ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ventsi1999
Контакти:

Re: ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа

Мнениеот Ventsi1999 » 22 авг 2025 20:29

Sstefanov написа:
futbolqga написа:Изчетох 15 страници рязане на вени, след резонна загуба от драстично по-класен отбор. За мен играчите на Левски се противопоставиха на противника добре, доколкото им стигнаха възможностите. Разликата в класите най-ясно си пролича в реализирането на създадените възможности - те вкараха от положения, които не вещаеха повече опасност от някои от нашите.

Не е за подценяване, че бяхме и без двама титулярни състезатели. Отделно, от над месец играем в сгъстен цикъл, който неминуемо натежава на всеки отбор, и това се видя много ясно - момчетата се бориха до последната секунда, но умората им личеше във всяко отиграване накрая.

Никога не е приятно да се губи, но пък може би мачът ще светне и някоя сигнална лампа. Имаме остра нужда от качествен нападател и класен дефанзивен халф. За мен и попълнение на крилото няма да е излишно, но да кажем, че то е второстепенно след горните две.

За финал, най-позитивното: велика, европейска синя публика! Включително и моят "любимец", който разпява, беше на много добро ниво (спрямо своите възможности) и успешно разпяваше А и В в доста ситуации. Полувремето беше истински кеф - без пиратки, без димки, просто синя лудост.

За да просперираш трябва здрава работа, личи си в Левски, че такова нещо няма. От близо 20 години , Левски не е мръднал и с една стъпка напред, за да стане по европейски и добър отбор. Никой не си реже вените от загубата, хората се дразнят, защото излязоха за 0:0, точно като малко мишленца. Дошла е котката и дай да не вдигаме врява. На какво ги тренира Хулио,, като ще ми издъхват след 10 мача? Стига с тая мантра сгъстен цикъл, ако този отбор иска да е близко до Европа, трябва да се научи да играе пред 3-4 дни. Това в 4 домакински мача, да не можеш да вкараш гол пред собствената си публика е точно символ на тотална балъщина. Защо изобщо излизаш за 0:0 ? Какъв е смисъла да играеш за равен, като има мач в Холандия, където ако евентуално си направил 0:0 тук, там ще ти направят дупката огромна с едно 4-5:0. Да бяха се хвърлили да нападат цял мач, а не Митков да връща всяка топка към вратаря. Марин и Асен, са най големите позьори в този отбор. А оня Охене, не трябва да помирисва ГА. Защо не почваш със Сула? Да играе до 50-60 мина пък каквото стане. Испанеца е виновен, че Левски изглежда абсолютно безъб. Не може да си нареди футболистите и само огромния късмет го покри в предните мачове. И ще ходи
да обяснява, че имало втори мач....

Срещу азерите вкараха на Герена, сдруженец.

Halo
Контакти:

Мнениеот Halo » 22 авг 2025 20:40

Вкараха, ама с 3000 зора, не с 300-та. Вижте Кайрат, които почти обезличиха Селтик. Разликата в цените им е 11 пъти, ако въобще има някакво значение. Единственото оправдание за мишкарската игра на повечето играчи на Левски е, че отбора е в преход и се опитва да изплува. Очакванията бяха почти никакви и постигнатото дотук ги надвишава.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 22 авг 2025 20:54

Ventsi1999 написа:
Sstefanov написа:
futbolqga написа:Изчетох 15 страници рязане на вени, след резонна загуба от драстично по-класен отбор. За мен играчите на Левски се противопоставиха на противника добре, доколкото им стигнаха възможностите. Разликата в класите най-ясно си пролича в реализирането на създадените възможности - те вкараха от положения, които не вещаеха повече опасност от някои от нашите.

Не е за подценяване, че бяхме и без двама титулярни състезатели. Отделно, от над месец играем в сгъстен цикъл, който неминуемо натежава на всеки отбор, и това се видя много ясно - момчетата се бориха до последната секунда, но умората им личеше във всяко отиграване накрая.

Никога не е приятно да се губи, но пък може би мачът ще светне и някоя сигнална лампа. Имаме остра нужда от качествен нападател и класен дефанзивен халф. За мен и попълнение на крилото няма да е излишно, но да кажем, че то е второстепенно след горните две.

За финал, най-позитивното: велика, европейска синя публика! Включително и моят "любимец", който разпява, беше на много добро ниво (спрямо своите възможности) и успешно разпяваше А и В в доста ситуации. Полувремето беше истински кеф - без пиратки, без димки, просто синя лудост.

За да просперираш трябва здрава работа, личи си в Левски, че такова нещо няма. От близо 20 години , Левски не е мръднал и с една стъпка напред, за да стане по европейски и добър отбор. Никой не си реже вените от загубата, хората се дразнят, защото излязоха за 0:0, точно като малко мишленца. Дошла е котката и дай да не вдигаме врява. На какво ги тренира Хулио,, като ще ми издъхват след 10 мача? Стига с тая мантра сгъстен цикъл, ако този отбор иска да е близко до Европа, трябва да се научи да играе пред 3-4 дни. Това в 4 домакински мача, да не можеш да вкараш гол пред собствената си публика е точно символ на тотална балъщина. Защо изобщо излизаш за 0:0 ? Какъв е смисъла да играеш за равен, като има мач в Холандия, където ако евентуално си направил 0:0 тук, там ще ти направят дупката огромна с едно 4-5:0. Да бяха се хвърлили да нападат цял мач, а не Митков да връща всяка топка към вратаря. Марин и Асен, са най големите позьори в този отбор. А оня Охене, не трябва да помирисва ГА. Защо не почваш със Сула? Да играе до 50-60 мина пък каквото стане. Испанеца е виновен, че Левски изглежда абсолютно безъб. Не може да си нареди футболистите и само огромния късмет го покри в предните мачове. И ще ходи
да обяснява, че имало втори мач....

Срещу азерите вкараха на Герена, сдруженец.

Вярно, вкараха от корнер в последната секунда. Браво велики сме. Какъв сдруженец пък те гони теб. Изпляскал си легена, отивай да си лягаш.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 авг 2025 21:03

Когато свикнеш с "достойните загуби" и "боевите ремита", след които излиза тренера и обяснява колко се гордее с теб, а феновете обясняват, че аха-аха да издрапаш хикс, ама пусто, че го нямало Костадинов, ставаш мишок.
Славизация...

rane
Контакти:

Мнениеот rane » 22 авг 2025 21:19

blue avalanche написа:Когато свикнеш с "достойните загуби" и "боевите ремита", след които излиза тренера и обяснява колко се гордее с теб, а феновете обясняват, че аха-аха да издрапаш хикс, ама пусто, че го нямало Костадинов, ставаш мишок.
Славизация...
+1.
Да се чете и препрочита хиляди пъти.
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 авг 2025 21:24

blue avalanche написа:Когато свикнеш с "достойните загуби" и "боевите ремита", след които излиза тренера и обяснява колко се гордее с теб, а феновете обясняват, че аха-аха да издрапаш хикс, ама пусто, че го нямало Костадинов, ставаш мишок.
Славизация...

Обади се, когато Славия излезе да играе с втория по коефициент отбор в турнира.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Ventsi1999
Контакти:

Мнениеот Ventsi1999 » 22 авг 2025 21:30

W84me написа:
Славизация...

И когато събере 30к публика.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 авг 2025 21:45

W84me написа:
Славизация...

Обаждам се:
Славия - „Рейнджърс“ (Глазгоу, Шотландия) 0:1 и 0:1 КНК полуфинал
Ние кога?
Ма сериозно ли Алкмаар са втори по коефициент в Лигата на Конференциите? По - голям от Фиорентина, Бешикташ, Шахтьор, Спарта Пр... Малииййй
Последна промяна от blue avalanche на 22 авг 2025 22:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 авг 2025 21:51

Ventsi1999 написа:
W84me написа:
Славизация...

И когато събере 30к публика.

Обаждам се:
През 1966 г. “Славия” взима купата. И само три седмици по късно започва най-славната си европейска кампания.
Силната домакинска форма на славистите е причина те да се смятат за фаворити за първия двубой с “Рейнджърс”. А и шотландците достигат щастливо до мача със “Славия”, след като печелят 1/4-финала с испанския “Сарагоса” след жребий с хвърляне на монета.
Мачът се играе на стадион „Васил Левски" пред респектиращите 32 хиляди зрители, но предишният домакински мач със “Сервет” е наблюдаван от още по-внушителните 48 000.
Друго?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 22 авг 2025 21:52

Аз мисля, че тука коментираме реална обстановка, а не научна фантастика от Оруел. Минало несбъднато.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”