Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот realno » 20 авг 2025 16:55

Kotooshu написа:Още се чудя как според форумните експерти и георгиатанасовеца, сме щели да продадем целия нац.стадион с израелците, катърите от Брага и Сабахлен... а първия финален мач за влизане при скъсаняците, не могат да се продадат билетите , още 10к , близо 30 часа преди мача :?

То не бях кръчмарски сметки , то не беше чудо, а сега ... тишина....

Хубаво е да имаме и реалистична представа по някой път... но трябва да се нагнетява напрежението педи важни мачове, случайност?

А ако зависеше от мен, и мача с нидерландците щяхме да го играем на Герена!

Защото славизацията е факт. ;)
Чакаме фалита.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 20 авг 2025 16:57

Аз не знам защо 30 000 през август ви се струват малко. Много хора, включително аз, нямат възможност да дойдат защото са извън София, на почивки в чужбина и т.н. Отделно ви гарантирам, че мача с Враца е отказал поне 2-3 хиляди. За съжаление такова е мисленето на привържениците на футбола в България. При първите издънки, край вече не стъпвам. Отделно това е вече трето евро домакинство в рамките на месец, всеки мач над 18 000, отделно няколко домакински мача в първенството и там поне 7-8 хиляди. Какво искате, че не ми е ясно? Друг в България ако събере толкова публика в рамките на месец и в разгара на лятото, официално ще го обява за отбор на народа. Но няма такъв друг отбор.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 20 авг 2025 17:16

Въпросът е, че тук се правиха кръчмарски сметки , а и билетите били евтини, сега са скъпи явно на хората :D
Хич нямаше да е хубаво в предишните три мача да играем на преполовен стадион откъм публика, но важното е синиО припс , да демагогства и лъже... след това леко под маста докато се забрави какво е спамил месец и нещо ... после отново...

ТУУУ-ТУУУ
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 20 авг 2025 17:45

Сори пич, но не съм съгласен. Ако първите три домакински мача в Европа бяха на Васил Левски, отборът щеше да генерира повече приходи защото дори и при наполовина пълен национален стадион, печалбата е по-голяма. Къде са 30 000 билета, къде са 18 000. Отделно еуфорията беше по-голяма първите мачове и особено с Брага може би щеше да има повече публика отколкото ще има утре. Хората се пренасищат, уморяват се, тук публиката е такава. Нямаме манталитета на феновете в Германия, Англия, Полша и т.н.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 20 авг 2025 18:07

Момчета, а сигурни ли сте, че синия любим стадион изобщо има лиценз да приема мач от пейофите/групи на ЕКТ? Неотдавна УЕФА отново вдигна летвата с изисквания за журналистически места и условия, паркоместа, % покрити седалки на трибуните и т. н.
Имайте предвид, че критерииите за тази фаза са по-завишени в сравнение с предишните.
Мъка ми е да ровя през телефона в необятната интернет шир, просто ми хрумна.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 20 авг 2025 18:17

Според ТЛ , е било възможно да играем с АЗ Алкмар на Герена... което означавало че и груповата фаза може да се играе на нашия си стадион... кое е вярно , не знам.

За другото мнение.. моля без пичове!
Фактите са такива в момента, всичко друго минава в категорията, АКО...

tochavos написа:

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 20 авг 2025 18:18

Aronaks написа:Сори пич, но не съм съгласен. Ако първите три домакински мача в Европа бяха на Васил Левски, отборът щеше да генерира повече приходи защото дори и при наполовина пълен национален стадион, печалбата е по-голяма. Къде са 30 000 билета, къде са 18 000. Отделно еуфорията беше по-голяма първите мачове и особено с Брага може би щеше да има повече публика отколкото ще има утре. Хората се пренасищат, уморяват се, тук публиката е такава. Нямаме манталитета на феновете в Германия, Англия, Полша и т.н.

Хем си прав, хем не си. Домакинското предимство не е за подценяване. Колко щяхме да спечелим, ако бяхме играли с евреите на националния и бяхме отпаднали?

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 20 авг 2025 18:33

От обяд рефрешвам all4levski, няма и 1к билети продадени... което е изключително тъжно за мен.
Та се сетих за лятната демагогия и безбройния спам и рев до небесата как СА вътрили клуба... да не говорим, че вчера докато гледах ТЛ имаше не малко мнения, че билетите за ББ им били много кинти...

Та след 1 мач с пълен стадион се почва, че новия стадион , когато и да се направи е трябвало да бъде над 30к и други глупости, изобщо нямащи нищо общо с действителността....

Иначе няма проблеми, ако не се продадат билетите, синия пропок ще закръгли на 45к , по подобие на шибански :mrgreen:

tochavos написа:

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 20 авг 2025 18:38

Нека да видим утре. И 30000 да има да не са малко. Август е. Убеден съм ,че атмосферата ще е като за 50000. Сините фенове са велики.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 20 авг 2025 18:43

Aronaks написа:Сори пич, но не съм съгласен. Ако първите три домакински мача в Европа бяха на Васил Левски, отборът щеше да генерира повече приходи защото дори и при наполовина пълен национален стадион, печалбата е по-голяма. Къде са 30 000 билета, къде са 18 000. Отделно еуфорията беше по-голяма първите мачове и особено с Брага може би щеше да има повече публика отколкото ще има утре. Хората се пренасищат, уморяват се, тук публиката е такава. Нямаме манталитета на феновете в Германия, Англия, Полша и т.н.

Наема на националния стадион?
Разходите за охрана, които са доста по-големи на Националния ?- когато мача е на Националния и има над 25000 зрители ще има над 1200 полицаи , ти ли ще им плащаш?
Приходите от фен-магазина, който е на Герена ако си забравил?
Концерта на "G&R" ?
Времето ?- в края на юли температурите са най-високи.
Кога се посочват стадионите за първите 2 домакинства?
Тези разходи и пропуснати ползи ,включени ли са в калкулациите ти?
Тук се начетох на какви ли не глупости. Как не знам какви приходи щели сме да направим, ако играем на "В.Левски"

Върни се в “Левски”