helic написа:аз за Левски не знам, там е наистина трудно прогнозируемо за години напред, щото както може да ни излезе късмета и да натрупаме прилични приходи, така и при къса клечка може да се сбъдне черния му сценарий и ако секнат приходите, тогава гусин Мажоритаря да му припари под заголения гъз и всички вкупом тука да ревем. Ама футболът все повече е бизнес, а бизнеса винаги е поемане на риск. След после винаги се говори лесно.
Но пък съм си записал тука в теФтеря твърденията му за гръцки сценарий в националните ни финанси, и смятам, живот и здраве, след пет години, когато всички пишем дай боже пак в тоя форум, да му го припомня, щото помня като слон и съм злопаметен :) :) :)
За години напред - може би. Но до 2027, както Манолов твърди, залагам всичко, че няма да фалираме. Разходната ни част е грубо към 20 млн. лв. на сезон - трябва да се закрием, ако не можем да направим толкова оборот, при все спонсори, магазин, билети, карти, пари от турнири, ТВ права за България и Европа и т.н. Та ние имаме към 5 млн. лв. до момента само от билети и награден фонд.