realno написа:
Загубените точки са факт. Но ислям да коментирам един друг въпрос. Според някои Хулио е трябвало да започне със титулярите вместо да ги пуска през второто полувреме. Аз питам: кога ще са по - ефективени те, когато играят срещу отпочиналите им титулярите от началото или срещу вече изморените им смени, които със сигурност не са толкова добри като титулярите им? От къде са толкова убедени, че титулярния ни състав ще вкара бързо и лесно две гола и после ще си цъкат за забавление? Според мен Хулио взе правилното решение, че пусна титулярите почти в началото на второто полувреме и същите тези титуляри имаха достатъчно време да направят това, което някои предполагаха, че ще направят през първото полувреме и то срещу вече изморен противник.
Да, според мен Хулио трябваше да започне с титулярите. При възможност трябва да започва така във всяка една среща.
Според мен титулярите биха били по-ефективни през първото полувреме, защото спокойно ще могат да разгърнат играта си. Докато пуснати след почивката под напрежение и натиск има по-голям шанс да се скъсат да грешат или в бързината да се случи някоя тежка контузия.
Не случайно в последните няколко мача започнати с резервите имаше ясни сигнали, че не трябва да се продължава с това.
На мен ми е ясно, че форумните адвокати от 15 години имате цял репертоар от заучени и добре подготвени оправдания за всеки неуспех и резил. Ако имаше как да се прехвърля 10-15 години напред в бъдещето и този форум съществуваше, а всички бяхме живи и здрави, вие пак щяхте да пишете абсолютно същите неща.
Не ми се навлиза отново в тази тема, но на моменти тази масова славизация е отвратителна и срамна за гледане...