументи, защо изобщо излизаме на терена? Защо хабим "дзвиздити"? Хулио да пуска юношите и да си гледаме "кочината" у нас. Където може и да имаме "аргументи".
Защото това е футболен мач, в който излизат и играят най-добрите които са способни в този ден. Ако беше пуснал юноши, щеше да обяснявате как се е предал, как такъв треньор не бил за Левски, как резултатът е срамен (а той щеше да е такъв) и прочее. Защото ти и хората като теб сте едни постоянни мрънкала, на които не може да се угоди в нищо и съм сигурен, че не е така само за футбола. Бахти черногледата секта, честно.
А тези, които пишат, че АЗ били 5 пъти по-скъпи и нямаме футболни аргументи не са "бахти черногледата секта". Правилно ли разбрах?
В този ред на мисли - за домашно:
Колко по-скъпи бяха Ливърпул и ПСЖ, когато играха с Лудогорец?
koisa написа:Kotooshu написа:Не знам как по ясно да го напиша, за да не чета подобни мнения под моя коментар!!!
Подобни мнения под твоя коментар просто не ти изнасят, затова си надраскал тази тъпотия за идиотизма в случай, че някой ти отговори на глупостите. За да може гордо да се самоцитираш... Като децата в пети клас.
А, аз пак ще се повторя, без значение дали бай Ганьо ще го приеме за пълен идиотизъм:
За да бъде омаловажен нечии успех, първо той трябва да съществува...
Първо и най-важното, нищо, абсолютно нищо не си разбрал от скриншота и написаното от мен, видя Мъри и са засили да ми хленчиш под поста, който всъщност не е към теб, но явно си припок и се припозна!
Петокласник ще разбере да не се бута там където не му е мястото....
Не ми изнасяло, разправя :mrgreen: ... не разбираш ли , че с такива като теб не мога да водя дискусия, обидно е, като няма какво да кажеш, почваш да обиждаш... дори не съм ти и отговорил, ти се пънеш да обиждаш ... какво дискусия може да води човек?
И да, разбрах те, за теб няма успехи, само срещу маляките и тенекето... ок, твое мнение... не се и опитвай да анализираш, смешно е ... когато можеш да четеш с разбиране, ще водим дискусия, до тогава, хайде пътувай.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:

tochavos написа:

W84me написа:Важното е Левски да използва тези мачове за израстване. Предишният път, когато играхме с много силен отбор - Айнтрахт, не успяхме да извлечем много позитиви футболно. Дано този път е различно.
Ако запазим гръбнака на отбора може да има израстване, въпреки, че повечето са 26+. След 27-8 няма много какво да развиват индивидуално, но поне ще бъдат сработени до следващите ЕТ, евентуално ако се класираме.
blue avalanche написа:А тези, които пишат, че АЗ били 5 пъти по-скъпи и нямаме футболни аргументи не са "бахти черногледата секта". Правилно ли разбрах?
В този ред на мисли - за домашно:
Колко по-скъпи бяха Ливърпул и ПСЖ, когато играха с Лудогорец?
Че те АЗ са 5 пъти по-скъпи. Колкото до футболни аргументи, не е съвсем да нямаме, но се случи логичното в мача.
Домашни можеш да даваш на внуците си ако искаш, на мен няма нужда.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага