Кога Левски е имал в състава си 8-9 от титулярите на нац. отбор на България? Кога Левски е падал с 6 гола в ЕКТ с 8-9 титуляра от нац. отбор?ReBorn1982 написа:rane написа:Не знам дали осъзнаваш, но 1/2 финал не е трофей?
Още по-малко пък осъзнаваш, че ЦСКА тогава не играе с нац. отбор на Унгария!!! Играе срещу Вашаш.
Но за разлика от Вашаш, ЦСКА играе с почти целия нац. отбор на България тогава!!!
Същите тези национали са разпиляни с 6 гола. При това от отборче, което нито тогава, нито сега може да стъпи и на малкия пръст на изброените 3 унгарски отбора.
Нац. отбор на България, който тогава е на 80-90% съставен от играчи на ЦСКА, е принизен до нивото на Пирин, Сливен и Ботев Вр. Със сигурност не е нещо с което би се гордял човек, нали!?
"Отборче", стигнало 1/2-финал в КЕШ, нещо което Левски никога не успя в който и да е евротурнир ..... ако те са отборче, Левски какво е тогава, питам аз ??!
Да ти припомням ли, че Левски пада погромно от Дожа Уйпещ с 0:3 и 1:4, и от Ференцварош с 2:3 и 1:4, и от Дебрецен с 1:2 и 0:2, и то в години, когато Унгария вече е в упадък и не е силата от 1950-те и 1960-те .... ние поне бием Вашаш в единия мач, вие дори равен не взехте .... всички ви биха като куче.
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша."
drvasko98 написа:rane написа:Именно. Вратарчето ин ги беше слаб. Падт е доста по-добър според мен. Съгласен съм и за отмененият гол - не стана ясно от графиките, дали наистина е имало засада. За побутването на унгареца спрямо Чочев - има го. То е видно, че има, но не знам какви са им трактовките.NOMER14 написа:vlong написа:Не са свикнали със съдийски дискомфорт
Голямо клане - отменен гол, недадена дузпа.
А смотаният им треньор вместо Падт пуснал на вратата едно смешно вратарче.
Тук няма трактовка. Чиста дузпа. Много се дразня като не се свири подобно нещо. За щастие беше за Разград и съм една идея по-малко раздразнен
В доста мачове има такива ситуации. Свирят се около 40-50% от тях - няма достатъчен контакт, симулация и тем подобни оправдания. Явно този път Домусчиев не е успял да уреди съдийската бригада.
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? 

Абе то имаше и дузпа за Германия срещу Испания на ЕП. Гледаха я, ама не я дадоха. След месеци признаха, че я е имало, ама испанските цигани се бяха класирали на финал, че и шампиони станаха.drvasko98 написа:rane написа:Именно. Вратарчето ин ги беше слаб. Падт е доста по-добър според мен. Съгласен съм и за отмененият гол - не стана ясно от графиките, дали наистина е имало засада. За побутването на унгареца спрямо Чочев - има го. То е видно, че има, но не знам какви са им трактовките.NOMER14 написа:vlong написа:Не са свикнали със съдийски дискомфорт
Голямо клане - отменен гол, недадена дузпа.
А смотаният им треньор вместо Падт пуснал на вратата едно смешно вратарче.
Тук няма трактовка. Чиста дузпа. Много се дразня като не се свири подобно нещо. За щастие беше за Разград и съм една идея по-малко раздразнен
Преди това на Аржентина какви "дузпи" им даваха на СП в Катар.
Та затова не знам, какво онези са решавали и тълкували в бетоновоза за това бутване на играча на унгарците...
Петко Славейков: "Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
Dani Kiki написа:В доста мачове има такива ситуации. Свирят се около 40-50% от тях - няма достатъчен контакт, симулация и тем подобни оправдания. Явно този път Домусчиев не е успял да уреди съдийската бригада.
Орбан трудно ще си остави каруцата в калта във всяко едно отношение.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Дано някога има такъв рев по съдиите и в родното първенство, когато бутат Лудогорец за сметка на другите отбори.

Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Хубавиците от Гонг бая го лигавят на Гела - съдийски тесли, незнамквоси ... Искате да кажете, че Кабака и Гидженов няма да свирят всеки мач на черната делиорманска бригада, така ли?!? Ако им чете само статията човек ще рече, че Ференцварош едва са ги били едно на мъка, а не са ги скъсали с игра и 3:0 да е най-малкото, с което са се отървали ... А пък на трибуните ... Къде видя свободни места, бе, олигофрен?
Леевски, оле

идеалка :)
Само аз ли не мога да намеря как се влиза във форума от страниците на гонг, след реМбрандирането от снощи - баси некадърниците!
#върнетестариясайтбе
Само аз ли не мога да намеря как се влиза във форума от страниците на гонг, след реМбрандирането от снощи - баси некадърниците!
#върнетестариясайтбе
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- MASTER_COOL
- Контакти:
tmanolov написа:идеалка :)
#върнетестариясайтбе
Не си само ти. Май няма бутон :lol:
Трагична визия, функционалност 0.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]