ЛК: Сабах - Левски (София), Четвъртък от 19:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

SiirStenleyRoise
Контакти:

Re: ЛК: Сабах - Левски (София), Четвъртък от 19:00 часа

Мнениеот SiirStenleyRoise » 13 авг 2025 11:11

Muaddib написа:Ако не вкараме гол, няма как да продължим.

Но заради забавената ( неосъществена ) селекция за "Четвъртък-Неделя" , ще страдаме. Левски няма сили за битка в два турнира. Подозирам, че Експертизата не са и подозирали, че в средата на август ще сме още в Европа. Даже съм убеден, че тия тъпаци нямат идея какъв късмет извадиха с Веласкес.

За кратко време ( малко над месец ) изиграхме 9 мача, а предстои 10-и. Това е рекорд. Невъзможността за отлагане на мачове ( правилно! ) и липсата на качествени взаимнозаменяеми играчи в крайна сметка ще окаже влияние. Натрупването на мачове, умората и контузиите вече се усещат. Това е знак за липсата на стратегия. Добре, че треньорът ни не се опалква. Аз ако съм - ще ги критикувам на всяка пресконференция. С трици маймуни.

Ако обаче продължим, ще се насладим на 45 хиляди с АЗет. Мачът 101% ще се играе на нац. ст. Дано Господ е с нас и продължим, защото малките успехи и радости вече са за предпочитане пред грандиозните провали. Особено на фона на малоумните интервюта на Боримиров и компания.

Ако отпаднем, което е почти сигурно, задължително трябва да се хвърлят с всички сили в първенството. Поне за Европа да се класираме. За титла и купа е абсурдно да се говори, докато начело са тия неможачи, дори с този треньор, но поне бараж да хванем.

Искрено се надявам да ГРЕША и този отбора да ме изненада, но съм вече на години и не вярвам в чудеса.

Сираков ВЪН от Левски!

Ще ги критикуваш всяка пресконференция, защото разбираш от футбол колкото леля Гица от съседния вход. В момента селекцията на Левски върви по изключителен начин - залага се на качество, скоро идват два национала и се освобождава шкартото. Ако мислиш, че добрите и качествени играчи са приритали да идват в умрялото БГ първенство, защото ти се водиш фен на Левски и искаш да бием наред, ами объркал си се. Виждаш, че и отбори с много повече пари от нас като тире и гора трудно взимат топ футболисти. Знам, че тайно стискаш палци да отпаднем, за да плюеш по ръководството на Левски, но за твое нещастие Левски се развива. Бавно, но сигурно. В първенството безгрешни, в Европа на топ ниво дори срещу отбор като Брага, но плюнчовците все недоволни...смях и срам!
Благодарим Ви, г-н Сираков!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 авг 2025 11:14

SiirStenleyRoise написа:
Muaddib написа:Ако не вкараме гол, няма как да продължим.

Но заради забавената ( неосъществена ) селекция за "Четвъртък-Неделя" , ще страдаме. Левски няма сили за битка в два турнира. Подозирам, че Експертизата не са и подозирали, че в средата на август ще сме още в Европа. Даже съм убеден, че тия тъпаци нямат идея какъв късмет извадиха с Веласкес.

За кратко време ( малко над месец ) изиграхме 9 мача, а предстои 10-и. Това е рекорд. Невъзможността за отлагане на мачове ( правилно! ) и липсата на качествени взаимнозаменяеми играчи в крайна сметка ще окаже влияние. Натрупването на мачове, умората и контузиите вече се усещат. Това е знак за липсата на стратегия. Добре, че треньорът ни не се опалква. Аз ако съм - ще ги критикувам на всяка пресконференция. С трици маймуни.

Ако обаче продължим, ще се насладим на 45 хиляди с АЗет. Мачът 101% ще се играе на нац. ст. Дано Господ е с нас и продължим, защото малките успехи и радости вече са за предпочитане пред грандиозните провали. Особено на фона на малоумните интервюта на Боримиров и компания.

Ако отпаднем, което е почти сигурно, задължително трябва да се хвърлят с всички сили в първенството. Поне за Европа да се класираме. За титла и купа е абсурдно да се говори, докато начело са тия неможачи, дори с този треньор, но поне бараж да хванем.

Искрено се надявам да ГРЕША и този отбора да ме изненада, но съм вече на години и не вярвам в чудеса.

Сираков ВЪН от Левски!

Ще ги критикуваш всяка пресконференция, защото разбираш от футбол колкото леля Гица от съседния вход. В момента селекцията на Левски върви по изключителен начин - залага се на качество, скоро идват два национала и се освобождава шкартото. Ако мислиш, че добрите и качествени играчи са приритали да идват в умрялото БГ първенство, защото ти се водиш фен на Левски и искаш да бием наред, ами объркал си се. Виждаш, че и отбори с много повече пари от нас като тире и гора трудно взимат топ футболисти. Знам, че тайно стискаш палци да отпаднем, за да плюеш по ръководството на Левски, но за твое нещастие Левски се развива. Бавно, но сигурно. В първенството безгрешни, в Европа на топ ниво дори срещу отбор като Брага, но плюнчовците все недоволни...смях и срам!

Благодарим Ви, г-н Сираков - къде да се разпиша за 50-те стинки за сутрешната шпакла :oops:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

SiirStenleyRoise
Контакти:

Мнениеот SiirStenleyRoise » 13 авг 2025 11:16

Вместо да коментираш и да кажеш, кое от написаното не е вярно и да се проведе дискусия ти пишеш в стил 12-годишен дебеланчо. Но спокойно, знам, че такова ви е нивото.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 авг 2025 11:36

SiirStenleyRoise написа:Вместо да коментираш и да кажеш, кое от написаното не е вярно и да се проведе дискусия ти пишеш в стил 12-годишен дебеланчо. Но спокойно, знам, че такова ви е нивото.

Кое да коментирам - шлаката на г.з. ли?

Ето ти транферите на Мъри за около 800 000 лева:

21/22
- Кордоба - купен за 120 000, продаден за 3,65 милиона евро
- Сонко - взет без пари, продаден за 550 000 евро
- Каап - взет без пари, продаден за 500 000 евро
- Илиян Стефанов - взет без пари, вкарал култовият гол на финала за купата, разкаран без пари
- Цунами - взет без пари, капитан на отбора, можеше да се продаде за добри пари
- Уелтън - взет без пари, продаден за 3 милиона евро
- Кръстев - под наем

22/23
- Роналдо - взет за 180 000, продаден за 2 милиона евро
- Ел Джемили - взет за 120 000, продаден за 200 000 евро
- Рикардиньо - взет без пари, продаден за 1,2 милиона евро
- Ивелин Попов - взет без пари, разкаран без пари, спорна работа
- К. Димитров - взет без пари, твърд титуляр
- Чандъров - врътка покрай баща му, поне биеше дузпи
- Блажевич - тотално разочарование и греда, веднага намерен заместник
- Петрис - взет без пари, разкаран от глупост, сега струва 3 милиона евро
- Олдър - уж някаква инвестиция за бъдещето, но греда за без пари
- Шеху - като Олдър, заради врътката покрай нациоанлания отбор, греда
- добавям и Андреев - лично наложен от Мъри - не го харесвах, но продаден за 1,2 милиона

Ето ти и на г.з., след Мъри, като за тях са дадени над 4 милиона лева:

23/24
- Дарлан - някаква врътка, неясно точно каква, може и да сме на плюс
- Мислович - даже се плати нещо за него, тотална греда
- Охене - същата греда, макар и с платена смешна сума
- Лима - още по-голяма греда, че и с голяма заплата
- Бала - епизодични проблясъци, да речем, че сме на брейк ивън с него, макар че дадохме 200 000 евро
- Фадига - да, остана с гола срещу Айнтрахт, иначе тотална греда
- Хоакин - този дойде и си замина, абсолютно менте, може и да му платихме накрая пари

24/25
- Алдаир - като за 300 000 евро си е слаба ракия
- Майкон - за мен лично е житен бегач, но повечето го харесват, броим го за добър транфер, все пак дадохме 250 000 за него
- Сангаре - ту партс, но за парите си е приличен, иначе нямаше да струва толкова - нещо като гарра-та от Али експрес
- Вуцов - топ транфер, две мнения няма, дойде заради баща си
- маркович - абсолютно менте
- Икенна - същото менте, че и пари платихме за него
- Камдем - засега изглежда по-скоро менте
- Колев - дойде и си замина, посредствен транфер, но поне сме на 0 с него
- Макун - отличен транфер, нямам идея как го взеха
- Костадинов - пенсионер, но поне за резерва става
- Търдин - засега по-скоро далеч от истината, макар напоследък да се старае
- Фабиен - още по-далеч от истината

25/26
- Кирилов - засега изглежда много добър трансфер, но на сериозна възраст
- Сула - не се знае, още не е играл
- Рилдо - засега абсолютно менте
- Луков - без коментар

За "експертитните" дървета тип Рерас, Даске, Сулака, Монсалве и т.н. да не отварям реч :oops:
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 13 авг 2025 11:47

Манолката буквално каза, че половината от сегашния състав на Левски който прави пробив в Европа и е втори в шампионата с равни точки са ментета. Дааа, обективен е.

SiirStenleyRoise
Контакти:

Мнениеот SiirStenleyRoise » 13 авг 2025 11:49

Това са изсмукани от пръстите глупости, каквито и аз мога да ти напиша един тон, включително и за Стоилов, който тук сте преврърнали в нещо средно между Гунди и Васил Левски. Всеки отбор, треньор и ръководство има както успешни, така и неуспешни трансфери и решения, включително и топ европйеските грандове. Герена е пълен и хората си тръгват усмихнати от стадиона, това е показателя дали нещо е успешно или не, а не глупостите, които дрънкате онлайн, като това че всички в Левски са ментета и едва ли не скоро ще се борим за оцеляване в групата.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 13 авг 2025 12:39

icemanbg33 написа:Манолката буквално каза, че половината от сегашния състав на Левски който прави пробив в Европа и е втори в шампионата с равни точки са ментета. Дааа, обективен е.

Абсолютно вярно - ментета, играещи на върха на възможностите си. Второто е повече от отлично и може само да ни радва, но първото води до неизбежното окапване октомври или най-късно ноември и фокусиране върху място в тройката
Непринуден написа:

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 13 авг 2025 12:41

tmanolov написа:
icemanbg33 написа:Манолката буквално каза, че половината от сегашния състав на Левски който прави пробив в Европа и е втори в шампионата с равни точки са ментета. Дааа, обективен е.

Абсолютно вярно - ментета, играещи на върха на възможностите си. Второто е повече от отлично и може само да ни радва, но първото води до неизбежното окапване октомври или най-късно ноември и фокусиране върху място в тройката

Е, че той и отбора на Мъри имаше там едно окапване. Щом тогава футболистите не са били ментета значи може би е до треньора? Или там просто е “липса на малшанс” както казват някои футболисти.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 13 авг 2025 12:50

Пробив в Европа?? Да беше изчакал поне да мине мача със Сабах, преди да правиш такива гръмки изказвания.
Втори в шампионата с равни точки след 4 кръга не мисля че е нещо уникално. Особено като си играл с отбори под десето място.
Да видим до края на годината какво ще се случи и къде ще сме, после да правим равносметка.
Последна промяна от vvessel на 13 авг 2025 17:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 13 авг 2025 13:00

Ако не ни вкарат гол до 15-20
мин. Може би ще ги отстраним. Предполагам, че ще има дежурните грешки в халфовата линия и защита.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”