ЛК: Сабах - Левски (София), Четвъртък от 19:00 часа
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ЛК: Сабах - Левски (София), Четвъртък от 19:00 часа
Не направихме голям мач, но достатъчно за да ги отстраним спокойно. Голям плюс за Веласкес.
Тези, още като играха с Лудогорец, макар, че завършиха 2-2 си мислех, че искам Левски да играе така някой ден-първото им полувреме, когато поведоха 2-0/а можеше да са 5-6/, беше страхотно. С такава скорост разиграваха, че не можех да повярвам. Интересно ми е как Веласкес ще подходи към този стил. Не ни остава нищо друго, освен да вярваме. :)
- darkblue67
- Контакти:
koisa написа:Венелин написа:"Каквото стане" може да се пробва в групите. И то не във всеки мач. В този двубой най-важното е да спечелим. Холандците са с едно ниво под Брага и имаме реални шансове. Дали ще ги лъжем, дали ще ги клатим или млатим, няма никакво значение. Трябва да гоним класиране на всяка цена.
Принципно е така, ако се гонеше задължително класиране в групите. В този случай обаче не смятам, че ръководството са поставили задача на Веласкес за задължително класиране. По-скоро сме на вълна да опитаме както можем, а то каквото стане...
Може да не са му поставяли задача, но след като сме стигнали до тук, трябва да опитаме да влезем в групите, защото там са парите, а на нас пари ни трябват.
Играе се на скорост като има място. Веласкес е спец по пространствата, постоянно за тях говори и обяснява. Много бързо вижда проблемите. В София със Сабах още около 4-тата минута даде указания за корекция на позициите и играта се промени, до тогава изглеждахме зле. Все пак по крилата сме силно уязвими, видя се и вчера като влезе тоя симуланта вдясно, че Майкон има огромни дефицити в защита, а за Алдаир това също го знаем
- LoveAndPeace
- Контакти:
Ние много искаме да е Васил Левски , но ако питат Хилио не съм сигурен , че ще му е по-удобно там от колкото на Георги Аспарухов.
Кефа на публиката и допълнителните приходи срещи шанса па макар и минимален за продължаване :)
Кефа на публиката и допълнителните приходи срещи шанса па макар и минимален за продължаване :)
noo написа:Не направихме голям мач, но достатъчно за да ги отстраним спокойно. Голям плюс за Веласкес.
Не помня откога не съм виждал Левски да играе така като гост в Европа. От 2005/6 година най-вероятно.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:noo написа:Не направихме голям мач, но достатъчно за да ги отстраним спокойно. Голям плюс за Веласкес.
Не помня откога не съм виждал Левски да играе така като гост в Европа. От 2005/6 година най-вероятно.
На мен лично този мач ми напомни гостуването на ПАОК, отчасти и с Брага - гостуваш в реванш без гипса в куфарите и оставяш домакина да играе толкова, колкото му позволиш. Това за мен са Големите мачове, гросмайсторски.
Така ще стане и в Холандия с дву-буквието. Единствено в София ни трябва 1:0 и на 99,9% съм сигурен, че са аут.
- Kris_men2000
realno написа:1914.1902 написа:
Дали няма да има испанска приказка и нов разказвач на приказки? Ще разберем скоро. ;)
Сакън. Пепел ти на устата. Ако стане любимците на анцунг-гюстепе трябва да режат вени до откат.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Случихте на треньор, и то много мислещ! 1914.1902, направи тема за мача с АЗ, че да си дам прогнозата!
JACKO написа:Случихте на треньор, и то много мислещ! 1914.1902, направи тема за мача с АЗ, че да си дам прогнозата!
Скоро ... нека първо видим какви ще ги свършим във Враца.