ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа

Мнениеот 1914.1902 » 18 авг 2025 13:52

Лига на конференциите

Изображение

Информация за срещата

Фаза: Плейоф
Двубой: 1
Дата: 21 август 2025 година
Начален час: 21:00

Изображение Изображение

Левски срещу нидерландски тимове в евротурнирите

Купата на носителите на купи - първи кръг (1971/1972):
Левски - Спарта Ротердам 1:1
Спарта Ротердам - Левски 2:0
Общ резултат: 1:3

УЕФА Къп - трети кръг (1975/1976):
Аякс - Левски 2:1
Левски - Аякс 2:1 (5:3 след дузпи)
Общ резултат: 3:3 (3:5 след дузпи)

Шампионска лига - втори кръг (1977/1978):
Левски - Аякс 1:2
Аякс - Левски 2:1
Общ резултат: 2:4

УЕФА Къп - втори кръг (1980/1981):
Левски - АЗ Алкмаар 1:1
АЗ Алкмаар - Левски 5:0
Общ резултат: 1:6

УЕФА Къп - групова фаза (2005/2006):
Хееренвеен - Левски 2:1

Стадион "Васил Левски" - в гр. София

Изображение

Highlander
Контакти:

Re: ЛК: Левски (София) - АЗ Алкмаар, Четвъртък от 21:00 часа

Мнениеот Highlander » 18 авг 2025 15:14

Надявам се, че си е струвало да пожертваме мача с Враца, но все пак Европа трябва да ни е абсолютен приоритет. А и, за да направиш омлет трябва да счупиш няколко яйца. Видя се, че резервите не стават и беше въпрос на време да се случи издънка. До тук с мита, че Левски има дълга резервна скамейка. Напротив, Левски няма достатъчно качествени футболисти, и постигнатото досега е плод на многото работа на треньора, както и на голямата доза късмет, който имахме до вчера. Ходихме по много тънък лед в първенството и логичното се случи.
С АЗ Алкмар, ако не спечелим домакинствито, шансовете ни да продължим ще се свлечат до абсолютен минимум. Много се надявам, че Костадинов ще е на линия. Дано ги изненадаме в нападение и да не допуснем някоя от обичайните грешки в защита, защото направим ли го холандците няма да ни простят.

leedsuafc
Контакти:

Мнениеот leedsuafc » 18 авг 2025 22:41

Тия са абсолютни слабаци -3:0! Дори мисля , че ще ги качиме на резултат ,което значи от 4 нагоре.В момента Левски е много силен отбор за нашите стандарти, ама много силен наистина . Това джудже Янев също го каза вчера ,а той е длъжен да следи нещата ,колкото и да не му се отдава. А Хулио трябва да му се предложи тригодишен договор.Тоя без да е наясно с тукашната действителност или поне не напълно е ебати тактика.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 19 авг 2025 00:04

leedsuafc написа:Тия са абсолютни слабаци -3:0! Дори мисля , че ще ги качиме на резултат ,което значи от 4 нагоре.В момента Левски е много силен отбор за нашите стандарти, ама много силен наистина . Това джудже Янев също го каза вчера ,а той е длъжен да следи нещата ,колкото и да не му се отдава. А Хулио трябва да му се предложи тригодишен договор.Тоя без да е наясно с тукашната действителност или поне не напълно е ебати тактика.

Хаххаха, благодаря ти за този коментар. Искрено ме развесели, определено разбираш от футбол, както голяма част от българите.
Единствено ще кажа, че си пожелавам някой ден Левски да стане "абсолютен слабак" като АЗ Алкмаар. Да създава и продава като тях футболисти за милиони, да играе редовно в групите в Европа и да стига 1/4 финали или 1/2 финали. Кой разбрал, разбрал. Жалко, че нивото на масовия левскар, разбирайте българин, падна до нивото на един Тулуп от Банкя.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 19 авг 2025 00:15

Е, едва ли вярва в това, което е написал.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 авг 2025 00:46

leedsuafc написа:Тия са абсолютни слабаци -3:0! Дори мисля , че ще ги качиме на резултат ,което значи от 4 нагоре.В момента Левски е много силен отбор за нашите стандарти, ама много силен наистина . Това джудже Янев също го каза вчера ,а той е длъжен да следи нещата ,колкото и да не му се отдава. А Хулио трябва да му се предложи тригодишен договор.Тоя без да е наясно с тукашната действителност или поне не напълно е ебати тактика.

:)))))
Kaчвам на 5:0 за нас, няма какво да се обърка!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

leedsuafc
Контакти:

Мнениеот leedsuafc » 19 авг 2025 00:48

Aronaks написа:

Хаххаха, благодаря ти за този коментар. Искрено ме развесели, определено разбираш от футбол, както голяма част от българите.
Единствено ще кажа, че си пожелавам някой ден Левски да стане "абсолютен слабак" като АЗ Алкмаар. Да създава и продава като тях футболисти за милиони, да играе редовно в групите в Европа и да стига 1/4 финали или 1/2 финали. Кой разбрал, разбрал. Жалко, че нивото на масовия левскар, разбирайте българин, падна до нивото на един Тулуп от Банкя.

Кой продадоха тия и за колко милиона бе господине от Банкя?Ибра ли или някой подобен?Сподели ни ,запознай ни, за Аякс ли говориш или за ПСВ, айде да ги направиме Гранд на Европа.Гледал ли си техни мачове, абсолютни ботушари,добре ,че останалите в първенството им са гола вода .Естествено ,че като имаш отбори като Валвийк ,Го Ахед ,Цволе ,Моле остава и да не си четвърти или пети след трите им по така отбора на ниво!Успокой се малко и ние разбираме от футбол,жени и политика. И да не се покриеш в четвъртък ,държа да обсъдиме мача и резултата ако Митков не играе.Играе ли може и да ти се сбъдне мечтата, да намериш нов повод да плюеш по Сираков и отбора.И с двата си профила,Манолче!!Да не забравя Рилдо два гола ,минимум един.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 19 авг 2025 08:29

leedsuafc написа:
Aronaks написа:

Кой продадоха тия и за колко милиона бе господине от Банкя?Ибра ли или някой подобен?Сподели ни ,запознай ни, за Аякс ли говориш или за ПСВ, айде да ги направиме Гранд на Европа.Гледал ли си техни мачове, абсолютни ботушари,добре ,че останалите в първенството им са гола вода .Естествено ,че като имаш отбори като Валвийк ,Го Ахед ,Цволе ,Моле остава и да не си четвърти или пети след трите им по така отбора на ниво!Успокой се малко и ние разбираме от футбол,жени и политика. И да не се покриеш в четвъртък ,държа да обсъдиме мача и резултата ако Митков не играе.Играе ли може и да ти се сбъдне мечтата, да намериш нов повод да плюеш по Сираков и отбора.И с двата си профила,Манолче!!Да не забравя Рилдо два гола ,минимум един.

Продължаваш да ме забавляваш. Манолче, казва разбирача, хахаха. Поредното тролче на Господарката, а може би си Дъщерята, приказката или Славчо тъпото? Вие тука няколко зомбирани трола ми мязате всичките на тези дето ги изброих по-горе. Въпреки, че Господарката хвърля основните средства за троловете в социалните мрежи, едва ли и пука за някакъв си форум.
Само едно нещо ще ти кажа, понеже пишеш, че всички други в това първенство освен грандовете били много слаби. Ако Лудогорец играеше там, бас държа, че нямаше да помириши Европа.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 19 авг 2025 08:34

Забравих да напиша, че само това лято АЗ са продали играчи за 52 млн. евро, не виждам нещо лошо в това да искам Левски да достигне това ниво, а ти? Или теб те интересува само Сираков да е издигнат в култ и никой да не го хули?

Върни се в “Левски”