efbet Лига: Левски (София) - Спартак (Варна), Неделя от 19:00 ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tco4i
Контакти:

Re: efbet Лига: Левски (София) - Спартак (Варна), Неделя от 19:00 ч.

Мнениеот tco4i » 11 авг 2025 02:10

Абе, по принцип не пиша а само чета, но днес ме изкарахте извън нерви. Аз не разбирам как отбора ви, на който сте фенове (уж) бие 4 мача подред, в Европата също е на косъм от плей-оф, а вие все недоволни. Чел съм ви на всичките мненията през годините, как един път не казахте евала (съжалявам за турцизма), а само кусури се търсят? Значи отивате на стадиона, пеете, викате и накрая се прибирате пред устройствата и кво?: дай сега ще ги нахраня, щото ми мина еуфорията и трябва малко жлъч. Не сте хора ей. Радвайте се когато има за какво, ако не намирате такова няма смисъл.Едните били Раевисти, другите сдруженци, третите наркоси, четвъртите.......ама ние не сме ли просто Левскари, които подкрепят отбора си до край?!?!?

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 11 авг 2025 07:34

Рупанов трудно обработва топката,но ако има кой да му повадава ще вкара доста голове.
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 авг 2025 10:00

Започваше мачът на "Левски". Ставри Еврото, лежал по унгарските затвори за сводничество, стар седесар и настоящ областен секретар на ГЕРБ, шатна по навик преди мача жена си зад врата (да си знае) и си сипа чаша "Премиум". Видял в състава Марин, Ставри тамън беше започнал обичайната си тирада за "млеката" и как българите за нищо не ставаме, придружено с обичайното за него обръщение към Маринча: "Деева и некадърника ти с не..." и Маринча вкара със странична ножица. Ставри остави чашата и се оцъкли. Стоя минута така и жена му се уплаши. Или беше се насрал или получил удар. За всеки случай се подложи за един задвратник, барем се развесели. Ставри изключи телевизора, стана бавно и излезе от стаята. "Деева и млеката ти, деева некадърни", помисли си той.

Добър мач. Страхотен Сула. А Рупанчето муши ли, муши. Ако Майкон го продадат за по-малко от €3М ще е престъпление.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 авг 2025 10:06

tco4i написа:Абе, по принцип не пиша а само чета, но днес ме изкарахте извън нерви. Аз не разбирам как отбора ви, на който сте фенове (уж) бие 4 мача подред, в Европата също е на косъм от плей-оф, а вие все недоволни. Чел съм ви на всичките мненията през годините, как един път не казахте евала (съжалявам за турцизма), а само кусури се търсят? Значи отивате на стадиона, пеете, викате и накрая се прибирате пред устройствата и кво?: дай сега ще ги нахраня, щото ми мина еуфорията и трябва малко жлъч. Не сте хора ей. Радвайте се когато има за какво, ако не намирате такова няма смисъл.Едните били Раевисти, другите сдруженци, третите наркоси, четвъртите.......ама ние не сме ли просто Левскари, които подкрепят отбора си до край?!?!?

Това мнение да се боцне в началото на всяка страница на "всекидневната". :!:

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 11 авг 2025 10:07

Тоя мач едиствените изводи и действия:
Няма класичка. Трябват трансфери.
Сула. Трябва да пратим благодарствена кошница до офисите на тим , за недалновидните им решения да дават 5 К заплати.

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 11 авг 2025 10:08

mikata написа:Рупанов трудно обработва топката,но ако има кой да му повадава ще вкара доста голове.

Преди години един чорбарски нападател наричан "Каруцата", когато му се смеели, че не може да спира топката отговарял, че за тази работа си има мрежа. Поне е имал самочувствие човека и затова е вкарвал много. На Рупанов още му липсва самочувствие, но старта му е повече от добър - 2 мача - 2 гола в първенството. В Европа - за няма 90 минути общо - гол. Стига да е здрав и да играе, спокойно може да стане и голмайстор.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 11 авг 2025 10:11

Kris_men2000 написа:Този форум трябва да го прекръстят. ЦАРСТВОТО НА ПРОДАЖНИТЕ ЖАЛКИ АНТИЛЕВСКАРИ С ОРАНЖЕВИ ГЕЙ НАКЛОННОСТИ.

Човек, всеки си има мнение. Заради това е форум. Нали знаеш, че за някои хора чашата ще е винаги полупразна, за други - полупълна. Кажи си своето мнение, остави другите.

SiirStenleyRoise
Контакти:

Мнениеот SiirStenleyRoise » 11 авг 2025 10:29

tco4i написа:Абе, по принцип не пиша а само чета, но днес ме изкарахте извън нерви. Аз не разбирам как отбора ви, на който сте фенове (уж) бие 4 мача подред, в Европата също е на косъм от плей-оф, а вие все недоволни. Чел съм ви на всичките мненията през годините, как един път не казахте евала (съжалявам за турцизма), а само кусури се търсят? Значи отивате на стадиона, пеете, викате и накрая се прибирате пред устройствата и кво?: дай сега ще ги нахраня, щото ми мина еуфорията и трябва малко жлъч. Не сте хора ей. Радвайте се когато има за какво, ако не намирате такова няма смисъл.Едните били Раевисти, другите сдруженци, третите наркоси, четвъртите.......ама ние не сме ли просто Левскари, които подкрепят отбора си до край?!?!?

Съгласен съм с теб, но все пак нека не забравяме, че в първенството за момента играем само със супер спрели отбори и то само в София, като в това число слагам и Ботев от Враца и Пловдив, които предстоят. Всички се радваме, че отборът върви, но нека броим пилците през май.
Благодарим Ви, г-н Сираков!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 11 авг 2025 10:49

MASTER_COOL написа:Не ви разбирам вас с тези критики.
Изгледах репортаж, видях и статистиката. Супер вариативен и атакуващ Левски.
Браво.
Наистина сте могли да ги биете с много

Може да наемете Охене, Митков, Лима за да закърпите положението.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 11 авг 2025 10:51

:lol: :lol: :lol:
Не благодаря ! Ние се целим в по-класни от вашите, дори с цената на Б група :lol:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Върни се в “Левски”