ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ventsi1999
Контакти:

Re: ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа

Мнениеот Ventsi1999 » 22 авг 2025 21:53

blue avalanche написа:
Ventsi1999 написа:
W84me написа:
blue avalanche написа:Когато свикнеш с "достойните загуби" и "боевите ремита", след които излиза тренера и обяснява колко се гордее с теб, а феновете обясняват, че аха-аха да издрапаш хикс, ама пусто, че го нямало Костадинов, ставаш мишок.
Славизация...

Обади се, когато Славия излезе да играе с втория по коефициент отбор в турнира.

И когато събере 30к публика.

Обаждам се:
През 1966 г. “Славия” взима купата. И само три седмици по късно започва най-славната си европейска кампания.
Силната домакинска форма на славистите е причина те да се смятат за фаворити за първия двубой с “Рейнджърс”. А и шотландците достигат щастливо до мача със “Славия”, след като печелят 1/4-финала с испанския “Сарагоса” след жребий с хвърляне на монета.
Мачът се играе на стадион „Васил Левски" пред респектиращите 32 хиляди зрители, но предишният домакински мач със “Сервет” е наблюдаван от още по-внушителните 48 000.
Друго?

От уикипедия ли го копира този текст? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Пич, живеем в 2025, не в 1966?! :mrgreen:

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 22 авг 2025 21:58

blue avalanche написа:Когато свикнеш с "достойните загуби" и "боевите ремита", след които излиза тренера и обяснява колко се гордее с теб, а феновете обясняват, че аха-аха да издрапаш хикс, ама пусто, че го нямало Костадинов, ставаш мишок.
Славизация...

Както обикновено си в заблуда. Освен това си свикнал с мрънкането, недоволството и черногледството. Мнението на треньора и феновете отразяват реалността, а не желанието им. Реалността е такава, че няма как да се мерим с Аз Алкмаар по нищо, а желанието ни е всяка година да сме в групите на ШЛ и да играе привлекателен и печеливш футбол. Така по - ясно ли е?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 авг 2025 22:08

W84me написа:Аз мисля, че тука коментираме реална обстановка, а не научна фантастика от Оруел. Минало несбъднато.

Полуфинал за КНК е минало сбъднато.
Пак да попитам - ние полуфинал кога?
Не разбрах кой отбор бил втори по коефициент в Лигата на Конференциите?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 авг 2025 22:10

Ventsi1999 написа:От уикипедия ли го копира този текст? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Пич, живеем в 2025, не в 1966?! :mrgreen:

1. Не.
2. Въпросът беше кога Славия е събирала повече от 30 000. Нали разбра кога.
Пак да попитам: ние полуфинал в ЕКТ - кога?

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 22 авг 2025 22:13

Някои хора тук са се взели много сериозно като капацитети на тема футбол. Трябва да си много зле за да критикуваш треньора или футболистите за това което постигнаха до тук. По добри бяха Холандците и това е. Какво не бе ясно по време на мача. Играха умело...бързо...използваха много добре нашите слабости. Резонно е Левски даже да падне с повече от 2 гола там. Това ще е чудесен повод да се хули треньора и някой футболисти. А..... и да не забравя Сираков и Боримиров. Това да си 2ри в първенството и да играеш плейоф в Европа си е тотално падение. Ама никакво развитие няма отбора от няколко години насам.

Ventsi1999
Контакти:

Мнениеот Ventsi1999 » 22 авг 2025 22:19

Вълчан написа:Някои хора тук са се взели много сериозно като капацитети на тема футбол. Трябва да си много зле за да критикуваш треньора или футболистите за това което постигнаха до тук. По добри бяха Холандците и това е. Какво не бе ясно по време на мача. Играха умело...бързо...използваха много добре нашите слабости. Резонно е Левски даже да падне с повече от 2 гола там. Това ще е чудесен повод да се хули треньора и някой футболисти. А..... и да не забравя Сираков и Боримиров. Това да си 2ри в първенството и да играеш плейоф в Европа си е тотално падение. Ама никакво развитие няма отбора от няколко години насам.

Славизация!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 авг 2025 22:21

Уточняваме - плейоф в Лигата на слабаците. УЕФА направи така, че като те изгермечат в по-горния турнир, отиваш в по-долния. Подхвърлят ти милостиня. Голяма гордост. Преливам от патриотизъм!
Въпросът не е да бием Алкмаар. Въпросът е да не излизаме със свалени гащи. И да разцъкваме за 0-0. С което после 5 години да се гордеем. Като с хикса срещу Айнтрахт. Там давността е, може би, 10 години гордост.
Който разбрал - разбрал.
Последна промяна от blue avalanche на 22 авг 2025 22:23, променено общо 1 път.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 22 авг 2025 22:22

blue avalanche написа:
W84me написа:Аз мисля, че тука коментираме реална обстановка, а не научна фантастика от Оруел. Минало несбъднато.

Полуфинал за КНК е минало сбъднато.
Пак да попитам - ние полуфинал кога?
Не разбрах кой отбор бил втори по коефициент в Лигата на Конференциите?

По твоята логика означава, че славизация е нещо хубаво. :)))
Спри с глупостите.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 22 авг 2025 22:28

Не ви ли писна с тая славизация, не знам.

Левски вчера изигра приличен мач, срещу доста по-класен отбор. Да, надиграха ни и бяха по-добри в огромен процент от мача. Не бих казал, че да си доволен от прилично представяне срещу тях е примиренчество и славизиране.
Да, Веласкез не излезе с атакуваща настройка. Той отлично си познава отбора и е наясно, че ако опитаме да натискаме отбор като Алкмаар, в пъти по-вероятно е да ни хванат на две контри и мачът да е ясен в 20-тата минута. Просто такива са реалностите и разликата в класите между двата отбора. Левски отпита да вземе резултат от мача с оглед на това, че това е двубой в 180 минути, а не в 90. В плана влизаше равенство, защото в ответния мач Алкмаар трябваше да бъдат доста по-отворени. Ок, не се получи, но за мен идеята беше по-скоро правилна. Липсват ни изпълнителите, които могат да доведат такава тактика до краен успех, особено срещу отбор, който наказа грешките в защита.

Кофти момент за най-слабия мач на Макун при нас и ще ни струва много.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 22 авг 2025 22:34

blue avalanche написа:Уточняваме - плейоф в Лигата на слабаците. УЕФА направи така, че като те изгермечат в по-горния турнир, отиваш в по-долния. Подхвърлят ти милостиня. Голяма гордост. Преливам от патриотизъм!
Въпросът не е да бием Алкмаар. Въпросът е да не излизаме със свалени гащи. И да разцъкваме за 0-0. С което после 5 години да се гордеем. Като с хикса срещу Айнтрахт. Там давността е, може би, 10 години гордост.
Който разбрал - разбрал.

Ти отбор като АЗ не можеш го би с игра. Особено с тези наши футболисти. Какви свалени гащи. Аз не видях да играем защитно. Нито един мач досега. В този мижав турнир както казваш, играят много добри и грамотни отбори с хубави стадиони. В момента не сме нищо повече от тях. От къде на къде такива изисквания. Прекалено много гледаш назад във времето. Гони те носталгията, но реалността е друга.

Върни се в “Левски”