ugly bug написа:Рони тази вечер предлага абсолютна наслада за окото на любителите на снукъра!
фрейм 1 - 147
фрейм 2 - 142
One man show !![]()
![]()
И почна да се лигави.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ugly bug написа:Рони тази вечер предлага абсолютна наслада за окото на любителите на снукъра!
фрейм 1 - 147
фрейм 2 - 142
One man show !![]()
![]()
vlong написа:ugly bug написа:vlong написа:ugly bug написа:Рони тази вечер предлага абсолютна наслада за окото на любителите на снукъра!
фрейм 1 - 147
фрейм 2 - 142
One man show !![]()
![]()
Ти нали се отказа от този форум?
Ооопс ,ти си припок ,разбираемо е
Наклон на буя ли ще ми даваш?
Хубаво си стоеше в подуенския форум .
Що ти трябва пак да се появяваш тук и да "блестиш"?
Т.е. решенията, официално обявени ,си ги взимаш с буя?
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
ugly bug написа:vlong написа:ugly bug написа:vlong написа:ugly bug написа:Рони тази вечер предлага абсолютна наслада за окото на любителите на снукъра!
фрейм 1 - 147
фрейм 2 - 142
One man show !![]()
![]()
Ти нали се отказа от този форум?
Ооопс ,ти си припок ,разбираемо е
Наклон на буя ли ще ми даваш?
Хубаво си стоеше в подуенския форум .
Що ти трябва пак да се появяваш тук и да "блестиш"?
Т.е. решенията, официално обявени ,си ги взимаш с буя?
Жалко е !
Дори вече не е смешно !
Къде са Шивача, Синчец,Бат Санди, Цецо чука, Goleador, 1982, Teo, vasconti, modor, от вашите дори и Лавината все по рядко влиза, ако щеш Кашчей и Beladona(да почива в мир) и т.н,(сигурно пропускам много други за което се извинявам) а се пръкнахте такива като тебе
Ши ма извиняваш , ама наистина си много кух!
Да ме банват до живот и да се приключва.
Аз питах един елементарен въпрос. Ти така се спече, че отиде в ъгъла и не смееш да излезеш от него.ReBorn1982 написа:rane написа:Не си. Ти се спече и остана в ъгъла.ReBorn1982 написа:rane написа:В КЕШ през 66-67 не е имало много по-силни отбори?
Нещо друго ли съм твърдял, че ме питаш това ?!
Т.е. ти ме караш да защитавам нещо, което никъде не съм твърдял ?!?!
По твоята логика излиза, че е по-силен и от нац. отбор на страната си.ReBorn1982 написа:rane написа:А през 54-а колко са националите на Вашаш? И как се представят унгарците в Швеция през 58-а с толкова много национали от Вашаш?
Ми по-добре се представят от България, която даже и не се класира .... колко още пъти да ти обяснявам, че тогава унгарският футбол е класи над нашия ??!rane написа:Отделно при загубата с 4:1 от Унгария има 7 играчи на ЦСКА. Или Вашаш е по-силен от нац. отбор на Унгария щом ви унижава с 6 гола?
Със сигурност е по-силен от националния отбор на България поне ....
ReBorn1982 написа:damyanov1963 написа:И кой от тия отбори стана шампион на Италия и в кой кръг отпадна от ЕКТ?
Е, трудно се ставаше шампион в Италия тогава, все пак не играеш с Рейнджърс там .... тимове като Милан, Ювентус на Баджо, Интер, Парма и т.н., Серия А си беше касапница, твоят Рейнджърс ако играеше там, надали би се класирал по-напред от 10-о място ....
miro_rz написа:Синчеца беше култов, и той не лъжеше на масата. Дано е жив човека!
Като цяло нивото много е паднало тука, останахме само деградивната шлака, пасмина тулупи!
Потребители, разглеждащи този форум: ananas, Kris_men2000, TristaNNN и 44 госта