Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

ananas
Контакти:

Re: Левски: Трансфери, лятна подготовка и контроли

Мнениеот ananas » 10 авг 2025 23:36

Аз съм шокиран, че Раев иска още африканци! Не може да бъде! Сигурни ли сме, че е истина?

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 11 авг 2025 07:08

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 11 авг 2025 10:02

Никола Серафимов
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

На линия
Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 11 авг 2025 10:13

https://www.transfermarkt.com/nikola-se ... ler/539465 - това бил нашият човек. На мен ми допада, като моментно състояние - твърд титуляр в отбора си и в националния (медиите обичат да наричат "национали" хора, които не са помирисвали национален отбор от години). Има добри физически данни, миналата година е играл и в лигата на конференциите, където отборът му отстранява един противник и после отпада от Омония в трети кръг.

Изглежда е ключов футболист за Фехервар, защото след негова контузия в края на миналия сезон, клубът записва само 1 точка от последните си 8 мача и така изпада.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 11 авг 2025 10:16

Ако ще вземаме македонец, то Димо Кръстев не става.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 авг 2025 10:19

vvessel написа:[
Май сам си говориш. Нито съм сравнявал сегашния Левски с Лц, нито с отбора на Мъри. Говоря конкретно. Централни защитници имаме само един, другите са бекове. Опорен халф ни е Търдин. Костадинов и Охене са пенсионери, Митков е вечно контузен, Мислович е задраскан с маркера.
Нападението ни е ялово и единствено в Сула е надеждата да раздвижи нещо, но той не е голмайстор. Сангаре никога не е вкарвал повече голове отколкото миналата година, за Рупанов е твърде рано да се предполага какво ще излезе, а останалите играят поддържаща роля и то не много успешно. Понеже си писал нещо за Фабиен, провери му биографията до тук и помисли какво повече може да се очаква от него, освен това, което виждаме.
Относно Брага, единствено голмайстор който нямаме, можеше да направи разликата. Достатъчно беше да има кой да реализира поне едно от положенията ни и щяхме да ги отстраним. Същото е и със азерите. И да напомня - колектив гол не вкарва, трябва си умение. А дали някой нов ще развали колектива е божа работа. По тая логика дай да не взимаме никой нов , щото може да е новия Джемили.
Това е конкретно по темата, без ала-бала в която малко си се увлякъл.

След вчерашния мач същото ли е мнението ти? Не. Не можеше да отстраним Брага. Бъди реалист. Истината е, че ги хванахме без изигран официален мач. Веласкес избра възможно най-добрата тактика спрямо възможностите ни. Пак споменавам мача с Клуж и по-точно първото полувреме - само него гледах. Защитаваха се с девет души, нападаха с осем. Две контри и ги матираха. И имах чувството, че са на 40% от възможностите си. А Клуж... Нали.
"Ала-бала" е много подходящ израз при водене на конструктивен диалог, да. Па ти си Ален Делон.

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 11 авг 2025 11:18

metodito написа:
vvessel написа:[
Май сам си говориш. Нито съм сравнявал сегашния Левски с Лц, нито с отбора на Мъри. Говоря конкретно. Централни защитници имаме само един, другите са бекове. Опорен халф ни е Търдин. Костадинов и Охене са пенсионери, Митков е вечно контузен, Мислович е задраскан с маркера.
Нападението ни е ялово и единствено в Сула е надеждата да раздвижи нещо, но той не е голмайстор. Сангаре никога не е вкарвал повече голове отколкото миналата година, за Рупанов е твърде рано да се предполага какво ще излезе, а останалите играят поддържаща роля и то не много успешно. Понеже си писал нещо за Фабиен, провери му биографията до тук и помисли какво повече може да се очаква от него, освен това, което виждаме.
Относно Брага, единствено голмайстор който нямаме, можеше да направи разликата. Достатъчно беше да има кой да реализира поне едно от положенията ни и щяхме да ги отстраним. Същото е и със азерите. И да напомня - колектив гол не вкарва, трябва си умение. А дали някой нов ще развали колектива е божа работа. По тая логика дай да не взимаме никой нов , щото може да е новия Джемили.
Това е конкретно по темата, без ала-бала в която малко си се увлякъл.

След вчерашния мач същото ли е мнението ти? Не. Не можеше да отстраним Брага. Бъди реалист. Истината е, че ги хванахме без изигран официален мач. Веласкес избра възможно най-добрата тактика спрямо възможностите ни. Пак споменавам мача с Клуж и по-точно първото полувреме - само него гледах. Защитаваха се с девет души, нападаха с осем. Две контри и ги матираха. И имах чувството, че са на 40% от възможностите си. А Клуж... Нали.
"Ала-бала" е много подходящ израз при водене на конструктивен диалог, да. Па ти си Ален Делон.

Точно вчерашния мач е 100% потвърждение на мнениято ми. 20 положения - два гола. Марин видя какво изпусна при контрата. Почти същото като срещу Брага. За Рилдо пък да не говоря. Видя се също в какво състояние са опорните ни халфове. Изобщо мача беше илюстрация на думите ми, но ти какво си гледал, не знам. Аз знам , че ако имахме един читав голаджия, ги качвахме поне на петица и нямаше да треперим след случайния им гол.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 11 авг 2025 11:58

MASTER_COOL написа:Никола Серафимов

Поне е бял. Расистите ще са доволни. Дано сме доволни и когато заиграе.
Другото предимство е, че бързо ще получи български паспорт. ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 11 авг 2025 12:00

realno написа:

Поредния отличен трансфер на скаутското ви звено. Мето Томанов трябва да ходи на курсове при вас :mrgreen:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 11 авг 2025 12:16

MASTER_COOL написа:
realno написа:

Поредния отличен трансфер на скаутското ви звено. Мето Томанов трябва да ходи на курсове при вас :mrgreen:

Взеха ли го вече?

Върни се в “Левски”