ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа

Мнениеот NOMER14 » 21 авг 2025 11:57

Странджата написа:Да не си плюем в брадите. Колцина очакваха да стигнем до плейофи. Превъртете форума. Каквото и да стане, пази Боже да не е погром, отборът постигна това, което не очаквахме. Да го подкрепим с все сила, а каквото сабя покаже и дано и честта, майко, юнашки. Само Левски за победа!

Всички. Отстранихме отбори и такива от държави, които винаги си отстраняваме. Очаквано бе пак да играем плейоф, но не се знаеше за груповата фаза на кой турнир. Брага и дузпата, недадена от съдията, ни пратиха в плейофа на последния турнир.

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 21 авг 2025 11:59

Давам ни към 25-30% шанс за продължаване. Тия са малко по-слаби от Брага, но пък вече са понавлезли в ритъм, докато португалците започнаха сезона срещу нас. АЗ ще напада повече и няма да играят същия тъп, умрел и предвидим футбол като Брага. Това е нож с 2 остриета за нас-имаме по-голям шанс да вкараме, но и да допуснем гол. Зщитата ни вероятно ще бъде подложена на най-сериозния си тест тоя сезон и ми се иска да видя по-добро представяне от домакинството на Сабах, защото тия ще ни вкарат, ако им оставим такива възможности.
За довечера най-вероятен е нов Х, но имаме шанс за минимална победа и тя е почти задължителна, за да продължим. Гостуването ще е много по-трудно.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 21 авг 2025 12:48

Странджата написа:Да не си плюем в брадите. Колцина очакваха да стигнем до плейофи. Превъртете форума. Каквото и да стане, пази Боже да не е погром, отборът постигна това, което не очаквахме. Да го подкрепим с все сила, а каквото сабя покаже и дано и честта, майко, юнашки. Само Левски за победа!

Чудесен призив, присъединявам се към него! Момчетата се бориха мъжки и постигнаха много добри резултати до този момент. Мачът довечера ще е най-трудният до момента, както предполага и фазата от турнира. Много колеги отбелязаха атакуващия и бърз футбол, който АЗ практикува, към което бих добавил, че притеснителна е и дълбоката преса, която прилагат - всички знаем, че имаме трудности с изнасянето на топката под напрежение. Очаквам много труден мач, където няма да имаме много контрол върху топката, но пък се надявам да имаме шансове на контра. Успех на момчетата и само Левски!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 21 авг 2025 13:02

Значи не знаем заплатата, но пишем колкото да не заспим отново... в тема, която отворена, за да дадем нашето мнение за футболната среща между Левски и АЗ. :oops:

Аман от излишен спам. Има теми, които са за спама!

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 21 авг 2025 15:40

futbolqga написа:

Чудесен призив, присъединявам се към него! Момчетата се бориха мъжки и постигнаха много добри резултати до този момент. Мачът довечера ще е най-трудният до момента, както предполага и фазата от турнира. Много колеги отбелязаха атакуващия и бърз футбол, който АЗ практикува, към което бих добавил, че притеснителна е и дълбоката преса, която прилагат - всички знаем, че имаме трудности с изнасянето на топката под напрежение. Очаквам много труден мач, където няма да имаме много контрол върху топката, но пък се надявам да имаме шансове на контра. Успех на момчетата и само Левски!

Айде само Левски! Не се трае :)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 21 авг 2025 16:22

Тази вечер Левски ще избухне, помнете ми думата!
Категорично бием прехвалените нидерландци!
Уникалната публика ще е нашият 12-ти играч!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 21 авг 2025 17:30

smoothc написа:Тази вечер Левски ще избухне, помнете ми думата!
Категорично бием прехвалените нидерландци!
Уникалната публика ще е нашият 12-ти играч!

Е щом ти казваш е ясно, че ще е точно обратното ;)

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 21 авг 2025 17:31

Колкото и да не ми е любимец , ако Сангаре беше в състава щях да бъда една идея по-обнадежден.
Дано направим хубав мач и за реванша да не се ходи като да отметнем задължението.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 21 авг 2025 19:29

futbolqga написа:

Нашите ще бъдат така позиционирани ,че няма как да правят бързи контри и топки зад защитата. Единствено наши грешки биха определили крайният изход.

Върни се в “Левски”