Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Halo написа:На заплата към ТИМ ли си? Припозна се някак си.
А-ха. И все пак, кой са много по-силните отбори в КЕШ през сезон 66-67?ReBorn1982 написа:rane написа:ReBorn1982 написа:Защо само за КЕШ питаш, като той писа за цяла Европа.
Ами питам, понеже мантрата е, че там участвали само шампионите, което автоматично значело, че е много силен турнир, за разлика от ШЛ. Та затова, напиши кои са много силните отбори през въпросния сезон!
Какви мантри, продължаваш да ми пишеш за някакви гурута и мантри, с които аз нямам нищо общо. Искаш да защитавам някакви тези, които някъде (евентуално) си чел .... аз какво общо имам ??!
Той написа, че Рейнджърс бил 3-ият по сила отбор в Европа през 1993-а година, което категорично не е вярно. Само това съм коментирал.
Със сигурност тогава, а и не само тогава, унгарският футбол не е сред водещите в ЕКТ. Освен, ако не разшириш водещите до 10 от 20-а страни. Тогава съм съгласен, че е сред водещите. Това е същото, като твърдиш, че страна, която завършва около 80-о място на ОИ е след водещите държави при над 200 участващи.ReBorn1982 написа:rane написа:Факт е, че към онзи момент Вашаш си е отборче! Ференцварош, МТК и Дожа общо имат над 40 титли към онзи момент, а отборчето Вашаш е с една едничка. Същото това отборче попилява ЦСКА, който има 8-9 национали в състава си тогава! Резил, както и да го погледне човек.ReBorn1982 написа:
Факт е, че Вашаш в периода 1950 - 1980 е фактор в Унгария, има 6 титли + още доста челни места в класирането. Не е някаква временна и случайна изгъзица. Това че после западат е съвсем друга бира ....
Няма такъв факт. Фактът е, че тогава Вашаш е шампион на Унгария, а унгарският футбол е сред водещите в Европа. Не като сега.
А резил е да те бият Хамрун Спартанс от Малта и Вадуц от Лихтенщайн, не шампионът на Унгария
Kotooshu написа:Не им писна на говедарос да се ебават с този добър човечец :cry:
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: honda, THE G.A.M.E, tiamat и 21 госта