Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Aronaks
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот Aronaks » 15 авг 2025 15:47

vvessel написа:Алжиреца май се дърпал, чух нещо такова. Не знам до колко е читав, но от сега трябва да се търси играч на позицията на Охене и Костадинов, че догодина и двамата май ще приключват с футбола.

Охене си е за резерва, Костадинов за съжаление е на години. Трябва ни задължително добър играч на тази позиция. Ако наистина се дърпа, жив и здрав. Не е единственият играч на света.

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 15 авг 2025 15:50

Сега този към Българчетата ли го считаме ?
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 15 авг 2025 15:55

maxi1914 написа:Сега този към Българчетата ли го считаме ?

Стига да каже, че има чичо владика и ДЯДО БЪЛГАРИН.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 15 авг 2025 15:59

Успех на северно -македонския припознавач. Дано не се окаже менте и много ни радва с игрите си и най - вече донесе добри пари на клуба от бъдеш трансфер.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 15 авг 2025 16:01

maxi1914 написа:Сега този към Българчетата ли го считаме ?

Ако каже "Аз съм българче" го побългаряваме и лична карта ще му издадем. :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 15 авг 2025 16:14

Само такива "чужденци" да взимаме! И тоя се води извън ЕС, а разните френски негри и араби са наши хора и нема проблем, поредните абсурди на глобализма и брюкселските зелки.
Не, сериозно, хубаво е, че Раев взима още един българин, но нещо не ми се връзва да е за резерва, по-скоро Кръстев беше с такъв профил. Не знам дали няма да има продажба на Майкон или Макун. Иначе със сигурност ни трябваше ЦЗ.

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 15 авг 2025 16:21

ananas написа:Само такива "чужденци" да взимаме! И тоя се води извън ЕС, а разните френски негри и араби са наши хора и нема проблем, поредните абсурди на глобализма и брюкселските зелки.
Не, сериозно, хубаво е, че Раев взима още един българин, но нещо не ми се връзва да е за резерва, по-скоро Кръстев беше с такъв профил. Не знам дали няма да има продажба на Майкон или Макун. Иначе със сигурност ни трябваше ЦЗ.

Аз все си мисля , че нема да се разделяме този прозорец с хора ( евентуално с Марин ) ама ми е малко вероятно
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

ananas
Контакти:

Мнениеот ananas » 15 авг 2025 16:29

Е, зависи от предложените пари, всички са на сергията на Насо по принцип. Предполагам пак ще чакат да минат мачовете с АЗ преди да продават. За мен е добре Майкон и Сангаре да се шитнат тоя сезон, най-късно зимата, защото може да се хване някой на въдицата за добри пари, а такива играчи с лопата да ги ринеш на свободния пазар.

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 15 авг 2025 16:37

ananas написа:Е, зависи от предложените пари, всички са на сергията на Насо по принцип. Предполагам пак ще чакат да минат мачовете с АЗ преди да продават. За мен е добре Майкон и Сангаре да се шитнат тоя сезон, най-късно зимата, защото може да се хване някой на въдицата за добри пари, а такива играчи с лопата да ги ринеш на свободния пазар.

Да кажеш, че бек като Майкон ги ринеш с лопата и то свободни агенти е несериозно.

По добър ляв бек в Левски не е имало от времето на Лусио.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 15 авг 2025 16:46

Не разбирам защо мнозина биха се засегнали, ако им кажеш, че са привърженици на Сираков. Ами то тука основното е алъш-веришът - от кого колко ще изкараме, като го шитнем ...От тази гледна точка какво му е на мажоритаря - купува и продава без да е фалирал - напротив - държи се над водата барабар с цялата си фамилия ...

Върни се в “Левски”