Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Без цензура!
TristaNNN написа:MASTER_COOL написа:Тристанец
Живееш в заблуда. И наживо ще те разпилея и то пред публика. За разлика от теб съм реалист и научен да уважава съперника. Докато ти, си синя комплексирана мишка
Последно, какво ще ме правиш, мачкачо? "Психически" ли ще ме мачкаш или на живо пред публика? Малко ме объркваш, не знам от кое по-напред да треперя сега.
Написал съм добре какво ще те "направя" или имаш нужда от разяснение. Нали си" умен син лъв" , доколкото се разбира от тази метофора сравнение, разбираш нещата още на първо четене.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Тристанец, да разбираме ли всички, че за теб е по на аванта проекта на Домуса да продължава да тормози БГ футбол? Аз така ти възприемам злобните коментари, гледам и Мастъра, че не е съгласен с тебе.
Ако БГ футбол не е можел да диша и да се развива заради нас, както го изтъкваш, то какво да кажем тогава за проекта на Домуса? :)
Ако БГ футбол не е можел да диша и да се развива заради нас, както го изтъкваш, то какво да кажем тогава за проекта на Домуса? :)
- MASTER_COOL
- Контакти:
miro_rz написа:Мамата си е ебало, мишоци, лъвове. Кой знае какви чехли сте в къщите си ма айде!
Говори за него, аз ги поздравих най-достойно. Но той комплексарина и в миг на радост и триумф, реши че е готино да е комплексар ;) Много мъка, много!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
miro_rz написа:Мамата си е ебало, мишоци, лъвове. Кой знае какви чехли сте в къщите си ма айде!
Пущай Еврото !
Десайдер между Ронко и Кайрън
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
-
На линияmiro_rz
- Контакти:
ugly bug написа:miro_rz написа:Мамата си е ебало, мишоци, лъвове. Кой знае какви чехли сте в къщите си ма айде!
Пущай Еврото !
Десайдер между Ронко и Кайрън
На Приморско съм, релаксче!
-
На линияmiro_rz
- Контакти:
MASTER_COOL написа:miro_rz написа:Мамата си е ебало, мишоци, лъвове. Кой знае какви чехли сте в къщите си ма айде!
Говори за него, аз ги поздравих най-достойно. Но той комплексарина и в миг на радост и триумф, реши че е готино да е комплексар ;) Много мъка, много!
Прав си, извинявам ти се публично. Общо взето джентълменски си честитил!
miro_rz написа:На Приморско съм, релаксче!
Що не пишеш по-рано, беше част от летните ми пътувания, днес се прибрах.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
По-спокойно, това е само една игра, егати....България и световен шампион да стане, тук пак ще се избиете.
Добра българска вечер, порадвайте се малко.
Добра българска вечер, порадвайте се малко.
- delqnski47
- Контакти:
Честита победа на говедата и кърджалийци
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.