Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот futbolqga » 10 авг 2025 19:58

vvessel написа:
futbolqga написа:Грешиш. Не случайно споменах приятелската му листа. Отделно, този индивид го срещам най-редовно под постовете на клуба.

Вутов е бивш играч на Спартак. Как реши, че щом е в листата му е левскар. Или пък Михайлов какво общо има с Левски вече. Какъв деец е? И аз имам разни хора в листата си, които даже не знам дали ще се поздравим , ако се срещнем.
Имам чувството, че на някои много им се иска да изкарат левскарите които имат критики към отбора и ръководството да не са баш истински левскари, а да са някакви тролове и хейтъри, фенове на Мъри или на Гьозтепе. Все пак левскарите са поне милион и може и да има някой подобен, но повярвай ми истински левскар няма да пляска при загуба с 5:1 и да вика - моята работа е да подкрепям отбора, ръководството си знае работата. Няма и да иска съзнателно отбора да падне, за да му е гадно на Раев. Знае, че Раев е вреден и трябва да си ходи, но винаги стои зад отбора.

Определено не съм от тях. За мен градивната критика е най-важна в развитието на един клуб. Фенщината също си е нещо нормално - аз не съм доволен от един трансфер или стартов състав, ти - от друг, примерно. Но е абсолютен факт, че има левскари, които се радват на загубите и им е неприятно при победа. Виж един Стрезов - под всеки пост е, когато изиграем слаб мач, иначе го няма никакъв. И днес ще е тих, както е тръгнало.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 авг 2025 21:43

Kaто стана дума за ФБ, по-рано днес ми излезе някакво предложение да се включа в някаква левскарска група. Викам си - нормално - все пак участвам в най-различни други левскарски ФБ групи - Герена.бг, УЛ, Официалната на клуба, Сдружението, Левски артикули, чета новини за сините, та явно ме е закачил някакъв Мета алгоритъм. Лошо няма.
Отварям аз коментарите и какво чета - възхвали до небесата, някакви лелички разправят, че такава радост и гордост не са изпитвали от времето на Гунди :shock: , Сираков бил най-великия, треньорът е обожествен до ниво Зевс или поне до почетната стълбица на Олимп. Лошо няма - викам си - групи всякакви в тоя нет. После, някакви хорица се включват и елегантно и възпитано обясняват, че е рано за главозамайвания, нивата е дълга, имаме си известни проблеми, след което следват 10-12 коментара с бой по тиквата на човечетата, дръзнали да поставят под съмнение божествата на Герена.

Какво ми направи впечатление ли - ами ето какво: SPONSORED

Изображение
Сега разбирате ли и на практика до какви нива се е простряла пропагандата на некадърните кърлежи в Левски - стигнали са дотам, че да си плащат за манипулация на общественото мниение! Разбирате ли колко е мерзко и гнусно това, какво падение е за синия клуб-институция?
И тука, в този форум, има такива метастази и виолетки, обаче тях няколко човека успешно ги навираме обратно на Господарката в пърдялника, ама във ФБ няма как. Там са кух профил връз кухия профил, кой от кой по-вреслив и адаптивен към сценариите на манипулацията. Гнусот! :evil:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 10 авг 2025 21:54

futbolqga написа:Понеже с някои колеги тук дискутирахме темата за "левскарите", които се радват на загубите на отбора, споделям коментар под поста на официалната ни Фейсбук страница:

"Айде Спартак направете един хикс , че да ме накефите , за да спре тази идилия към испанския палячо!".

Момчето е от Варна и очевидно, освен към Левски, има симпатии и към Спартак. Очевидно обаче се възприема за фен на Левски и в приятелския му списък е половината сдружение - Вутов, Михайлов и подобни "дейци".

Та... колкото и да не ви се вярва, такива индивиди съществуват. Не е важно Левски да е добре, а "испанският палячо" да е зле.

Естествено, че има хора, които са левскари, но с нетърпение очакват издънките на ПФК Левски. Имаше такива, които пускаха подигравателни мемета и снимки за бившите ни треньори. И тук дори не говоря за групичката начело с дежурния на страницата на Левски във фейсбук Стрезов, както и Вутов, Жаклин, Касабов, Желю, Младежа, Васил, Петър, Нико Петров, който смята, че е по-добър от носителя на ЗТ Лука Модрич, макар да нямам идея в кои отбори е играл и какво е показал там и т.н. (тези са ясни, както и другите, които им харесват коментарите или са им в приятелите), а говоря за хора, които не са докоснати чак толкова от техните идеи и стремежи, нито им участват в Сдружението. Просто са доволни като паднем, за да кажат видяхте ли, че със Сираков нищо няма да стане, Веласкес менте, върнете Станимир Стоилов ... :oops:

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 авг 2025 22:53

Мислех да ви оставя да се порадвате още малко на гърба на Сдружението, от което, нали, не се интересувате, но и двамата сте ми много симпатични (казвам го сериозно!) и ще ви попитам: Сигурни ли сте, че въпросното лице/лица не вкарват тежка ирония в коментарите си, за да гледат сеира на виолетките и... ох, не искам да го пиша след победа на Левски ама... .и БГЛ?
Не искам да им адвокатствам, макар че звучи точно така, знам, но смея да твърдя, че познавам "творчеството" на някои от замесените от дълги години. Доколко са успешни тия ебавки е друг въпрос.
Та, доколко сте сигурни, че с такива явни и видни от всички коментари под официалната страница на клуба, членовете всъщност искат умишлено да прострелят Сдружението си в крака? Доколко логически издържано ви звучи това, честно?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 10 авг 2025 23:14

TristaNNN написа:Мислех да ви оставя да се порадвате още малко на гърба на Сдружението, от което, нали, не се интересувате, но и двамата сте ми много симпатични (казвам го сериозно!) и ще ви попитам: Сигурни ли сте, че въпросното лице/лица не вкарват тежка ирония в коментарите си, за да гледат сеира на виолетките и... ох, не искам да го пиша след победа на Левски ама... .и БГЛ?
Не искам да им адвокатствам, макар че звучи точно така, знам, но смея да твърдя, че познавам "творчеството" на някои от замесените от дълги години. Доколко са успешни тия ебавки е друг въпрос.
Та, доколко сте сигурни, че с такива явни и видни от всички коментари под официалната страница на клуба, членовете всъщност искат умишлено да прострелят Сдружението си в крака? Доколко логически издържано ви звучи това, честно?

Аз лично им давах "benefit of the doubt", както се казва на чист български, защото не ги познавам, а поне имат грамотен изказ. Със Стрезов специално на моменти сме били на сходно мнение за конкретни процеси/случки, но от известно време пише с откровена злоба към отбора (не Сираков, а клуба в цялост). Похватите за мен не правят разлика - буквално или с ирония, за мен е неприемливо за левскар.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 10 авг 2025 23:15

Хайде, да минават тия горещини, щото зле се отразяват на всички форумци
На спряло магаре чуш викат.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 авг 2025 23:40

Увлечени в малки страсти и гневно скубане на косми от крака и мишници покрай новината, че тоя, тоя и оня са контузени, май никой не забеляза едно несъответствие в новините с табела "ужас" отпреди мача и видяното днес в 19:00 часа. Какво имам предвид ли?
...Треньорът съобщи още, че в състава има и други играчи с леки здравословни проблеми, сред които опитните български национали Радослав Кирилов и Георги Костадинов....

На мен Мечков и Кирилов не ми изглеждаха като играчи със здравословни проблеми днес. За да спестя ненужни локуми от страна на Плейстейшън експертите - няма професионален треньор по футбол, който да ги изкара на обезболяващи инжекции срещу разпадащ се отбор, а и преди толкова важен реванш от ЕКТ.
Накъде бия ли?
...Със сигурност отпада Сангаре, вероятно не само за този мач. Получи по време на мача със Сабах мускулна травма. Вероятно го вади и от някоя от следващите срещи...

Възможно ли е испанския хитрец да изкара Сангарето да разнася азерите през второто полувреме в цялата си мощ, за ужас на вражеското разузнаване? :mrgreen:
[offtopic]

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 10 авг 2025 23:45

TristaNNN написа:Увлечени в малки страсти и гневно скубане на косми от крака и мишници покрай новината, че тоя, тоя и оня са контузени, май никой не забеляза едно несъответствие в новините с табела "ужас" отпреди мача и видяното днес в 19:00 часа. Какво имам предвид ли?
...Треньорът съобщи още, че в състава има и други играчи с леки здравословни проблеми, сред които опитните български национали Радослав Кирилов и Георги Костадинов....

На мен Мечков и Кирилов не ми изглеждаха като играчи със здравословни проблеми днес. За да спестя ненужни локуми от страна на Плейстейшън експертите - няма професионален треньор по футбол, който да ги изкара на обезболяващи инжекции срещу разпадащ се отбор, а и преди толкова важен реванш от ЕКТ.
Накъде бия ли?
...Със сигурност отпада Сангаре, вероятно не само за този мач. Получи по време на мача със Сабах мускулна травма. Вероятно го вади и от някоя от следващите срещи...

Възможно ли е испанския хитрец да изкара Сангарето да разнася азерите през второто полувреме в цялата си мощ, за ужас на вражеското разузнаване? :mrgreen:

Групата за мача се обявява в аванс, трудно може да търсим изненада в тази посока. А Кирилов беше с някакъв вирус, не е страшна травма.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 11 авг 2025 10:05

noo написа:След като 99% от мненията ти са негативни за отбора, какъв съвет да ти дам? Как за толкова време не можа да намериш нещо положително?
Издигнали сте Мъри в ранг на божество и го повтаряте едно към едно. Прочети какво каза тази седмица. Не гледал Левски, но това не му пречи да изкаже поредното си авторитетно, задължително негативно мнение.

Първо, съвети от теб не съм искал, за да ми даваш... Второ, не знам къде ти се привиждат тези 99% негативни мнения за отбора? Ако имам някакви негативни мнения, то 99% от тях са насочени към аматьорското управление на клуба, а не към отбора. Към отбора мога да имам "негативни" мнения, които по-скоро са във вид на критика, ако играта не ми харесва или отбора е играл слабо. Когато е така, няма как да си изкривя душата и да излъжа, че нещо ми харесва или съм доволен от видяното. Щом отбора е играл добре или близо до това както би трябвало да играе, винаги съм го хвалил и поздравявал.
Колкото до Мъри, не съм го издигал в никакъв ранг на божество. Последните два случая, в които съм го споменал е след като вие първи го намесвате в дискусията. Много отдавна избягвам да го споменавам или да правя сравнения, защото вече няма смисъл. Отбора е на 90% подменен и от неговото време са останали само няколко играчи. Проблемът е, че вие не спирате да намесвате Мъри там, където няма нужда. И срещу всяка критика към играта или някой резултат започвате да пишете за Хамруни, 11 поредни без победа и т.н.
Между другото, напълно съм съгласен с частта от мнението на Мъри в интервюто касаещо играта на отбора. И моите разбирания за това как трябва да играе Левски са различни от това, което ни поднася дон Хулио като игра към момента. Това съм го написал във форума 1-2 дни преди въпросното интервю на Мъри. Начинът на игра от мача срещу Спартак вчера се доближава леко до това, което смятам, че подхожда като стил на Левски, но с много повече правилни отигравания в ключови ситуации и положения. И много по-малко грешки като тези от последните минути.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

helic
Контакти:

Мнениеот helic » 11 авг 2025 13:22

NOMER14 написа:Не е вярно това за варненските фенове. Моята многогодишна извадка говори обратното - феновете на Морето са за Левски. Отначало ми бе чудно, но ми бе казано, че е заради омразата към софийския военен отбор и играните с тях фиктивни мачове. Не ми пробутвайте истериите на тукашните моряци.

явно не ти е представителна извадката :)

Сред феновете на Спартак има много повече симпатизиращи на Левски, отколкото на тирейци, преди на чорбата. Има и от едните, и от другите, но определено тези към Левски са повече. Даже помня преди време как Радо Станев докато пазеше на вратата на Спартак се оплакваше в разни интервюта, че когато играят с Левски, не усеща особена подкрепа от собствените си фенове, даже обратното.
Сред феновете на Черно море кой знае колко левскарски настроени няма, особено сред по-младите пък съвсем. Но и чорбарския им уклон намаля, особено откакто имат прилична роля в А група като резултати (разбирай откакто ТИМ-аджиите взеха отбора)

Върни се в “Левски”