vvessel написа:futbolqga написа:Грешиш. Не случайно споменах приятелската му листа. Отделно, този индивид го срещам най-редовно под постовете на клуба.
Вутов е бивш играч на Спартак. Как реши, че щом е в листата му е левскар. Или пък Михайлов какво общо има с Левски вече. Какъв деец е? И аз имам разни хора в листата си, които даже не знам дали ще се поздравим , ако се срещнем.
Имам чувството, че на някои много им се иска да изкарат левскарите които имат критики към отбора и ръководството да не са баш истински левскари, а да са някакви тролове и хейтъри, фенове на Мъри или на Гьозтепе. Все пак левскарите са поне милион и може и да има някой подобен, но повярвай ми истински левскар няма да пляска при загуба с 5:1 и да вика - моята работа е да подкрепям отбора, ръководството си знае работата. Няма и да иска съзнателно отбора да падне, за да му е гадно на Раев. Знае, че Раев е вреден и трябва да си ходи, но винаги стои зад отбора.
Определено не съм от тях. За мен градивната критика е най-важна в развитието на един клуб. Фенщината също си е нещо нормално - аз не съм доволен от един трансфер или стартов състав, ти - от друг, примерно. Но е абсолютен факт, че има левскари, които се радват на загубите и им е неприятно при победа. Виж един Стрезов - под всеки пост е, когато изиграем слаб мач, иначе го няма никакъв. И днес ще е тих, както е тръгнало.