Muaddib написа:Ако не вкараме гол, няма как да продължим.
Но заради забавената ( неосъществена ) селекция за "Четвъртък-Неделя" , ще страдаме. Левски няма сили за битка в два турнира. Подозирам, че Експертизата не са и подозирали, че в средата на август ще сме още в Европа. Даже съм убеден, че тия тъпаци нямат идея какъв късмет извадиха с Веласкес.
За кратко време ( малко над месец ) изиграхме 9 мача, а предстои 10-и. Това е рекорд. Невъзможността за отлагане на мачове ( правилно! ) и липсата на качествени взаимнозаменяеми играчи в крайна сметка ще окаже влияние. Натрупването на мачове, умората и контузиите вече се усещат. Това е знак за липсата на стратегия. Добре, че треньорът ни не се опалква. Аз ако съм - ще ги критикувам на всяка пресконференция. С трици маймуни.
Ако обаче продължим, ще се насладим на 45 хиляди с АЗет. Мачът 101% ще се играе на нац. ст. Дано Господ е с нас и продължим, защото малките успехи и радости вече са за предпочитане пред грандиозните провали. Особено на фона на малоумните интервюта на Боримиров и компания.
Ако отпаднем, което е почти сигурно, задължително трябва да се хвърлят с всички сили в първенството. Поне за Европа да се класираме. За титла и купа е абсурдно да се говори, докато начело са тия неможачи, дори с този треньор, но поне бараж да хванем.
Искрено се надявам да ГРЕША и този отбора да ме изненада, но съм вече на години и не вярвам в чудеса.
Сираков ВЪН от Левски!
Ще ги критикуваш всяка пресконференция, защото разбираш от футбол колкото леля Гица от съседния вход. В момента селекцията на Левски върви по изключителен начин - залага се на качество, скоро идват два национала и се освобождава шкартото. Ако мислиш, че добрите и качествени играчи са приритали да идват в умрялото БГ първенство, защото ти се водиш фен на Левски и искаш да бием наред, ами объркал си се. Виждаш, че и отбори с много повече пари от нас като тире и гора трудно взимат топ футболисти. Знам, че тайно стискаш палци да отпаднем, за да плюеш по ръководството на Левски, но за твое нещастие Левски се развива. Бавно, но сигурно. В първенството безгрешни, в Европа на топ ниво дори срещу отбор като Брага, но плюнчовците все недоволни...смях и срам!