ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа

Мнениеот LoveAndPeace » 23 авг 2025 09:54

Хем си прав , хем не съвсем.
Виновника за втория гол е на 5 мин игра. Дали са го слушали краката , нямам идея.
А дали го е слушала главата Мажоритаря , когато му поднови договора ........съмнявам се.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 23 авг 2025 10:10

Само който не е гледал по колко изпускаха Меци и Шопа, само той може да мисли, че днешните изпускат повече. А топката им хвърляше Гунди ... Сега само можем да въздишаме.
Колкото до мача - не можахме да прекрачим сянката си. И затова не трябва да се сипят обвинения. Отборът има нужда от подкрепа, а ние - от малко повече търпимост - за футболистите. За начина, по който се развива клубът - покойният Сендов казваше, че нещо се развива, когато е навито- т.е. ако има потенциал. Разголен гъз не се развива, той само се завива.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 23 авг 2025 10:29

Странджата написа:Само който не е гледал по колко изпускаха Меци и Шопа, само той може да мисли, че днешните изпускат повече. А топката им хвърляше Гунди ... Сега само можем да въздишаме.
Колкото до мача - не можахме да прекрачим сянката си. И затова не трябва да се сипят обвинения. Отборът има нужда от подкрепа, а ние - от малко повече търпимост - за футболистите. За начина, по който се развива клубът - покойният Сендов казваше, че нещо се развива, когато е навито- т.е. ако има потенциал. Разголен гъз не се развива, той само се завива.

Това с търпението няма смисъл от него да се казва, този отбор 16 години все търпение му трябва. Развитието на Левски особено след идването на Сираков, е тотално спряло. Не, че при предните имаше някакво развитие, но народа яко се е юрнал да подкрепя Сираков, а какво се оказва, дори и испански треньор не може да накара тея футболисти да се надскочат. Как отбори от Азърбейджан, Грузия и още много други, излизат и се опълчват на фаворитете, ние като мишоци не можем. От Молдова мах биха Реал Мадрид, ама не. Ние сме играло добро срещу Аз Алкмар. Няма концепция за развитие, никой нищо не прави за школата, няма стадион, няма инфраструктура. Какъв отбор, какви 5 лева. Те едни седалки не могат да изчистят...

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 23 авг 2025 10:30

Хайде и аз да си раздвижа клавиатурата. Мнението ми, без да го налагам на никого е, че към днешна дата Левски няма футболни аргументи да се противопостави на АЗ Алкмаар. Забелязахте ли грачите от ниската земя с каква лекота се движеха по терена и как точно се подаваха топката. Първото полувреме бе за разузнаване, през второто натиснаха, постигнаха добър за тях резултат преди реванша в Нидерландия и затвориха срещата. Нашите играха колкото могат. Дори надскочиха себе си. Но само с желание не става. Не случайно те са оценени за близо 108 млн. евро, а Левски малко над 21.
Липсата на опит в европейски турнири също си каза думата. Повече от футболистите в синьо са привлечени от долните нива на разни първенства. Идването им в отбор като Левски е шок за тях. Другата причина за загубата е изкуствено раздутото българско първенство. В него не бива да има повече от 10 отбора. Третата причина е закъснялата селекция. Тук се изкушавам да мисля, че онези тримцата са отписали европейските мачове. ЦЗ, плеймейкър и ЦН трябваше да бъдат взети преди първия мач в ЛЕ. Сега и да купят Бурас и голаджия ще е за следващата година. Всеки има различен период на адаптация. Един Рилдо в момента изглежда като хванат с капан и насила доведен. Дори на словенеца му бе необходимо време да свикне с живота тук. Не виждам полза от присъствието на Лима, Охене, Мислович и Митков. Смятам, че трябваше да продадат всеобщия любимец в Полша. Не биваше да го задържат. Не се знае след поредицата посредствени изяви дали ще могат да му вземат повече пари. Само с една странична ножица едва ли може да защити претенции за 1,3 млн. евро.
Това са футболистите, това са им възможностите. От днес нататък треньорския щаб трябва да продължи да работи в този дух, да бъдат по-взискателни към всички, да се прецени кой става за Левски и да се отърват от безполезните попълнения.
Сега остана да се надяваме на чудо в Нидерландия. Но то чудеса май ставаха по Коледа.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 23 авг 2025 11:52

blue avalanche написа:
helic написа:
blue avalanche написа:И Вердер, и Барселона ни биха с 2-0, но не излязохме със свалени гащи.
А Шалке, Барселона и Вердер бяха много, много по-силни от този Алкмаар. Пред когото се бяхме насрали още в съблекалнята.

що за неадекватни сравнения - и при Вердер, и при БАрселона мача беше от групова фаза, а не на преки елиминации.
А ненасрали се, с несвалени гащи и с не-защитен стил срещу тези отбори вкарахме 0 гола и в четирите си срещи с тях.

Но принципно недоумявам защо изобщо се прави сравнение между тези мачове и този снощи.

Ако искаш мачове от НЕгрупова фаза:
Левски-Барселона 5:4
Левски-Аякс 2:1
Левски-Атлетико М 2:1

А играха ли се по 15 мача на месец?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 23 авг 2025 13:03

realno написа:А играха ли се по 15 мача на месец?

Не сме единствените в Европа, които са изиграли толкова мачове... Но само при нас предполагам това се използва като едно от хилядите оправдания. Ако толкова ни пречи, че ще играем 15 мача за малко над месец, просто да не се класираме за Европа.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 23 авг 2025 13:16

koisa написа:

Не сме единствените в Европа, които са изиграли толкова мачове... Но само при нас предполагам това се използва като едно от хилядите оправдания. Ако толкова ни пречи, че ще играем 15 мача за малко над месец, просто да не се класираме за Европа.

АЗ са играли 5 мача и отложиха следващия си такъв в първенството. Нека не омаловажаваме трудът, който треньорите и играчите ни положиха, за да постигнат резултатите до момента.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 23 авг 2025 13:36

koisa написа:

Ако не започват от първи кръг не играят толкова срещи.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 23 авг 2025 14:02

koisa написа:

Напротив, единствените сме. Заедно с Лудогорец сме водачи по мачове в Европа до момента.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 авг 2025 14:08

Като стана въпрос за "липсата на опит в ЕКТ", та:
Одуро - 21г.
Касиус - 22г.
Хус - 21г.
Пенетра - 23г.
Смит - 19г.
Йенсен - 21г.
Парот - 23г.
Садик - 25г.
какъв ли опит имат в ЕКТ? И кога успяха да го натрупат? Може би някой ще подскаже...
Какъв опит имаха: Стайков, Грънчаров, Тишански, Аладжов, Ивков, Павлов, Войнов, Йорданов, Миланов, Панов и Спасов като нанизаха 5 гола на Барселона с Мигели, Неескенс, Рехач, Марсиал, Кройф, Асенси, Ередия? Когато бихме Атлетико Мадрид и елиминирахме Аякс?
И какво значи "опит в ЕКТ"? Излизаш на терена в КОНКРЕТЕН мач, срещу КОНКРЕТЕН отбор, на СВОЙ терен. Какво значение има дали мачът е от шампионата или ЕКТ?
Ако 5 години играеш в ЕКТ и отпадаш в първия кръг, това брои ли се за "опит в ЕКТ"?
Смея да твърдя, че мач срещу Лудогорец, например, е много по-тежък и ценен като опит отколкото евромачове срещу изплющяци като Сабах.

Върни се в “Левски”