ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа
Срещнахме един различен отбор в лицето на AZ67 в сравнение с досегашните. Вече писах, че са учудващо почти само с бели научени да играят футбол в техните школи футболисти. Никакъв расисзъм няма тук, а констатация. Поради беззъбо нападение не се възползвахме от калпавата има защита. Защита, която в сравнение с всички тазгодишни противници, беше рехава. Тази рехавост я компенсираха с бързо връщане в защита и уплътняване на наказателно им поле с хора.
И никаква случайност няма в достигането ни до плейофите, запишете си го!
Левски като име и публика е много по-добър от всички противници досега. Парите са временно явление. Вес едно някой по-високо платен пиклю във фирмата да е по-добър и по-необходим от мен.
Дузпите са част от играта. Колко отбори станаха така световни шампиони. Затова, когато ме питат преди първенство кой ще стане шампион, отговорът ми е който умее да бие дузпи.
Левски като име и публика е много по-добър от всички противници досега. Парите са временно явление. Вес едно някой по-високо платен пиклю във фирмата да е по-добър и по-необходим от мен.
Дузпите са част от играта. Колко отбори станаха така световни шампиони. Затова, когато ме питат преди първенство кой ще стане шампион, отговорът ми е който умее да бие дузпи.
Като живял и учил по Францата няколко години (преди да игреам с Оксер) и гледайки на живо няколко мача вкл. на Оксер и аз да си кажа. Та по онова време още, френските си бяха научени отбори и като ни се паднаха си казах олеле до тук сме. Това че са зашършили на долно място, не означава , че са толкова слаби. Френскте отобори винаги са били с научени футболисти (Ги Ру създаде една от най-добрите школи) и липсата на късмет и манталитет им ядеше главите + разпродажбата на добрите им играчи. И да тогава с късмет , дух можеше и да се сборим с подобен отбор, сега разликата вече е много по-голяма с оглед на развитието на играта. Просто тези отбори вече боравят с топката по-бързо от нас, динамиката на играта е различна и затова страдаме.
Във връзка с това правилно се отложи мача с Ботев, все пак ЕКТ са в два мача и при благоприятен резултат с АЗ току виж сме излезнали за 0-0 в Нидерландия ... е не се получи. Между другото правилен подход за този мач на дон Хулио, тичане , подреден отбор без рискове и грешки, от време на време преса а стигнеше ли се до дузпи не се знае.
За втория мач ако ни върже с някой бърз гол, може да стане интересно, нямаме избор ще трябва да опитаме с грабвайте телата. Ако не падне гол обаче може и да отнесем петуна. Това са научени отбори с друга динамика на играта и на контри могат да ни унищожат.
Във връзка с това правилно се отложи мача с Ботев, все пак ЕКТ са в два мача и при благоприятен резултат с АЗ току виж сме излезнали за 0-0 в Нидерландия ... е не се получи. Между другото правилен подход за този мач на дон Хулио, тичане , подреден отбор без рискове и грешки, от време на време преса а стигнеше ли се до дузпи не се знае.
За втория мач ако ни върже с някой бърз гол, може да стане интересно, нямаме избор ще трябва да опитаме с грабвайте телата. Ако не падне гол обаче може и да отнесем петуна. Това са научени отбори с друга динамика на играта и на контри могат да ни унищожат.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:

-
- Контакти:
Някой може ли да ми каже каква е причината да се правят сравнения с мачовете с Оксер, като паралел за плейоф, да се говори за късмет, дали Мъри е имал такъв, дали Хулио е калитко, къде били завършили Оксер и тн? Един велик шампион (Макс Верстапен) веднъж каза по въпроса за "ако това-ако онова": "Ако майка ми имаше топки, щеше да ми е баща"
Въобще за какво се връщаме към това? И то на всичкото отгоре с някакъв негативизъм към сегашния Левски - всичко е късмет, едните ни противници не си давали зор, ама ни били, другите не били във форма, но ни отстранили, късмета ни бил до тук и тн.
Левскари - казвам ви - болшниството никога няма да са доволни. Ако стане някакво чудо и остраним АЗ - покрил ни е късмета, чудото на 21 век за Левски. Ако станем шампиони - Лудогорец са слаби, мажоритаря е уредил титлата някаква. Ако вземем купа - някакво мижаво изкупление на фона на слаб сезон. Ако продадем играч(и) за солидни пари - трикове, пране на пари, никаква възвръщаемост. Ако се покриват задължения - преливане от пусто в празно. И знаете ли? Много левскари си заслужават това - все да са недоволни, защото всъщност са мъже мрънкачи. (Което си е широкоразпространен проблем, далеч от футболна принадлежност).
Въобще за какво се връщаме към това? И то на всичкото отгоре с някакъв негативизъм към сегашния Левски - всичко е късмет, едните ни противници не си давали зор, ама ни били, другите не били във форма, но ни отстранили, късмета ни бил до тук и тн.
Левскари - казвам ви - болшниството никога няма да са доволни. Ако стане някакво чудо и остраним АЗ - покрил ни е късмета, чудото на 21 век за Левски. Ако станем шампиони - Лудогорец са слаби, мажоритаря е уредил титлата някаква. Ако вземем купа - някакво мижаво изкупление на фона на слаб сезон. Ако продадем играч(и) за солидни пари - трикове, пране на пари, никаква възвръщаемост. Ако се покриват задължения - преливане от пусто в празно. И знаете ли? Много левскари си заслужават това - все да са недоволни, защото всъщност са мъже мрънкачи. (Което си е широкоразпространен проблем, далеч от футболна принадлежност).
blue avalanche написа:tiamat написа:Сабах, дето обърнаха Карабах на финала на купата им от 0:2, а Карабах размаза Лудогпрец, мачовете срещу който са много ценни според теб :)
Ние отстранихме Бер Шева, те отстраниха Лудогорец, а Лудогорец ни бият. И кво прайм сега?
Мисълта ми е, че Сабах не са някакви "изплющяци", също както и ние не сме "изплющяци" спрямо Лудогорец (по твоя пример).
Висша форма на идиотщина е да омаловажаваш успехите на треньори, който не се казват Станимир Стоилов!
Пълен идотизъм е изобщо да омаловажаваш успехите на уж любимия си тим!!!
Да е жив и здрав Янис Каргас, иначе щяхме да преминем през маляките .. ама друг път :)
Но това е част от футбола.....
Едно е ясно като бял ден, натягането да се разделят левскарите е повече от очевидно ... защо по дяволите трябва да сме обединени, хъммм.. най-добре е като пипоците да сме на три!
Нещо неясно?
Да е жив и здрав Янис Каргас, иначе щяхме да преминем през маляките .. ама друг път :)
Едно е ясно като бял ден, натягането да се разделят левскарите е повече от очевидно ... защо по дяволите трябва да сме обединени, хъммм.. най-добре е като пипоците да сме на три!
Нещо неясно?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:

tochavos написа:

Kotooshu написа:Висша форма на идиотщина е да омаловажаваш успехите на треньори, който не се казват Станимир Стоилов!
Нещо неясно?
То щото успехите на Стоилов не се омаловажават... Само за Хамруни и 11 мача без победа четем. Отбора, който направи и беше разпродаден бил благодарение на Палмите и Перейра, той му водил играчите. А, самите играчи били развити от Пеп Костов.
Друг е въпросът какво броим за успех... Защото за мен единствените успехи в последните години са отстраняването на ПАОК и спечелената купа (и не, не е защото са постигнати при Стоилов).
Достигане до плейоф в ЛК и отпадания от Айнтрахт, Брага или АЗ не ги броя за успех.
Успех ще бъде, ако в четвъртък някак отстраним АЗ и влезем в основната схема/група. Ето това ще засенчи по успех предните две.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- blue avalanche
- Контакти:
tiamat написа:blue avalanche написа:tiamat написа:Сабах, дето обърнаха Карабах на финала на купата им от 0:2, а Карабах размаза Лудогпрец, мачовете срещу който са много ценни според теб :)
Ние отстранихме Бер Шева, те отстраниха Лудогорец, а Лудогорец ни бият. И кво прайм сега?
Мисълта ми е, че Сабах не са някакви "изплющяци", също както и ние не сме "изплющяци" спрямо Лудогорец (по твоя пример).
Мисълта ми е, че мач за Суперкупа е най-тъпото сравнение от всички.
2013-та Берое би Лудогорец за Суперкупата. А ние бихме Берое и в двата мача за шампионата. А с Лудогорец си разменихме по една победа. Аз не мога да открия логиката.
Пак да попитам: ние отстранихме Бер Шева и направихме хикс с Ботев Вр. Да разбирам ли, че Ботев щяха да "опраскат" евреите?
- blue avalanche
- Контакти:
След като АЗ са 5 пъти по-скъпи от нас и нямаме аргументи, защо изобщо излизаме на терена? Защо хабим "дзвиздити"? Хулио да пуска юношите и да си гледаме "кочината" у нас. Където може и да имаме "аргументи".
В този ред на мисли, Лудогорец са 2.5 пъти по-скъпи от нас. Имаме ли "аргументи"?
И предлагам да не се правят сравнения с Лудогорец по линията на ЕКТ, щото "картинката" е трагична.
Лудогорец направи 2-2 с Ливърпул, 2-2 с ПСЖ, изгермечиха 4-я в Бундеслигата Хофенхайм и т.н.
В този ред на мисли, Лудогорец са 2.5 пъти по-скъпи от нас. Имаме ли "аргументи"?
И предлагам да не се правят сравнения с Лудогорец по линията на ЕКТ, щото "картинката" е трагична.
Лудогорец направи 2-2 с Ливърпул, 2-2 с ПСЖ, изгермечиха 4-я в Бундеслигата Хофенхайм и т.н.